Duyuru

Collapse
No announcement yet.

INSIGNIA 1.6 TURBO'MU & VW CC 1.4 TSI'MI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: INSIGNIA 1.6 TURBO'MU & VW CC 1.4 TSI'MI

Orjinal yazı sahibi: BRK
    http://www.youtube.com/watch?v=FwxqtJ7jkPA#
    Bu videoyu çekerken Insignia'nızı kullanan arkadaş 2. vitesi kaçırıyor mu bana mı öyle geldi?
    Hep aynı arkadaş mı kullanıyor Insignia'nızı?
    Ayrıca 0 dan kalktığınızda Insignia 160 ta yetişmiş, 100 gibi hızlarda roll yaptığınızda nasıl hala CC geçiyor o biraz garip

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Pilotaj konusunda çok şüpheye düştüm.
      Madem bu videoyu siz çektiniz - ki sizin youtube account unuzdan aldım- o zaman neden koymadınız buraya?
      Merak ettim.
      Bu kadar polemik yerine işte denenmişi var derdiniz.
      Acaba bu video sizi tatmin etmedi mi?
      Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
      Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
        Ya bosverin abi ya CC alir nede olsa 82500 tllik arac arada 6 bin tl fark war nasil gecsin bizim arabalar onu...
        Kadiiiiiir hatta volvo s60 1.6 dizel 105 hp ler var ya onlarda alır pahalı bizim araçlardan nede olsa hahahahaha

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alior
          Ya bosverin abi ya CC alir nede olsa 82500 tllik arac arada 6 bin tl fark war nasil gecsin bizim arabalar onu...
          Kadiiiiiir hatta volvo s60 1.6 dizel 105 hp ler var ya onlarda alır pahalı bizim araçlardan nede olsa hahahahaha
          aynen ya pahali derken gecenlerde sabah namazina gidiyoruz eminonude kabatas yolunda x5 ile skmaya basladim ben diim 3 sen de 4 boy 210 da biraktim o x5 dedigim
          Aracta 400000 tl zannedersem basmadi oda pahali ya hani =}
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alior
            aynen ya pahali derken gecenlerde sabah namazina gidiyoruz eminonude kabatas yolunda x5 ile skmaya basladim ben diim 3 sen de 4 boy 210 da biraktim o x5 dedigim
            Aracta 400000 tl zannedersem basmadi oda pahali ya hani =}
            Arkadaşın dediğine bakarsak yakın klasman C180 lerde pahalı ama...............)))))

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

Hayırdır Gençler bir tarafınızdan çekemediğinizmi var... Ne bu gocuntu ne bu ızdırapp??
              insignia sayfasına yazmam hata zaten adam altındaki araç gitmiyor dermi en babası kabul etmez...

ama bende iki tane var ikiside sizdeki araçlardan üstün araçların babasııı babasııı sizin kiler yanında anası gibi kalır anca

iki araçta benim ikisinide severim CC basıyor tokatı ama sizinkine tokat atmaz tekme atar arkadan siz gelirken çifte yersiniz...

gocunan kişiler için söylüyorum bu son msjım fanatiklerle muhattab olmuycam varsa bir tarafına güvenen gelsin aracıyla

anahtarını da getirsin öyle bi tarafıyla konuşmasın anahtarına CC insignia kapışalım 0-200 ilk gören anahtarı alır...

yiyosa buna tamam diyin tel verin yarışalım...

heee chip li 220 beygir olanlar değil ama cc sade 160 insignianında sade 180 görelim bakalım..

o srocco yu geçtim diyene b tarafımla gülerim bu nasıl bir mantıksızlık ...

arkdaş adamın aracı 8sn 100 görüyor insginia 9 sn nerdeyse geçiyormuş otomatik dsg birde rocco...

sen anca onun stopları görürsün oda ufacık görürsün kaybolur...

vw alman opel alman mı ?

bindiği aracı bilmeyen burda bin kişi vardır...

