Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu haftasonu İnsignia alacağım, Yardım!?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bu haftasonu İnsignia alacağım, Yardım!?

Evet arkadaşlar bu hafta işyerinden izin alabilirsem Cuma günü olmazsa Cumartesi günü Kütahya'dan İstanbul'a gidip, 1.4T alacağım.

Size sorum; İstanbula gitmeden önce satış temsilcisiyle telefonda bir kez daha görüşüp "karter koruma, boya koruma, paspas, cam filmi vs" için pazarlık yapmalı mıyım yada gittiğimde orda mı yapmalıyım? Yoksa oraya gittiğimde, "adam zaten kütahyadan buraya kadar gelmiş, nasıl olsa alacak" gibi bir düşünceyle hiçbirşeyi kabul etmezlerse diye endişeleniyorum.

İkna etmek için önereceğiniz bir şey var mı? Kesinlikle şunu yaptır dediğiniz şey(ler) hangisi? Bana en önemlisi karter koruma gibi geldi yanılıyor muyum?

İmza fotoğrafınız kurallara aykırı olduğu için kaldırılmıştır, lütfen uygun çözünürlükte fotoğraf ekleyiniz.

2012 Opel Insignia 1.4T Edition Elegance + 18'' Jant + AFL / Beyaz

Ynt: Bu haftasonu İnsignia alacağım, Yardım!?

karter koruma+cam filmi öncelikli bence.
    boya koruma; bayiye bağlı, her yer özenli iş yapmıyor, daha sonra bilindik yerlere de yaptırılabilir.
    paspas ve bagaj havuzu; bayiden alamazsanız daha sonra internetten alabilirsiniz.

yapabiliyorsanız hepsini alın ama yapamıyorsanız ben olsam yukarıdaki sıradan giderek önceliği k.koruma ve cam filmine verirdim
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      karter koruma+cam filmi öncelikli bence.
      boya koruma; bayiye bağlı, her yer özenli iş yapmıyor, daha sonra bilindik yerlere de yaptırılabilir.
      paspas ve bagaj havuzu; bayiden alamazsanız daha sonra internetten alabilirsiniz.

yapabiliyorsanız hepsini alın ama yapamıyorsanız ben olsam yukarıdaki sıradan giderek önceliği k.koruma ve cam filmine verirdim
      Peki pazarlık işini hangi aşamada yapmam konusunda bir fikriniz var mı?
      Birde hangi tonda cam filmi önerirsiniz? Acıkcası ben 2 numara düşünüyorum.

İmza fotoğrafınız kurallara aykırı olduğu için kaldırılmıştır, lütfen uygun çözünürlükte fotoğraf ekleyiniz.

Yorum

cam filmlerinin koyuluklarını pek bilmiyorum, çünkü hep aile aracı kullandığım için kendi isteğimle yaptırma imkanım olmadı
        ama en açık veya bir koyusu yeterli olacaktır. daha koyusu riskli.
        pazarlıktan pek anlamam ihihi
        InsigniaTEAM

Yorum

Arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum, özellikle pazarlık konusunda

Yorum

Avrupada serbest bildigim kadarıyla artık burdada cam filmi sorun olmuyor istediğiniz koyulukta yaptirabilirsiniz.

Yorum

Pazarlık konusuna gelirsek öncelikle Kütahya'dan geldiginizi belirtmeyin önce pazarlığınızı yapın ondan sora Kütahya'dan geldim dersiniz : )

Yorum

Önceliğin Çağrı kardeşimin dediği gibi olması önemli. Boya koruma kesinlikle olsada olur olmasa da olurlardan. Bayiler onu hediye etti mi baştan savma yapıyorlar. Sonra birde onu düzeltmekle uğraşmayın. paspas ve bagaj havuzluğu bütün internet sitelerinde mevcut zaten .Büyük bir ihtimalle sadece birini alabileceğiniz için Karter koruma ilk sırada olmalı.

Yorum

Sanırım en güzeli fazla da abartmadan, karter koruma ile cam filmini isteyip geçmek.

Yorum

Karter Koruma kesinlikle yaptırın derim

Filim konusunda da abartıya kaçmadan orta koyulukta bir filim yaptırın her ne kadar serbest oluyor olacak densede sorun yaşayabilirsiniz birde uygulama yapılacak filmin markasını öğrenin herşeyde olduğu gibi filminde binbir çeşidi var dandik sadece koyu gözüken sıcaklığı içeri geçiren filim lerden olmasın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

aynen karter koruma.çünkü aralarında en işe yarayanı o cam filmi bence çok gerekli değil aracın içine karanlık bir hava veriyor ben sevmiyorum kendi adıma.boya koruma zaten sıfır araç alıyorsunuz olsa ne olur olmasa ne.6 ay sonra kendi alacağınız ürünlerle çok rahat kendinizde çok düşük maliyetler ile bunu halledebilirsiniz.
                      bunların dışında kauçuk paspas ,bagaj havuzu gibi şeylerden ne kopara bilirseniz kardır.şimdiden hayırlı olsun aracınız.
                      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Karter koruma, boya koruma ve cam filmi hediyesi almaya bakın.
                        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

boya korumayı servislerde yaptırmayın bence. işinin ehli yerler var bu konuda, onlara yaptırmanızı öneririm...
                          (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Aracı hangi bayiden alacaksınız?
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

boya koruma yalandan yapılıyor cila atıp bırakıyorlar hiç uğraşma sadece karter koruma alsan yeter
                              2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

İşleniyor...
                              X