Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0 195 HP - Bi-Turbo Dizel

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2.0 195 HP - Bi-Turbo Dizel

Aracınız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Yakıt değerlerini konuşmak için daha çok erken olduğuna inanıyorum, zamanla araç size alışacak sizde araca alışıp tanıyacaksınız ve her şey düşündüğünüz seviyelerde olacaktır. Araçla alakalı yaşadıklarınızı ve düşüncelerinizi zaman zaman bizimlede paylaşırsanız seviniriz.
    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Öncelikle İyiniyetlerini bildiren tüm site arkadaşlarıma teşekkür ederim, araç şehir içinde şu an 11 civarı yakmakta,ancak bir arkadaşın belirttiği üzere sağ ayağıma hakim olamamaktan kaynaklandığıda doğrudur,bir gerçekte aracın belli kmden sonra daha az yakacağıdır......Bir arkadaşımız fiyattını sormuş belirtmek isterim,ben 98.000 tl ye aracı aldım,artı kaplan diş,ön ızgara değişimi,navigasyon,ön araka kameralar,direksiyon simidinin değişimi...vs.. artı 11.000 tl daha verdim...Aracın resmini görmek isteyen arkadaşımız içinde aracın Ankara Opis'ten Servis müdürü Ufuk bey resimlerini çektirtmişti,kendiside sitemizde üyedir,resimleri yayınlamaz ise ben yayınlarım...teşekkürler..

2.0lt CDTI Bi-Turbo Ecotec 195 HP Cosmo Otomatik vites

Yorum

hayırlı olsun Kazasız cezasız belasız binmek dileğiyle
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

aracınız hayırlı olsun. fotoları merakla bekliyorum.
               2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın
              1.6 turbo220 hp 360 tork 

Yorum

hayırlı olsun bende bır aaralar cok pesınden koştum ama nasıp olmadı
                2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                  hayırlı olsun bende bır aaralar cok pesınden koştum ama nasıp olmadı
                  dilerim en kısa zamanda sizede nasip olur.

Yorum

Geçmişte aracın resimlerini görmek isteyen site arkadaşlarımız vardı,ancak sayfaya resimin nerden yüklenmesi gerektiğini bulamadım,bu konuda yardımcı olursanız,resimleri yükleyebilirim,teşekkürler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 1Serdar
                      Geçmişte aracın resimlerini görmek isteyen site arkadaşlarımız vardı,ancak sayfaya resimin nerden yüklenmesi gerektiğini bulamadım,bu konuda yardımcı olursanız,resimleri yükleyebilirim,teşekkürler.
                      Hızlı resim adlı siteye yükleyip oluşan linki [img][/img] arasına koyarsanız fotografları görebiliriz ama çözünürlüğünü yüksek yapmayın fotograflar açılırken zorlanabilir.
                      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 1Serdar
                        Aşağıdaki linke bakarsanız detaylı anlatım var

http://www.insigniateam.com/forum/in...ic=4.msg5#msg5

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Aracımın ön camı gelen sinyallerin ne yazıkki yansıtmakta bu durumda navi doğru adres gösterememekte,ön camı değiştirmek istiyorum,sinyal yansıtma sorunu ile karşılaşan arkadaşlarımız oldumu,çözüm olarak neler yaptıklarını,hangi camı önerebilecekleri konusunda yardımlarını rica ediyorum...

Yorum

navi için cam değiştirmekmi ihihi yapmayın abi, navigasyon sonradan takıldıysa gps anteninin yerini değiştirin.
                            InsigniaTEAM

Yorum

Sanırım aracınızın navigasyon sistemi orjinal değil. Daha önce bu tarz sistemleri yaptıran çok üyemiz oldu ama böyle bir problemle karşılaşıldığını ilk kez duyuyorum. Öncelikle camdan sinyal yansıması gibi bir durum pek söz konusu değil. Bunu size cihazın montajını yapan yer mi söyledi? Cihazın anteni nerede duruyor? GPS anteninin yerini değiştirmek daha doğru olacaktır.
                              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                                navi için cam değiştirmekmi ihihi yapmayın abi, navigasyon sonradan takıldıysa gps anteninin yerini değiştirin.
                                evet navi yazınca gerçekten komik bir durum oldu,ancak söz konusu olan sinyallerin ön camdan yansımasıyla ilgili kullanım kitabındada bu konuyla ilgili uyarı var...konum belirleme cihazı kullanmaktayım bu cihazı ne yazıkki ön cama takılması gerekmekte,diğer aracımda böylesi bir sorunla karşılaşmamıştım,bu sorunlarla karşılaşmış olan arkadaşlarımız var ise nasıl çözümlediklerini bilmek istemiştim..

Yorum

İşleniyor...
                                X