Duyuru

Collapse
No announcement yet.

18'' jant tavsiyeleriniz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 18'' jant tavsiyeleriniz

bugün yaşadığım talihsiz bir olaydan sonra kesin olarak jantlarımı değiştirmeye karar verdim.ancak kafama göre bir jant bulamadım hala.orjinal 5 kollu jant takmak istemiyorum farklı bişey olsun istiyorum.aslında aklımda hep 18 opc replika jantı var ancak onu takınca yay da takmak gerekiyor.ama aracın dahada alçalmasını da istemiyorum.şu an kafam çok karışık sizlerden yardım bekliyorum.ancak dediğim gibi 18 orjinal 5 kollu jant takmayı asla düşünmüyorum.farklı tavsiyeleri olan varsa yazabilirse çok sevinirim.şimdiden teşekkürler herkese

Ynt: 18'' jant tavsiyeleriniz

18 de cok secenek var birsuru bmw janti var sahibindende 5*120 bijon olcusunde daraltip 18 lere bakabilirsin iclerinde mutlaka guzel jantlar vardir bu arada ne gibi bi problem yasadin merak ettim?
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
      18 de cok secenek var birsuru bmw janti var sahibindende 5*120 bijon olcusunde daraltip 18 lere bakabilirsin iclerinde mutlaka guzel jantlar vardir bu arada ne gibi bi problem yasadin merak ettim?
      kaldırımın kenarına çıktım kazayla.sadece bu değil sorun.yollar çok bozuk.asfalt yolda bile derin kesikler ve çukurlar var adamlar yapmıyorlar oraları.rögar kapakları çökmüş onlardan kaçmaktan lastik her içine düştüğünde belediyeye sövmekten bıktım.2 yılı aşkın süredir insignia kullanıyorum ve Türkiye şartlarında kesinlikle bu jantı tavsiye etmiyorum.Konforu bir kenara bıraktım bir noktadan sonra tehlikeli olmaya başlıyor.Çukurdan kaçacam diye kaza yapacam birgün.

bu arada dediğin gibi dün gece baktım sahibindendeki jantlara.bir tane bmw jantı var hoşuma giden çok parmaklı.ancak çoğu kişi güzel durmaz diyor.bende aksine güzel duracağını düşünüyorum.insigniaya ince ve çok parmaklı jantlar çok yakışıyor bence.ama yinede araca takıp üzerinde bakmak lazım.birde çelik jant olduğu için herhangi bir çukura düşmede vs kırılma riski var.buda kafamı karıştıran diğer bir etken.

Yorum

berkay sende 20 ınc mı var?

evet guzel ulkemızın yolları cok kötu.
        bende astra h a 18 takacaktım vazgectım 17 taktım.16 varmıs gıbı kullana bılıyorum.18 kullananlardan cok dert dınledım o yuzden vazgectım...

Yorum

17 jant candır

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
          17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
          35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: manda kasa
            berkay sende 20 ınc mı var?

evet guzel ulkemızın yolları cok kötu.
            bende astra h a 18 takacaktım vazgectım 17 taktım.16 varmıs gıbı kullana bılıyorum.18 kullananlardan cok dert dınledım o yuzden vazgectım...
            evet bende 20 inç var.abi dediğin gibi yollar berbat.bu şekilde kullanmak insanın sinirlerini yıpratıyor sadece.sende iyikide vazgeçmişsin 18'' takmaktan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
              17 jant candır
              +1

Yorum

AHHHHHH 17 inç 20 ister 20 inç 17 ister yalan dünya işte haha
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                  değiştirin abi jantları ihihi ihihi
                  34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

emre abi 18'' iste ama sen sen ol asla 20'' isteme

Yorum

@Berkay 17 '' Michelin Primacy HP lastikli jantlar her açıdan memnun eder seni.Konfor+yakıt+tehlike olarak

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                      35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: berkay55
                        berkay sadece görüntüsü harika 20 inç benim jantları sırf konforu için tutuyorum dağ taş vız geliyor hele cukurmu oda ne ihihi
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: berkay55
                          berkay sadece görüntüsü harika 20 inç benim jantları sırf konforu için tutuyorum dağ taş vız geliyor hele cukurmu oda ne ihihi
                          aynen emre abi.bugün babam anlattı da sahil tarafına gitmiş arkadaşının yanına açık otopark var çok büyük.aracın yanına gelirken bi kalabalık görmüş.bisürü kişi toplanmış aracın başına inceliyormuş )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
                            @Berkay 17 '' Michelin Primacy HP lastikli jantlar her açıdan memnun eder seni.Konfor+yakıt+tehlike olarak
                            +1 .ancak 18 düşünüyorum

Yorum

İşleniyor...
                            X