Tekrar nazarlardan saklansin
Ortalama tuketim cok merak ettigim konu
Malum yazilan cizilenler bu konuda biraz kafa karistirdi
8-9 lt cok normal Geliyor
Sag pedal altina takoz koysak 6-7 civari rahat dolasir
Ben maksimum hizda 1.6 Turbo stock ile basa bas gider derim
260 gorur
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba...
Ben 03 Ocak 2012 de 2.0 130 HP dizel otomatik almıştım ve Eylül ayı ortalarında 20 000 km de iken sattım ve 2.0 195 HP Bi-Turbo Dizel Beyaz aldım..Önceki aracım ilk zamanlarda 6.5 ortalama iken 15 000 bakımdan sonra şehir dışı 4.8 şehir içi 6.5 değerlerine ulaştım..Aracın hakkını vererek kullandım..Çok memnundum ama Bi-Turbo yu deneyince ve gaza yüklendiğim zaman motor dan gelen turbo sesi beni hasta etti...Şimdi bu araca sahibim ve şu an 6000 km de...Şu an ki genel ortalama 6.8 ve şehir dışı 5.5 civarında..Sanırım 15 bin bakımdan sonra eski aracımın değerlerine ulaşacağını sanıyorum...
Aracın performansına gelince..Kısaca anlatılmaz yaşanır diyorum..özellikle kısa mesafeli araç sollamalarında hiç tereddüte mahal vermiyor..gaza dokunduğunuz anda turbo dan gelen ıslık sesi çok ayrı bir keyif ve aracın altınızdan kaydığını çok rahat hissediyorsunuz..Aracın orjinalliğini hiç bozmadım önceki araçta olduğu gibi...Akıllı far sistemi ve elektirkli deri koltuklar sürüş keyfi veriyor...Kısacası üzerinde ki donanımlar ve performansı ile ödediğim paraya helal olsun diyorum ..Başka söze gerek yok..
Saygılar...
selamlar adım erdoğan.antalya side deyim.uzun zamandır insignia yı takip ediyorum.herkese kazasız belasız yolculuklar diliyorum.bende passat 2.0 tdi highline var 2011 model 140 lık.ilgilendiğim araç biturbo.antalya merkez bana biraz uzak olduğu için deneme sürüşü yapamadım henüz.ancak gördüğüm kadarıyla araçlarından herkes memnun.forumu takip edip deneme sürüşünden önce biraz bilgi edinmek istiyorum.ayrıca kaliteli bir forum sitesi olduğu için yönetici ve değerli arkadaşları kutluyorum.
selamlar adım erdoğan.antalya side deyim.uzun zamandır insignia yı takip ediyorum.herkese kazasız belasız yolculuklar diliyorum.bende passat 2.0 tdi highline var 2011 model 140 lık.ilgilendiğim araç biturbo.antalya merkez bana biraz uzak olduğu için deneme sürüşü yapamadım henüz.ancak gördüğüm kadarıyla araçlarından herkes memnun.forumu takip edip deneme sürüşünden önce biraz bilgi edinmek istiyorum.ayrıca kaliteli bir forum sitesi olduğu için yönetici ve değerli arkadaşları kutluyorum.
Antalya lılar bayağı çoğaldı
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Tekrar merhaba...Aracım şu an 6750 km de var ortalama yakıt tüketimi hala 6.8.bu aracı aldığımdan itibaren şehir içi ve dışı genel ortalaması...Örneğin dün yaklaşık 520 km yol yaptım,170 km hız yaptığım da oldu,şehir içi de kullandım ve ortalama yine aynı..Şundan eminim ki 15 000 bakımından sonra eski aracımın değerlerine ulaşacağına eminim...Kısacası 6.8 e takılmış vaziyetteyim..
Masallahi var abi arabanin merak ettigim iki sey var anten biturbolarda aracla ayni renkmi yoksa sonradan mi boyandi ve yakit ortalamasi ne durumda abi azalma var mi
Arkadaşlar merhaba, insignia biturbo modelini araştırırken sitenizle tanışmış oldum, bende biturbo taliplisiyim şuan ama kafamı karıştıran bazı sorunlar vardı, hazır konuda varken hazır sorim dedim (konu oldukça eski ama) aracın yakıtı hakkında bi üyemiz aracın ilk zamalar yüksek yaktığını söylerken başka bir üyemiz aracın daha az yaktığını söylemiş, benimde işim gereği fazla km yapmamdan dolayı yakıt benim için önemli. bu aracın 160lık modeliyle performans bakımından ciddi bir farkı var diyebilirmiyiz? Araç şuan bir bayinin elinde hazır var full opc dış kitli, yaklaşık 108bin tl isteniyor, almakta kararsız kaldım..
4x4 versiyonlari biraz daha fazla yakiyor diye okuyorum
Testlerde 10 lt civari yakmisti
Eger sizin alacaginiz onden cekisli ise tadindan yenmez
Bana BMW den kelepir adi altinda dolu 320d fiyati geldi sadec 138 bin
Ve eminim daha eksigi vardir
30 bin TL fark
Eger uzun donem kullanmayi dusunuyorsaniz hic azimsanacak bir sey degil
Yorum