Volvo tercih edecekseniz S60 almanızı öneririm. S40 ile insigniayı değil ford focus' u kıyaslayabilirsiniz bu durumda insignia alarak segment atlamış olacaksınız
s60'da maşallah 85 bin tl'den başlayan fiyatlarıyla hangi klasmanda at koşturuyor acaba ki 85 bin tl daha bomboş bir s60... insignia seviyesinde bir donanım için 100 bin tl'nin gözden çıkması lazım... fiyat olarak s40 ile insignia kafa kafaya giderler
Bir fikir de benden Volvo nun ya da ford un ortaklaşa kullandığı powershift otomatik şanzımandan uzak durun derim.S60 2,0 T otomatik kullandım 180 hp lik Insignia daha seri inanın.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Bir fikir de benden Volvo nun ya da ford un ortaklaşa kullandığı powershift otomatik şanzımandan uzak durun derim.S60 2,0 T otomatik kullandım 180 hp lik Insignia daha seri inanın.
s60 2.0t da 180bg daha seri hissettirmesi aracin dizaynindanda olabilir belki
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
s60 ın bagajı hb opel astra kadar ,kesinlikle d sınıfına yakışır bir bagaj hacmi yok ve kesinlikle bir aile aracı olamaz.bu ne saçmalıkki s40 ın bile bagaj hacmi s60 tan büyük.
volvo alınacaksa bagaj derdiniz olmaması lazım.açıkcası ben bukadar küçük bagajlı bir aracı tercih etmem
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Araç deyince sürüş keyfi önemli. Bence fark burada oluşur.
2 aracında diş tasarımı çekici kendi stilini yansıtıyor.
Volvo kullanma şansım olmadı ama iç tasarımında konsol önünde arkası boş direkler hatırlıyorum bu ne ya demiştim. Ford bile konsolda daha başarılı.
İnsignia derim. Kiyas olacaksa da Audi derim.
s60 eski kasa iyi fakat 1600 motor bulunmaması güzel değil, yeni kasada 1.6 var, powershift şanzımanla satılıyor 180 bg, ve eski kasa artık gerçekten çok eski duruyor, yeni kasa aşırı derecede eski kasasını söndürdü, alınacaksa yenisi alınır ama fiyatı çok pahalı, o fiyata c180 kesinlikle tercihim olur
+1
Bende her ikisini de kullanmış biri olarak insignia dan yana tercih belirtmek isterim. Yakıt ekonomisinde bir sorununuz yoksa kesinlikle tercih edilecek tek araç.
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
Orjinal yazı sahibi: TahaBrave
teşekkür ederim ömer bey tabi yorum atan diğer herkese. insignia daha ağır basıyo herkesce aslna bakarsanız yavas yavas bencede
Baksanıza Ömer bile hala insignia resmini ve profilini değiştirmemiş,düşünün artık
Yorum