Duyuru

Collapse
No announcement yet.

INSIGNIA 1.6 TURBO'MU & VW CC 1.4 TSI'MI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: INSIGNIA 1.6 TURBO'MU & VW CC 1.4 TSI'MI

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
    Orjinal yazı sahibi: mumyex
    tmrBi kere senin oncelikle forumda tanisma olayin arac karsilastirma daha bugun uye oldun bize konusuyosun coluk cocuk vs biz yine terbiyemizden odun vermiyoruz Farkindaysan ki sen keske istanbulda olsaydin bu gece konardi
    Bu olaya nokta
    Dün üye olurum bu gün üye olurum 10 yıl önce üye olurum fark ne üye olmak nedir bilgi üyelik le orda attığı msjlamı ölçülüyor ?

ozaman senden büyük yok abimsin... 3yaş küçüksün ama abimsin yapcak bişey yok...

senle yarışamayız abi biz senin 75000 lik insignia bizim 105000 lik CC yi tokatlar zaten bizim videolar sahte insigniadaki basmıyor hadi kusura bakma abi sana kolay gelsin...
    105000 haklisin sen bunlara takil hadi bakim
    Hadi baska yerde bayil...
    Kadir kardeşim şimdi soluksuz okudum hepsini öğlen devam edemedim böyle olayı seviye sınırlarını aşan arkadaşlar karşısında sabrına ve olgunluğuna hayran kaldım..Haklısın demekle en iyi noktayı koymuşşsun..Görünen köy klavuz istemez kardeşim benim..Mangalda kül kalmaz lafla su değirmeni dönmez konuşmakla boşver güzel güldün cevaplara farkettim)))

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

Ben bizim 130 luklar zorlar o arabayi diye dusunuyodum
      2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

Ya gerek yok burada napalim sonucta biz bir aileyiz ama CC gecemezz )
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Ya gerek yok burada napalim sonucta biz bir aileyiz ama CC gecemezz )
          Aynen kardeşim hiç gerek yok sinirini bozmaya değecek bir konu bile değil Bencede 'geçemez'

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

2 otomobil firması alır götürür parayı hamudu ile yutar imal eder 4 katı para kazanır bizler burda geriliriz gerek yok sonuçta kazanan onlar sıfır al 5-10 bin zararına sat ..insignia yada cc bu gün var yarın yok daha ne araçlar alıp satarız bineriz gerek yok bunlara arkadaşlar..tek geçen OTOMOBİL FİRMALARI ÇÜNKÜ BİZLERİ SÖĞÜŞLEDİKLERİ İÇİN ..onlar yarışsın birbirleri ile saygılar arkadaşlar..
            2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
            2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
            2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
            2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: armoni15
              2 otomobil firması alır götürür parayı hamudu ile yutar imal eder 4 katı para kazanır bizler burda geriliriz gerek yok sonuçta kazanan onlar sıfır al 5-10 bin zararına sat ..insignia yada cc bu gün var yarın yok daha ne araçlar alıp satarız bineriz gerek yok bunlara arkadaşlar..tek geçen OTOMOBİL FİRMALARI ÇÜNKÜ BİZLERİ SÖĞÜŞLEDİKLERİ İÇİN ..onlar yarışsın birbirleri ile saygılar arkadaşlar..
              güzel nokta koymuşsun abi teşekkürler aynen eskiden arabadan kar edilirdi ya da yatırım olurdu, yani babamlar böyle anlatılıyor ama şimdi plakayı vur, 5-10 aşağı düşsün dediğin gibi... vw çok sevdiğim bir araç''dı'' ta ki şu doğuş otomotiv gözünü açana kadar, doğuş otomotivdeki ukalalık, showroom'da çalışan temizlik görevlisinde bile var! burunlarından kıl aldırmıyorlar, geçen arkadaş için araba bakmaya gittik polo için, adamlar test sürüşüne çıkarmamak için 50 tane takla attılar, yok şu donanım isterseniz 3 ay şu donanım isterseniz 7 ay beklersiniz filan! bunu bu hale getiren de bizleriz kimse kusura bakmasın, jant kapaklı passatlar için ölüp biten milletimiz! indirim 100 tl oluyor hadi bilemedin çok zorlarsan 300 tl... bu mu esnaflık bu mu ticaret?! bizim Türk milletinin özelliğidir, kötüyü, bize kötülük edeni severiz! cc donanım olarak belki bazı kalemlerde insignia'yı geçer, ama kalite ve işçilik bakımından opelden çok ileride olduklarını da düşünmüyorum... dsg şanzıman, iyi tork dağılımlı bi motor aradaki fiyat farkını 30 bin tl'ye yakın oynatmaz herhalde... insignia'mı geçer cc'mi geçer bilemem ama vw iyi kazık atıyor, mumyex kardeşim kusura bakma. bu bir gerçek. geçme konusunda yorum yapmam, çeşitli videoları görmek gerekli tek kaynaktan emin olamaz kimse... bu arada ferrarinin şanzımanı dsg'den daha hızlı onu da belirtmek isterim. Burada kardeşlik dostluk var... onu da belirtmeden geçemiyeceğim...