Opel general motorun aracı amerikan ... amerika araçları satamadığı için almanyada üretiyor alman diye alıyor millet...

amerikan kalitesiyle alman kalitesi birmi...

opel dediğin chevrolet işte ne farkı var dacia renault gibi kardeşler...

opel arabası vw nin eline su döker ancak okadar her konuda hemde... araştırın dünyada en çok motor kapağı çatladan araç opelde...

şanzıman motor uyumsuzluğu opelde...

vw aracı opelden her zaman üstündü üstündür bunu tartışmaya gerek bile yok...

ama siz opelcisiniz sizle tartışmak gerek bu son msj olduğu için boş konuşmayın varsa bileğinize inancınız gelin anahtarına bakalım nasılmış sütçü beygirleriniz görelim...

opel insignia dediiiğin aracın torpido dökülüyor yolda şahin mi ulan bu dökülsün ama dökülüyr işte..

arabayı durdurusun çatır çutur egsoz sesleri saçmalık...

ben ince noktasına kadar eksilerini yazarım ama sizin gibi fanatiklere boşa yazarım dimi çok bilmiş arkdaşlar...

bir çoğunuz hayatınızda en iyi insignia ya bindi adım gibi biliyorum ve boş sallıyorsunuz...
              ama şimdi herkes şuna bindim buna bindim diye ahkam keser....

fiyatla gidiş olmaz aslanım biri fiyat demiş...

7000 liralık honda crx ile nefesini keserim yolda senin sesin de çıkmaz kedi gibi sızarsın kenara bana kelime oyunu yapmayın...

bir daha söylüyorum boş konuşmayın ıspatla gelin ben denedim onları söyledim ama zoruna gitti bazılarının ki gider tabi yarası var...

yolda kendini geçilmez sanan çok... herkes şampiyon ansını satıyım yollarda hiç göremiyorm ama nedense....

anahtarını al gel aslanım güvenin var kendine burdayım bi geç benide CC sahibi ol hadi konuşma icraat la gel bana

0-200 İnsignia 180 ps CC 160 ps madem ps de iş gel hadi al anahtar dağıtıyorlar boş konuşanlara lafım beklerim daha da msj yok bu bile çok fazla...
              İnsignia Tenekedir...

Yorum

Samsunda olduu. Icin goremessi. Simdi yol al bakalim Gel istanbula gosterelim sana soforlugu sen git samsun koylerinde toroslarla yaris hadi baska kapiya hadi burada milletin tansiyonuni yukseltme sana ben ulastiricam en kral videoyu
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mumyex
                  Arkadaşlar tüm yorumları okudum VW yi kötüleyen bir tane yorum görmedim forum dediğin böyle bilgili bilmediğinide sallamayan arkadaşlardan oluşacak işte kafadan sallayarak kötülemiycek hiç bir şeyi...

Arkadaşlar Bende hem İnsignia 1.6 turbo araç var Hemde yeni adlığım VW CC 1.4 Araç Var...

İki araç ile ilgili ne sormak isterseniz sorun yardımcı olurum...

youtube sitesinde videolarım var iki aracımın yarış videoları yakıt videosu cc nin VS.

youtube girin mumyex yazın aratın bana ait tüm videolar orda mevcut umarım yardımcı olur...
                  Bu konudaki ilk mesajınız bile sanki tartışma konularından çıkmış ve sakin bir yer buldum dercesine mesaj yazmışsınız ama sonucunda yine tartışma içine düşmüşsünüz.

