bugün yaşadığım talihsiz bir olaydan sonra kesin olarak jantlarımı değiştirmeye karar verdim.ancak kafama göre bir jant bulamadım hala.orjinal 5 kollu jant takmak istemiyorum farklı bişey olsun istiyorum.aslında aklımda hep 18 opc replika jantı var ancak onu takınca yay da takmak gerekiyor.ama aracın dahada alçalmasını da istemiyorum.şu an kafam çok karışık sizlerden yardım bekliyorum.ancak dediğim gibi 18 orjinal 5 kollu jant takmayı asla düşünmüyorum.farklı tavsiyeleri olan varsa yazabilirse çok sevinirim.şimdiden teşekkürler herkese
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
18'' jant tavsiyeleriniz
Collapse
X
-
Ynt: 18'' jant tavsiyeleriniz
18 de cok secenek var birsuru bmw janti var sahibindende 5*120 bijon olcusunde daraltip 18 lere bakabilirsin iclerinde mutlaka guzel jantlar vardirbu arada ne gibi bi problem yasadin merak ettim?
2012 İnsignia 1.4 Turbo
-
Orjinal yazı sahibi: ygtylmz18 de cok secenek var birsuru bmw janti var sahibindende 5*120 bijon olcusunde daraltip 18 lere bakabilirsin iclerinde mutlaka guzel jantlar vardirbu arada ne gibi bi problem yasadin merak ettim?
bu arada dediğin gibi dün gece baktım sahibindendeki jantlara.bir tane bmw jantı var hoşuma giden çok parmaklı.ancak çoğu kişi güzel durmaz diyor.bende aksine güzel duracağını düşünüyorum.insigniaya ince ve çok parmaklı jantlar çok yakışıyor bence.ama yinede araca takıp üzerinde bakmak lazım.birde çelik jant olduğu için herhangi bir çukura düşmede vs kırılma riski var.buda kafamı karıştıran diğer bir etken.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: manda kasaberkay sende 20 ınc mı var?
evet guzel ulkemızın yolları cok kötu.
bende astra h a 18 takacaktım vazgectım 17 taktım.16 varmıs gıbı kullana bılıyorum.18 kullananlardan cok dert dınledım o yuzden vazgectım...
Yorum
-
AHHHHHH 17 inç 20 ister 20 inç 17 ister yalan dünya işte hahaHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
@Berkay 17 '' Michelin Primacy HP lastikli jantlar her açıdan memnun eder seni.Konfor+yakıt+tehlike olarak
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: berkay55Orjinal yazı sahibi: emrezxrAHHHHHH 17 inç 20 ister 20 inç 17 ister yalan dünya işte hahaHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrOrjinal yazı sahibi: berkay55Orjinal yazı sahibi: emrezxrAHHHHHH 17 inç 20 ister 20 inç 17 ister yalan dünya işte haha)
Yorum
Yorum