Bir hafta önce aldığım aracı ancak dün biraz olsun test edebildim,OPEL; İnsignia için Bugüne kadar yaptığımız en iyi otomobil deyimini kullanmış,Bu model içinde Bugüne kadar yaptığımız en güçlü dizel motor ifadelerine yer vermekteler..evet hakları var aracın kalkış,yokuşta duracak kadar fren yapıp birden gaza bastığınızdaki performans en kötümser insanın bile yüzünü güldürebilir...ancak bu araç asla ekonomik bir araç değil,opel sitesindeki yakıt değerleri fazlasıyla iyimser..bir örnekleme yapacak olur isem,ortalama 74 litre ki (325 tl) 750 km yol yapabilir demekte araç bilgisayarı ben bunu bile yapacağını sanmıyorum...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2.0 195 HP - Bi-Turbo Dizel
Collapse
X
-
Ynt: 2.0 195 HP - Bi-Turbo Dizel
yani bukadar güçlü bir araç alıyorsunuz ve yakıttan şikayet ediyorsunuz.açıkcası ben sağ şeritten öyle 80-90 km lik hızlarda seyahat ettiğinizi düşünmüyorum.ani hızlanmalar ,kapışmalar ve tüm bunlardan sonra araç çok yakıyor dersiniz tabi.bence aracınızı düz yolda 80-90 km arasına sabitleyin en fazla iki kişi ve yarım dolu depo ile güneşli havada test edin.fabrika verileri büyük olasılıkla yakalanacak.
ama hepimiz biliyoruz ki hiç birimiz bu şekilde araçlarımızı kullanamıyoruz!zaten kullanabilsek bu araçları almazdık.
bence aracınıza kabahat bulup onu kötülemeyin tek suçlu olan sağ ayaklarımız başka bişey değil.
aracınızın keyfini sürün gerçekten piyasadaki en iyi araçlardan birine sahipsiniz.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Beschäler InsigniaHayırlı Olsun. Fotğrafları Varsa Görmek İsteriz. Şahsen BiTurbo Kaputunun Altını Görmedim Henüz.
http://www.insigniateam.com/forum/in...5735#msg155735
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: Beschäler InsigniaHayırlı Olsun. Fotğrafları Varsa Görmek İsteriz. Şahsen BiTurbo Kaputunun Altını Görmedim Henüz.
http://www.insigniateam.com/forum/in...5735#msg155735
Yorum
-
BiTurbo iki kere hayirli olsun
Yakit icin endise etmeyin azalacaktir
Ben 8.5 lt ortalama yakalayacaginizi dusunuyorum
Burada otomatik vitesimizin de kusuru yok degil
Arac 4x4 mi acaba ?
Performans olarak da cok merak ediyorum
Yorum
Yorum