Bir süredir Opel insignia 1.6 Turbo ve VW CC 1.4 TSI arasında gidip geliyorum ve bu gün yeni öğrendiğim bir bilgi sonucunda 2012 sonunda insignia 1.6 Turbo 200 hp 300 Nm değerlere sahip yeni motorlu insigniaların çıkacağını duydum.İnsignia 1.6 Turbo sahibi olan arkadaşların tavsiye ve yardımlarını rica ediyorum.Aracına rtıları eksileri nelerdir.Benzin konusunda bir sıkıntım yok aracın yakıtını düşünmüyorum çünkü yılda 6.000 - 7.000 kilometre yol yapıyorum bu yüzden dizel bir araç düşünmüyorum ve aracın yakıtınıda dert etmiyorum.Araç hakkında tecrübelerini paylaşacak yardımcı olacak dostlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
INSIGNIA 1.6 TURBO'MU & VW CC 1.4 TSI'MI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ynt: INSIGNIA 1.6 TURBO'MU & VW CC 1.4 TSI'MI
http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=7416.0
Yukarıdaki linkte farklı bir üyenin 1.6 Turbo ile ilgili ilk izlenimleri var, belki size yardımcı olur[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
-
Orjinal yazı sahibi: opelmaniahttp://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=7416.0
Yukarıdaki linkte farklı bir üyenin 1.6 Turbo ile ilgili ilk izlenimleri var, belki size yardımcı olur
Yorum
-
Yeni motoru bekleyin Macaristan daki motor fabrikasında üretime girdi bu motor.Sınıfının tork lideri olucak bu motor neredeyse dizele yakın tork değeri veriyor.Yakıt tüketimi de mevcut 180 hp 1,6 lt turbodan %13 daha az.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tanerYeni motoru bekleyin Macaristan daki motor fabrikasında üretime girdi bu motor.Sınıfının tork lideri olucak bu motor neredeyse dizele yakın tork değeri veriyor.Yakıt tüketimi de mevcut 180 hp 1,6 lt turbodan %13 daha az.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ygtylmzBende kesinlikle cc derim ama arada 30 milyara yakin fark oldugu icin insigniayi alirim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ygtylmzYeni motorun cikmasi en az 6 ayi bulur bence insignia cosmo 66,cc de 90 milyar civari degilmi aradaki fark 15se bence cc dusunulebilir
Yorum
-
Eski cc çok daha güzeldi yenisi bence hiç iyi değil ayrıca 1.4 motordaki otomatik şanzımanın ileride kesinlikle başa bela açacağı kanaatindeyim şahsi fikirlerim tmr
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum