Ynt: "34 KLS 50" Kaminari III Satılmıştır...
[
Mustafacım aracı sattın diye foto montajdaki resim kadar üzüldüğünü sanmıyorum Araç senden gitmiş ama aile içinde kalmış
Endercim sanada hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Sağol kamilcim allah razı olsun güle güle bineriz inşallah
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
nerden çıktı bu satma işi sessiz sedasız dknow. mustafa sen bu işi biliyorsun harika fotoğraf helal olsun , Her iki taraf içinde hayırlı olur inşallah.
Allah razı olsun abi ,ben biraz sessiz yapıyorum bu işleri , diğer türlü olunca bir türlü olmuyo çok iyi biliyorum
Mustafa kardesim yabanciya gitmemis en azindan
Sen plaka yerine zaman zaman anahtari isteseydin
Yeni araci simdiden hayirli olsun
Gonlumden sana E250 CDi Coupe geciyor
Orjinal yazı sahibi: Funkyair
Allah razı olsun abi , Ender abi sağolsun hem anahtar hemde plaka konusunda gerekeni yaptı
yeni araç konusunda henüz bi kesin kararım yok , ama coupe olmayacağı kesin , ben tek kapılara düşmanım
Orjinal yazı sahibi: mstfkls
Orjinal yazı sahibi: Funkyair
Allah razı olsun abi , Ender abi sağolsun hem anahtar hemde plaka konusunda gerekeni yaptı
yeni araç konusunda henüz bi kesin kararım yok , ama coupe olmayacağı kesin , ben tek kapılara düşmanım
niye tek kapısı olgugu içinmi ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Arkadaşlar sayenizde nerelerde dolastigimi hatırlıyorum Beykoz merkezde oturuyorum kanlicadan her gün geçiyorum orda beni gören arkadaşlar durdursun beraber çay içelim ayrıca daha öncede söyledim mustafa kardeşim ne zaman isterse anahtarda arabada plazada onun beraber bineriz
Yorum