Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia'yı bekliyorum gözlerim kapalı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia'yı bekliyorum gözlerim kapalı

Hayirli olsun
    Kullandikca anlayacaksin insignianin farkini
    Birde sunu soyleyeyim
    Trafikte araca bakmayan yok cok dikkat cekiyor
    Allah hayirli kullanmak nasip etsin
    [center]
    İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

aracınız hayırlı olsun.gerçekten çok güzel bir araç alıyorsunuz.yakıt konusunda uzun yol yapmadıkça 10 lt nin altını görmeniz zor.ben bayramda 3300 km uzun yol yaptım şuanda ortalama 9 lt ancak bu şekilde tüketimi düşüyor.ama performans ile aynı orantılı değrlendirmek lazım.zaten performans istemiyorsanız açıkcası bu aracı almak mantıksız.diğer sorun dediğiniz şeyler herkesin başına gelen şeyler değil toplasanız aynı sorunu yaşayan çok fazla kullanıcı yok.açıkcası ben fren balatalarının ötmesi harici bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar
      tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın.
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

hayırlı olsun , kazasız belasız inşallah..
        www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Yakıttan cok korkuyorsunuz 1.4 tam size gore olabilirdi
          2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
          yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Artık benzinin neredeyse 5 Lira olduğu bir zamanda 10 litre ortalamanın altına düşmeyecek bir araç almak ne kadar doğru olur bilmiyorum , ama çok yol yapmıyorsanız insignia fiyat kalite performans olarak piyasadaki kendi sınıfı araçların hepsinden iyidir. Bu ağırlıkta kendi sınıfındaki araçlarda insigniadan kesinlikle aşağı yakmayacaktır...

2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emre2929
              Yakıttan cok korkuyorsunuz 1.4 tam size gore olabilirdi
              Emre 1.4 bende 14000 km ortalamam 9.8 litre

2015 2.0 sorento

Yorum

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Kazasız belasız güle oynaya binmek kısmet olur hepimize umarım.
                Astra'mız 115hp 1.6lt ve Istanbul içi genelde 7,5lt ortalama oluyor. Dur kalksiz yollarda mesela Maltepe-Beylikdüzü 5 kusur ortalamalari rahat gorebiliyorum sakin gittigimde. Ve Astra'nin yillik ortalamasi 24.000km bunda annemin her gun okula git gel 50-60km yapmasi da dahil. Kisaca otomobil kullanmayi mantik cercevesinde seven bir aileyiz.

Insignia'yi bu kadar sık kullanmayız gibime geliyor. Babam da ben de işe servisle gidiyoruz. Tahminim yilda 15.000km civari. Ha araba muhteşemdir inmek istemezsek bilemem

1.4T seçmememizin sebebi de madem benzinli aliyoruz basinca iyi gitsin düşüncesi ve eski topraklardaki downsizing olayina karşı negatif yaklaşım. Ya da babamin arabayi kafaya koymasi bilemiyorum artik ne derseniz diyin

Yazdiklariniz ile moralim biraz duzeldi.
                Benim icin aracin otoban performansi da önemli. Saniyorum bu konuda artik kafam rahat olmali Insignia ile

Not: Telefondan yazdigim icin bazi yazim sikintilari olustu en kisa surede editlenecektir.

Yorum

1.6 t downsizing in ilklerinden zaten
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

welcome

Yorum

Daha açıklayıcı yazayım: Insignia gibi oldukça büyük bir araç ile 1.4lt motoru beraber düşününce yadirgayabiliyor insanlar.
                      Tabi kullanmadan önceki fikirleri olsa gerek.

Yorum

1.6 T ile ort 10 lt yakarsiniz
                        Ayni tempoda 1.4 T ile 7 lt
                        1.6 dizel C segmenti ile 6 lt
                        Km de yuvarlak olarak
                        Sirasiyla 50 kurus , 35 kurus , 25 kurus
                        Yilda 15000 km de 1.4 T 2.250 TL
                        1.6 dizel 3.750 TL yakit tasarrufu saglar
                        Bunun disinda tum keyif size ait
                        Tekrar hayirli olsun

Yorum

Herkese günaydın.

Çok teşekkürler.
                          Skoda Superb 1.6 tdi ile test sürüşü yaptığımda bu sınıfta mecbur kalmadıkça 1.6 dizelleri seçmemek gerektiğine kanaat getirmiştim. Ekonomi yapayım derken de illet olmamak lazım.
                          Insignia keyif ve performans amaçlı araç oldu bizim için.

Bu akşam teslimata yetişemeyebilirim, iş yerinde biraz fazla kalmam gerekebilir. Sayenizde kaygıları azaltıp arabaya ısındık derken en istediğim anı kaçırabilirim. Tabi elimden geldiğince kaçmaya çalışacağım

Yorum

hayırlı olsun güle güle kullanın. bahsettiğiniz problemler genellikle ilk serilerde vardı. ilk seri araçlarda da genellikle ufak tefek sıkıntılar olur.
                            Yakıt tüketimi 1.6T'lerde 9 lt'nin altına pek düşmüyor, fakat performanslı kullanımda çok da artmıyor. Ben ortalama 180 ile gittiğim 230lu kmleri gördüğüm ve ara hızlanmalarda full performans kullandığım aracımda(bu yaz gökçeadadan dönerken) 13.7 ortalama tüketim elde ettim. bence o kullanım için gayet makul bir değer. aynı kullanımı golf ile yapsam 17lt civarı oluyor. keyfini sürün
                            34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İyi tercih. hayırlı olsun... clapclap
                                Vazgeçme! Erteleme! Üşenme!

Yorum

İşleniyor...
                                X