Araçların motor güçleri belli vw cc 1.4 cc 160 hb ve siz 1.6 180 lik insigniayı kıyaslıyorsunuz ve geride kaldığını söylüyorsunuz sadece ilk kalkışlarda dsg nin avantajından dolayı cc daha iyidir ama 100 den sonra 1.4 cc şansı maalesef yoktur 4 viteste 214 5 viteste 254 6 viteste 260 yapan bir araçla insignia aracın chipli olması o aracın çok iyi olduğu manasına gelmez eğer chipli insigniayı alttan hazırlığını iyi yapmaz iseniz normal stock gibi olabilir ecu haritaları her zaman aynı değeri verecek diye birşey yok

sonuçta araçların biri geçer biri geçilir bir gün o olur bir gün bu olur sonuçta kimse kimseye coluk çocuk diye konuşmaması lazım eğer bizde sizin gibi düşünürsek 30 yaşın altını muhatab almamamız lazım eğer yanlışlık var ise güzelce anlatılmalı yanlışlık yoksada yaşa bakmadan verilen bilgiyi kabullenmeli

Keyifli muhabbetler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hangi keyif abi.
                    Adam bir şahsımıza sövmedi.
                    Üslup var üslup var.
                    Yazdıklarına baksana.
                    Boşa polemik.
                    Pilotaj boş.
                    Boş laf çok.
                    Peh..
                    Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
                    Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mumyex
                      Hayırdır Gençler bir tarafınızdan çekemediğinizmi var... Ne bu gocuntu ne bu ızdırapp??
                      insignia sayfasına yazmam hata zaten adam altındaki araç gitmiyor dermi en babası kabul etmez...

ama bende iki tane var ikiside sizdeki araçlardan üstün araçların babasııı babasııı sizin kiler yanında anası gibi kalır anca

iki araçta benim ikisinide severim CC basıyor tokatı ama sizinkine tokat atmaz tekme atar arkadan siz gelirken çifte yersiniz...

gocunan kişiler için söylüyorum bu son msjım fanatiklerle muhattab olmuycam varsa bir tarafına güvenen gelsin aracıyla

anahtarını da getirsin öyle bi tarafıyla konuşmasın anahtarına CC insignia kapışalım 0-200 ilk gören anahtarı alır...

yiyosa buna tamam diyin tel verin yarışalım...

heee chip li 220 beygir olanlar değil ama cc sade 160 insignianında sade 180 görelim bakalım..

o srocco yu geçtim diyene b tarafımla gülerim bu nasıl bir mantıksızlık ...

arkdaş adamın aracı 8sn 100 görüyor insginia 9 sn nerdeyse geçiyormuş otomatik dsg birde rocco...

sen anca onun stopları görürsün oda ufacık görürsün kaybolur...

vw alman opel alman mı ?

bindiği aracı bilmeyen burda bin kişi vardır...

Opel general motorun aracı amerikan ... amerika araçları satamadığı için almanyada üretiyor alman diye alıyor millet...

amerikan kalitesiyle alman kalitesi birmi...

opel dediğin chevrolet işte ne farkı var dacia renault gibi kardeşler...

opel arabası vw nin eline su döker ancak okadar her konuda hemde... araştırın dünyada en çok motor kapağı çatladan araç opelde...

şanzıman motor uyumsuzluğu opelde...

vw aracı opelden her zaman üstündü üstündür bunu tartışmaya gerek bile yok...

ama siz opelcisiniz sizle tartışmak gerek bu son msj olduğu için boş konuşmayın varsa bileğinize inancınız gelin anahtarına bakalım nasılmış sütçü beygirleriniz görelim...

opel insignia dediiiğin aracın torpido dökülüyor yolda şahin mi ulan bu dökülsün ama dökülüyr işte..

arabayı durdurusun çatır çutur egsoz sesleri saçmalık...

ben ince noktasına kadar eksilerini yazarım ama sizin gibi fanatiklere boşa yazarım dimi çok bilmiş arkdaşlar...

bir çoğunuz hayatınızda en iyi insignia ya bindi adım gibi biliyorum ve boş sallıyorsunuz...
                      ama şimdi herkes şuna bindim buna bindim diye ahkam keser....

fiyatla gidiş olmaz aslanım biri fiyat demiş...

