Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia'ya çarpan yandı,çelik koruma barları.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia'ya çarpan yandı,çelik koruma barları.

bugün aracımı vites probleminden dolayı özel servise götürmüştüm bununla ilgili bir konu açmıştım ve orda kazalı bir insigniadan bahsetmiştim.evet işte o bu fotoğraflarda gördüğünüz insignia.sizin için hemen fotoğraflamak istedim.fotoğrafta görülen bu parça bahsedilen çelik koruma barları olsa gerek.bundan bir tane de arka taraftada var onuda internette görmüştüm 'vay anasını' demiştim.ve bugün canlısını görmek nasip oldu

(ayrıca aracın sürücü hava yastığı açılmış vaziyetteydi) fotoğraflar birazdan..

Ynt: İnsignia'ya çarpan yandı,çelik koruma barları.

Yorum

Yorum

benim eski arabam 1996 model audi a4 te vardı bundan lüks araçta çoğu kişi güvenliği ön planda tutuyor insigniamız için bir +
        '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
        '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

o bariyerlere allah kimseyi yanaştırmasın ihihi
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Bu koruma bantlarının özellikle uç kısımları akardiyon olması için özel zayıflatılmıştır sonuçta güzel aracın kaportası çok sağlam

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

şuan bi çok araçta koruma bariyerleri mevcut, olmayanlarda kazalarda kağıt gibi olup kendini belli ediyor...

Yorum

valla opel arabası saglam ben bırtane vectra c ile kaza yaptım araca pert helal olsun o şaseye daş gıbı duruyordu 170 le transıte çarptım sonra barıyerle allaha sukur burnum bıle kanamadı
                1.6 turbo220 hp 360 tork 

Yorum

İşleniyor...
                X