Duyuru

Collapse
No announcement yet.

INSIGNIA 1.6 TURBO'MU & VW CC 1.4 TSI'MI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: INSIGNIA 1.6 TURBO'MU & VW CC 1.4 TSI'MI

Orjinal yazı sahibi: mehmet
    Öncelikle hoşgeldiniz.

Samsundan froum üyesi görmek güzel ...

http://www.youtube.com/watch?v=x0vdW6ToroE# bu video Toptepeden Havzaya doğru olan yer değilmi ?
    Hoş Bulduk Teşekkürler ben bu forumdayım çok zamandır 2011 de insignia sahibi oldum ama üye olmadım. forumdakileri okuyum çıkıyordum takipteydim sadece şimdi iki araç var yardımcı olmak istedim üye oldum...

kendim bilgisayrcıyım zaten...

O yolda sanırım Dediğiniz yer ama videoyu 2011 de çektim yanılmışta olabilirim... Ankaraya gidiyordum orayı geçtik az aşağıda 248 yaptık lpg de ama aniden oldu teli kameraya almadan tekrar viraja girdik...

otobanda 256 gördüm fazlasını göremedim az daha iniş olsa görebilirdim sonuçta ibre 270 inişte yapabilir...

youtube de bir video var almanyada adam 272 yapıyor aynı bendeki araçla chip yok yazmış çok video izledim netten öyle önüme çıkmıştı eğer bulursam paylaşırım herkes şaşıra bilir

ben çok şaşırmıştım tatlı bir inişti sanırım 272 yi gördü varmı böyle birşey

Merzifondaydım bende 1 ay önce teyzem merzifonda eşi uzman çavuş subay konutlarımı ne var oda oturuyorlar ayrıca askerlikte amasyada yaptım acemiliği ... yani amasya merzifon buralarla gidiş gelişim çok bilirim sizde merzifon yazıyor abi ondan anlattım

İnsignia Tenekedir...

Yorum

Cok tesekkurler yorumlariniz icin
      Ne mutlu doze ikisini de sahipsiniz
      Daha da iyileri sizinle
      Olsun

Yorum

Deneyimlerinizi aktardiginiz icin cok tesekkurler bi konuyu merak ettim kalkis degilde 100le giderken falan rolling yapsaniz yani insignianin patiye kalmyacagi bi hizda baslasaniz acaba sonuc nasil olur?
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
          Deneyimlerinizi aktardiginiz icin cok tesekkurler bi konuyu merak ettim kalkis degilde 100le giderken falan rolling yapsaniz yani insignianin patiye kalmyacagi bi hizda baslasaniz acaba sonuc nasil olur?
          95 km hızda yanyana denedik hatta düzden inişe geçiyordu yol İnsignia yı ben kullanıyordum CC yi abim yine sonuç aynı peş peşe gidiyoruz ama ben aracın arka kapısındayım yani aynadan baksa beni göremiyor yanında gibiyim ama okadar haliyle vitesi 3 den 4 atmak gerekiyor ozaman arada kayıp yaşanıyor CC de öyle bir şey yok biraz daha açılıyor ara sonra 5 atıyorum az daha açılıyor ara 6 ya atamadan yol bitiyor zaten... sizin dediğinizi çok iyi anlıyorum ama bu araçlar 220 ile yan yana giderken gaza basmak lazım bence hocam çünki vites istemiycek artık 6 ister çok ilerde oda ozamana kadar kim öne geçiyor anlaşılır ama öyle bir yol bulmak zor otoban ve boş olup 220 ile yan yana gitmek lazım umarım anlatabilmişimdir kendimi...
          Abime insignia yı verince hiç yetişemiyor çok kullanmadığı için ayarlayamıyor kendini vitesleri pati yi ben geçiyorum direksiyona ben kafa kafaya gidiyorum ben CC ye binince abim insignia da kayaboluyor arkada

altta bir link paylaşacağım lütfen izleyin...yardımcı olur sanırım...

http://www.youtube.com/watch?v=Cm_zRUszZC0#

Bu videoda 3. dakikadan sonrasını izleyin orda yan yanayız ben kornoya basıyorum gaza basıyoruz yine geçemiyorum arkdaş çekemdi acemi ama ben sağ taraftayım insignia ile ...
          İnsignia Tenekedir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
            Cok tesekkurler yorumlariniz icin
            Ne mutlu doze ikisini de sahipsiniz
            Daha da iyileri sizinle
            Olsun
            Teşekkür ederim abi Allah herkezin gönlüne göre versin...
            İnsignia Tenekedir...

Yorum

arada 20 bg fark var..... anlamak hakikaten çok zor... insignia nın beygirleri yaşlı galiba ))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vedat candan
                arada 20 bg fark var..... anlamak hakikaten çok zor... insignia nın beygirleri yaşlı galiba ))
                Bizde bir tane daha insignia var 10 bin kmde henüz beygirleri çok genç benim Chip li insigniayı geçemiyor
                İnsignia Tenekedir...