7000 liralık honda crx ile nefesini keserim yolda senin sesin de çıkmaz kedi gibi sızarsın kenara bana kelime oyunu yapmayın...

bir daha söylüyorum boş konuşmayın ıspatla gelin ben denedim onları söyledim ama zoruna gitti bazılarının ki gider tabi yarası var...

yolda kendini geçilmez sanan çok... herkes şampiyon ansını satıyım yollarda hiç göremiyorm ama nedense....

anahtarını al gel aslanım güvenin var kendine burdayım bi geç benide CC sahibi ol hadi konuşma icraat la gel bana

0-200 İnsignia 180 ps CC 160 ps madem ps de iş gel hadi al anahtar dağıtıyorlar boş konuşanlara lafım beklerim daha da msj yok bu bile çok fazla...

şimdi belkı size yasım genç vs gelebılır bende ordu fatsalıyım hersene en az ıkı defa mutlak gıderım geçtıgınız yolu soyledıgınız yeri noktasına kadar bılırım atakumda vs bulunmuslugum vardır özyılmaz fındık fabrıkası akrabamdır neyse geçelim bunları

abi öncelikle foruma hoşgeldın cc aracın var sanırım aracın kötü değil tabıkı kotulemıyoruz yalnız ınsıgnıalar donanım ve fıyat acısından cc.den daha uygun bır araç

2.Burdakı abılerin hiç birinin saf ahmetağa oldugunu sanmıyorum sız cc ye bınerken burda opc.si olanlar daha 180 bg. mıllet cok gorurken 240 250 bg araç çıkartan insinlar var yanı anlayacagınız sız zekı burdakıler saf değil

3.Bizimde öncesınde 1.8Tsı ve 1.4Tsi passatımız oldu ve yıne aynen 2010 model 160bg 7ilerı jettamız oldu kı vıdeosu bıle var bende 100 - 200 denemıstım acemıce de olsa en fazla 2 3 sanıyye farkeder cc jettadan agır bır araç jetta veya scırocco 0-140 150 ye kadar 1 2 boy farkla alabılır ama cipli bir insıgnıa 220 bg güç veriyor dsg.den daha çok devir çeviriyor aracınızla arasında 60 bg ve muhtemelen bı okadar da tork farkı var yanı anlayacagınız cıplı ınsıgnıa plaka okutur

4.Geçtiğimiz yaz stok insignia ile içinde 3 yetişkın 3 çocuk ıle (7-14-16 yaslarında) ve bagajı sılme dolu halde bolu ankara otobanında rahatlıkla 255 gördü hanı hiç kasılmadı ki düz yoldur ankara yolu yazınızda ınsıgnıa 250 yapamaz vs gıbı cumleler okudum

5.kendınız roll denemelerı yapmıs olabılırsınız bunda aracın agırlık durumu vites durumu söförü herseyı etken olabılır. bu forumda bir çok kişi aracınızı alır ki cipli dıyorsunuz volkan beyın aracı var ıstersenız bır deneyın neler oluyor bakın

*** Vw dusmanı degılım-degılız aracını ınsıgnıa degıl yapılı bmw sahın doganda geçebılır bızıde geçebilir terör estırmeye hıc gerek yok tekrar soyluyorum aracınız kotu bır araç değil bizim araçlarımızda çok kral hepsini alır geçer dıye idda etmıyoruz stok ınsıgnıa uzun yolda alır chıplı ınsıgnıa 100 den sonra alır cc ama kalkısta dsg ve hafıf olmasından dolayı daha hızlı kalkabılır

***bırde abı 7bın tl'lık crx ddıgınız araç ölürdür ondan 160lık bı vtı beklemeyın ve soyledıgınız arac atmosferık o kıçını kaldırana devir çevirine kadar ınsıgnıa uzaaaar gıder kedı gıbı sız sızlanırsız hatta hırs yapıp devir çevirirken blok çatlatır elınıze motor alırsınız
                      Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Burak ben keyifli forumlar derken son mesajı yoktu arkadaşın

Arkadaşa kendi dünyasında başarılar dileyelim

Konu karşılık atışmalara döndüğü için kapatılmıştır anlayışınız için teşekkürler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                        X