Yorum

mumyex Kardeş senin insignia tüplüymüş ya belki ondan gitmiyordur
                *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Abi simdi bende sabah videolari izledim cok detayli yorum yazamamistim aklima takilan biseyler vardi simdi yaziyim onlari
                  videolarda hersey ortada zaten kalkista insignianin bi iddasi yokta 100 den rolling yapildiginda standart 1.6 180le vw cc nin ilk basta biraz cc nin one cikip hizlar arttikca insignian yavas yavas geccegini dusunuyorum tabiki asla boy boy fark olmaz 1.4 160 tsi+dsg cok guzel yuruyen bi motor. Tecrubelerime dayanarak boyle dusunuyorum belki yasim kucuk diye ne tecrubesi bu yasta diyebilirsiniz ona saygi duyarim

Chipli bi insigniayaya gelince biraz arastirirsaniz bulanilirsiniz forumumuzda facomx nickli fatih abinin standart araciyla volkan abinin chip+kat iptali olan araclari arasinda yapilan rollingte cok buyuk bi fark ortaya cikiyo hadi onda kat iptali var sizin yazilim biraz daha soft olmus olsada standart insigniayayla en az 3-4 boy farki olmasi lazim

Boyle bi durumda cc yle 100de rolling yapsaniz hic geriye dusmeden yavas yavas farki acip gecmeniz lazim peki sorun nerde

Ya soforde ya arabada
                  Yazdiklarinizdan sonra sizin soforlugunuzde bi problem olmadigi ortada gaza sonuna kadar basip 7bin devirde vites degistirilmesi gerektigini biliyosunuzdur hava alaninda drag duzenlediginize gore
                  Geriye tek bi sorun kaliyo araba
                  -Acaba gazlarken tc yi kapattiniz mi
                  Yada yazilimdan kaynakli bi hata olabilir her atilan yazilimda araba saglikli yuruyemeyebilir
                  Yada tupten kaynakli bi sorun vardir araba gerektigi gibi gitmeyebilir
                  Yada tamamen farkli bi sorun vardir motorda,sanzimanda,yuruyen aksamda belki bakim zamani gelmistir,belki debriyaj kaciriyodur ne biliyim belki lastik havalariniz cok iniktir yani bunlari mutlaka sizde biliyosunuzdurda ben bu islere merakli bi kardesiniz olarak belki gozunuzden kacmistir diye yazmak istedim
                  Saygilar
                  2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Son hızda ve üst devirlerde hp gücü daha önemlidir. İnsignia +20 hp daha avantajlı, hadi dsg bu farkı kapatsın ama ciddi bir geçme olması bana da güç geliyor ama en mantıklısı güzel bir rolling yapmak
                    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

2 araca sahip olan kişinin araç hakkındaki yorumu ve değerlendirmesi mutlak doğru mu kabul edilecek anlamadım ben, aksini iddia edemiyor muyuz?

konunun 1 günde 4-5 sayfa ilerlediğini farkedince yine bir konu kilitleyeceğiz diye düşünüyordum ama bayağı eğlendim ihihi ihihi
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mumyex
                        Bide videoda aracinin 180 de nasil takilip kaldigina bak 20sn cikmis nerdeyse 180-200 e sismis turbon sen bence wv forumlarinda guldur kendine haha biz cok guluyoruz burada zaten anlatabiliyomuyum biz 1.4 tsi degil 2.0 tsi ilerle yuruyoruz
                        180 le giderken yokuş çıkıyorum sen ne kadar kesiyorsun öyle kaç senedir araç kullanıyorsun canım sen ?

180 le yokuş yukarı çık video çek koy görelim aracını insignia ile yokuş çıktık arkada kaldı neyin kafasını yaşıyorsun sen espiri kabiliyetini mi geliştirmeye çalışıyorsun...
                        Gerçekten soluksuz okudum söylediklerinizi.
                        Neden bu kadar sinirlendiniz anlamadım.
                        Ancak anladığım kadarıyla ankarayı biliyorsunuz.
                        Bilenler bilirler Kepekli rampası deriz biz Konya yolundan dikmene yukarı doğru.
                        Radardan 3. viteste kapatıp 210 da ışığa gelir ayağımızı frene atarız biz.
                        Işıkların oraya kadar bahsettiğim yer.
                        Umarım biliyorsunuzdur.
                        Bayırda Insignia nın arkanızdan gelememesi beni şaşırttı.
                        Umarım yakın zamanda saygı çerçevesinde bir rolling yapılır.
                        Bu kadar polemik bu konuyu okuyan forum ailemize ayıp olmuş.
                        Saygılar.
                        Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
                        Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

Cok tartismaya gerek yok insignia roccoyu aliyorsa cc yi her turlu alor.deneyip gorulur.cc de yazilim yoksa tabi
                          2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                          yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

CC geciyomus insigniayi bizim burda bi abi var gaZlamaci pejo 106 gti falan var o dedi CC alir dedi
                            Uzatmayalim 1.4 motor 160 hp nasil
                            Kafa tutucak
                            Bizim
                            Araclar 105 binloralik araca haha haha haha
                            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=FwxqtJ7jkPA#
                              Bu videoyu çekerken Insignia'nızı kullanan arkadaş 2. vitesi kaçırıyor mu bana mı öyle geldi?
                              Hep aynı arkadaş mı kullanıyor Insignia'nızı?
                              Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
                              Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

Ya bosverin abi ya CC alir nede olsa 82500 tllik arac arada 6 bin tl fark war nasil gecsin bizim arabalar onu...

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                                X