Yorum

Zor seçim ama insignia benim gözümde kendi aracım olduğu için söylemiyorum ama piyasada bu paraya binilebilicek Premium segmentindeki tek araç ister performans,tasarım ve donanım açısından Cc'nin ağzını kırar.

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alior
                    Zor seçim ama insignia benim gözümde kendi aracım olduğu için söylemiyorum ama piyasada bu paraya binilebilicek Premium segmentindeki tek araç ister performans,tasarım ve donanım açısından Cc'nin ağzını kırar.
                    Hiç bir şey kıramaz kavgamı ediyor araçlar ne kırıyormuş sağlamlıkta çarpışmada üstün olabilir dediğim gibi denemek lazım... ama sınıf olarakta kalite olarakta altında arada ki fiyat farkı bu yüzden zaten...

Birde Herkese tavsiyem binmedikleri araç hakkında yorum yapmasınlar ...En az bir kere gidip test sürüşü yapsınlar test sürüşünde fikirler tamamen olumsuz yada olumulu değişebilir buna çok şahit oldum...
                    İnsignia Tenekedir...

Yorum

Zaten kalkislarda bizim araclarin hic bir iddiasi yok 130 hplik bmwler dahi kalkista 2 3 boy fark atiyo simdi 1.4 cc ile 1.6 t 100 de roll yaptigi zaman cc nin almasi cok zor hatta imkansiz roccolarla yururken bizim
                      Araclar ccye nasil yenilsin ole degilmi bence insgniayi kullanan arkadas roll yapmasini bilmiyo
                      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mumyex
                        Hiç bir şey kıramaz kavgamı ediyor araçlar ne kırıyormuş sağlamlıkta çarpışmada üstün olabilir dediğim gibi denemek lazım... ama sınıf olarakta kalite olarakta altında arada ki fiyat farkı bu yüzden zaten...

Birde Herkese tavsiyem binmedikleri araç hakkında yorum yapmasınlar ...En az bir kere gidip test sürüşü yapsınlar test sürüşünde fikirler tamamen olumsuz yada olumulu değişebilir buna çok şahit oldum...
                        dostum sen neyin kalitesindrn bahsediyosun 2008 eski kasa passtan hic bir farki yok senin soledigin aracin sen bi dolu 19 jantli bi cosmoyu al cc nin yanina koy hem ic mekan olarak hem dis gorsellik olarak daha albenisi var he fiyat demiskende cc 1.4 fullu 82 bin tl insgnianinda 80 bin tl herhangibi fiyat farki soz konusu degil
                        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mumyex

2 hafta önce Vw Batı Denizlide 1.4 Dsg Cc yi test ettiğim için konuşuyorum zaten siz rahat olun yani Benim tercihim bu kendi fikrimi beyan ettim Altını çizerek söylüyorum O arabaya 83.000 tl fiyat verdiler İnterlagoslu idi Hayatta vermem..!

Yorum

Ben daha yeni fiyat aldim cam tavan interlagoslar 82
                            Bin maslak wv de

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                              Ben daha yeni fiyat aldim cam tavan interlagoslar 82
                              Bin maslak wv de
                              Düzelttim kardeşim yanlış yazmışım Ama arkadaş aradaki farkı göremiyor galiba dediğin gibi eski kasa 1.4'lerden farkı bile yokKatılıyorum sana kesinlikle kardeşim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                                Zaten kalkislarda bizim araclarin hic bir iddiasi yok 130 hplik bmwler dahi kalkista 2 3 boy fark atiyo simdi 1.4 cc ile 1.6 t 100 de roll yaptigi zaman cc nin almasi cok zor hatta imkansiz roccolarla yururken bizim
                                Araclar ccye nasil yenilsin ole degilmi bence insgniayi kullanan arkadas roll yapmasini bilmiyo
                                Valla kullanan benim kullanmayı bilmiyorsam eğer ben o aracı yakarım ama denemek isteyen arkdaşlar Ankara Samsun Şeihrlerinde Oturan Varsa Gelebilir Deneyebiliriz... Chipli insignia ile önce deneriz bendeki... sonra CC ile deneriz... Yani insignia geçer olmaz öyle şey diyenler varsa deneyelim benim chipli insignia geçemiyor arkadşlar sıfır var chipsiz oda geçemiyor... ben video çekip yükledim ki nete böyle diyaloglar olacağını bildiğim için...

Valla ben hızı yaparım meraklı olan arkdaşlarla denemsini yaparız nete yükleriz ama bence CC gidin test sürüşü yapın görün derim büyük konuşmamak lazım...
                                bende İnsignia tokatlar diyorum ama öyle değilmiş alın bu video yu izleyin kendim çektim insignia önden gidiyor nasıl yetişiyor ve geçiyorum yokuş yukarı 202 yapıyorum buyrun video burda...

http://www.youtube.com/watch?v=VULOOCYAtOU#
                                İnsignia Tenekedir...

Yorum

İşleniyor...
                                X