Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 1.6 cosmo almaya karar verdim aracin ozellikle nerelerine dikkat edeyim ??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2011 1.6 cosmo almaya karar verdim aracin ozellikle nerelerine dikkat edeyim ??

57000 e sıfır 1.4 Edition Elegance ı bırakıyorlar. Düşün bence, ancak hızlı düşün. Yarın son gün sonra ötv zammı gelecek.

İmza fotoğrafınız kurallara aykırı olduğu için kaldırılmıştır, lütfen uygun çözünürlükte fotoğraf ekleyiniz.

2012 Opel Insignia 1.4T Edition Elegance + 18'' Jant + AFL / Beyaz

Yorum

Ynt: 2011 1.6 cosmo almaya karar verdim aracin ozellikle nerelerine dikkat edeyim ??

Edition dusunmuyorum..1.4 elegance 57000 fakat sunroof navi fln eklenince 64000 fln oluyor bilmiyorum yaa bayadir kararsizim napcam bilemiyorum

Yorum

Sifir alin garantili binin derim bence ..
        1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
        -
        1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
        -
        2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)

Yorum

insignanın elektroniğinin çok olmasının hem iyi hem de kötü yanı var. Kötü yanı saçma sapan arıza verebilir, iyi yanı bundan dolayı arızası varsa bilgisayara bağlandığında hemen çıkıyor, pek de gizli kalmıyor. Ben de aracımı ikinci el aldım, beşyol-floryada tanıdığım bir opel özel servise gösterdim. çok şükür bir sıkıntısı yok. bir tek baskı balatada kronik bir sıkıntısı var, o da spor kullanım dışında mide bulandıracak bir şey değil.
          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sefa3434
            Edition dusunmuyorum..1.4 elegance 57000 fakat sunroof navi fln eklenince 64000 fln oluyor bilmiyorum yaa bayadir kararsizim napcam bilemiyorum
            Kararsız kalacak bir durum yok sıfır 1.4 veya 1.6 elegance ikinci el cosmodan iyidir.
            Forumda 2000 tl verip garantilerini 2 yıl uzatmak hakları ellerinden alındığı için mahkemeye başvurmayı düşünenler var.

Yorum

İnsignia edition alipta kendine has ozelliklerinden mahrum kalmak hic hos degil ne dersiniz ? Sifir 1.6 cosmoda 75000 civari herlde??

Yorum

İşleniyor...
              X