Kararsız kaldım birazda siz düşünün
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia mı S40 mı bide size soralım :)
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia mı S40 mı bide size soralım
Araçlar sıfır (2012)... Benim araçtan beklentilerim ikisinde birleşiyo zaten ama kararsızım S40 biraz daha pahalı ama ona görede + sı var İnsignia daha hesaplı ama onunda kendince + ları var ben sadece size sunuyorum. Eğer parayı göz ardı edersek hangisini seçerdiniz? araçların en iyi paketlerini göz önünde bulundurun?
Yorum
-
ben s40 ı ekonomi olarak tercih ederdim.bana göre insigniadan başka türlü hiç bir artısı yok.
insignia sürüş zevki olarak çok harika bir araç.görsel olarak 100 kişiden 95 i en iyi tasarım olarak d sınıfında insigniayı seçer.performans alacağınız motor seçeneğine göre yine sınıfında lider sayılır.iç hacim ,bagaj desen s40 a fark atar.yol tutuş s40da sürdüm oda aşağı kalmaz.
ama bence insignia 1 değil 5 adım önde.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
aslında d sınıfının normal boyutlarını insignia c5 ve mondeo gibi araçlar büyüttü, aynı şekilde c segmenti de d segmentinin yerini aldı evet Uğur kardeşimin dediği gibi, insignia'yı satıp s40 aldık, bir kere yol tutuş ve performans olarak insigniayla alakası yok, insignia ayrı, tabi 130 bg'lik dizel ile rahat yürüyeceği kanaatindeyim, ufak boyutları sayesinde 110 bg motor aracı iyi götürüyor, küçük, insigniadan inince bunun heryere rahat sığabileceğini farkettim, ve motor tanıdık pug motoru, 1.6 dizel motor, çok ekonomik, rahat 5 litrenin altına tüketimi düşürebiliyorsunuz geniş yoltutuşu iyi bastınmı iyi fırlasın derseniz insignia, ama daha ufak olsun kaliteli olsun, az yaksın derseniz kesinlikle s40'ı öneririm içi o kadar dar değil, tavanı yüksek ve camları insigniadan daha büyük 5 kişi rahat yolculuk yapar, he bir de insignia bunun yanında çok sessiz, ama bu da insigniaya göre çok daha yumuşak araç kesinlikle çoğu kişinin zevkine hitap edecek araç, motoru mızmız değil, içi dar değil ve kalitesiyle donanımı yüksek, ama bi insignia tabii ki etmez
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: TahaBraveteşekkür ederim ömer bey tabi yorum atan diğer herkese. insignia daha ağır basıyo herkesce aslna bakarsanız yavas yavas bencedeGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
Yorum