Duyuru

Collapse
No announcement yet.

C sınıfı araç kullanımı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• C sınıfı araç kullanımı

Yakın zamanda kullandığım yeni focus ve mitsubishi lancer hakkında öncelikle biraz bilgi vermek istiyorum.Çok ilginç bir şekilde ikisinde de şikayetlerim aynı.Bir kere aracın aynaları ve özellikle dikiz aynası çok kötü arkayı flu gösteriyor bir şey belli olmuyor.Birde araçların ikiside 140 km/h hızdan sonra aşırı derece de sallanmaya başlıyor ve de en kötüsü otobüs kamyon gibi büyük araçları sollarken araba savruluyor resmen araçların hava akımı itiyor arabayı.Bunu büyük ihtimalle araçların ağırlığına bağlıyorum çünkü yanlış bilmiyorsam ikiside 1200 kg civarı arabalar.Ve yine büyük ihtimalle insignia dan sonra kullandığım için böyle geldi araçlar ama gerçekten şevkim kırıldı bütün c sınıfı araçlar bu kadar sallanıyor mu acaba çünkü az yakan dizel araçların hepsi 1200 kg ağırlığında neredeyse.Araçlar hafif olmaları nedeniyle çok da atik idi özellikle focus(ikiside benzinli).C sınıfı araç kullanmış abilerimden kardeşlerimden bilgi istiyorum ben mi çok abartıyorum acaba çünkü focusa yol tutuşu sınıfının lideri diyorlar.Şimdiden teşekkürler.
    İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Ynt: C sınıfı araç kullanımı

insigniadan önce üç sıfır focus aldım ikisi benzinli en son sattığım dizeldi focusa binecelsen en üst seviyesi titanyuma bineceksin. bindiğin araç hb mi sedanmı, hb ses problemi var. aslında sınıfınında en çok satanlarından birisi. ben aracımı çok seviyordum hem çok az yakıtı vardı hemde seri bir araçtı ama insigniaya biinince işler değişiyor hangi arabaya binersen bin beğenmiyeceksin hep insigniayla kıyaslama yapacaksın ve insignia hep üste olduğundan o gözüne farklı gelecek, daha doğrusu ben öyle yapıyorum.
    2015 leon fr

Yorum

birde astra j yi deneyin.
      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
        birde astra j yi deneyin.
        +1000
        ya da volvo s40

Yorum

lancia delta süper 1.6 dizel 120 hp cam tavan aklımdaki araçlardan biri bence bir bakın.
          2.eli kötü lafları yüzünden dandirik araçları almaya gerek yok.bence her yönüyle süper
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
            lancia delta süper 1.6 dizel 120 hp cam tavan aklımdaki araçlardan biri bence bir bakın.
            2.eli kötü lafları yüzünden dandirik araçları almaya gerek yok.bence her yönüyle süper
            ben s40'dan önce çok aşırı derecede o araca yoğunlaşmıştım, ama elimizde kalma ihtimali yüksek, bilindik bir marka değil daha çaba içerisinde, kesinlikle çok güzel bir araba ama sert bir araç ve otomatik şanzımanı tam otomatik değil otomatikleştirilmiş şanzıman berbat bir şanzımanı var, çılgınlık yapılıp alınabilir, ama servise girince de çok parayla çıkacağı da bir gerçek, bir de sıfırının satış fiyatının yüksek oluşu piyasasını iyice öldürüyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
              Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
              ben s40'dan önce çok aşırı derecede o araca yoğunlaşmıştım, ama elimizde kalma ihtimali yüksek, bilindik bir marka değil daha çaba içerisinde, kesinlikle çok güzel bir araba ama sert bir araç ve otomatik şanzımanı tam otomatik değil otomatikleştirilmiş şanzıman berbat bir şanzımanı var, çılgınlık yapılıp alınabilir, ama servise girince de çok parayla çıkacağı da bir gerçek, bir de sıfırının satış fiyatının yüksek oluşu piyasasını iyice öldürüyor...
              elde kalma diye bişey yok ya.gerçekten ben buna inanmıyorum.kaldıki nisan ayında satışa ççıkardığım insignia hala satılmadı 54.000 tl ye aldım şuanda 48.500 e vereceğim alan yok.şimdi düşünüyorumda bu aracı alırken opel hemde 2.eli iyi diye aldım satılmak bilmiyor.2001 model s40 1.8 im vardı onu 8 ayda satabilmiştim 2.eli ölü demişlerdi alırken.şimdi bu araç 7.ayına girdi hala satılmadı.tamamen şans işi bu araç satışı.
              ben aracım satılırsa direk alacağım araç delta varsın 5.000 tl de ondan zarar ediyim zevkimi almış olurum

Yorum

Delta yerine Bravo alin
                Birebir ayni
                Sadece diz mesafesi farki var
                Aralarinda en az 10 bin TL fark

Yorum

bu araçlar insignia ile karşılaştırılamaz ki karşılaştıracağınız araçlar mondeo ya da accord tipi araçlar olması lazım, c segment araç kullanan biri olarak c segment araçlarda mutlaka birşeylerden taviz vermek gerekiyor ama insan zaman geçtikçe alışıyor.
                  2012 HONDA CIVIC PREMIUM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sınırda
                    bu araçlar insignia ile karşılaştırılamaz ki karşılaştıracağınız araçlar mondeo ya da accord tipi araçlar olması lazım, c segment araç kullanan biri olarak c segment araçlarda mutlaka birşeylerden taviz vermek gerekiyor ama insan zaman geçtikçe alışıyor.
                    zaten insignia ile karşılaştırmıyoruz.c sınıf araçlar hakkında yorum yapıyoruz.
                    Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                    Delta yerine Bravo alin
                    Birebir ayni
                    Sadece diz mesafesi farki var
                    Aralarinda en az 10 bin TL fark
                    10 bin tl fiyat farkı aynı donanıma sahip olunca olmuyor 58.000 tl ikiside full.
                    ve bana göre diz mesafesi önemli,60 lt fazla bagaj önemli,tasarım başlı başına önemli o yüzden delta her yönden bravodan üstün.ve lancia ile farklı olmak varken bravo alıp sıradan olmak tercih edilmez kendi adıma öyle düşünüyorum.

Yorum

İşleniyor...
                    X