Herkese iyi akşamlar. FOrumunuzu internette gezinirken gördüm ve de gerçekten insignia ile ilgili çok yararli bilgiler ögrendim.Şu sıralar araçimizi değiştirmeyi düşünüyoruz ve iki alternatifimiz var biri tabiiki insignia dieri de volvo s40. ikisinin de dolusu hemen hemen ayni fiyat 57 civari. İnsignia donanim olarak ve görünüş olarak eşsiz tabiiki volvonun ise donanimli paketi gayet yeterli ve artı olarak çok ekonomik. Şuanki aracimiz 102 hp 1.6 motor yani şehir içi yaklaşik 10 litre yakiyoruz. insignia yakit tüketimi normal bir kullanimla çok yüksek olurmu? ve de gerçekten de tavsiye edermisiniz?_cevaplariniz için şimdiden teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia Araştirmalari Devam
Collapse
X
-
Ynt: Insignia Araştirmalari Devam
Insignia yi gerçekten tavsiye ederiz Ancak sizin araçtan beklentileriniz daha önemli. Yakıt tüketimi şehir içi biraz daha yuksek. 11.4 civarı. 100 km 'de. Sizin için yakıt tüketimi arabadaki duruş konfor ve performans karşısında daha önemli ise bu arbadan istediğiniz bulamazsınız. Ancak bu fiyata gerçekten çok iyi bir araç almış olacaksınız.
Tanışma bölümünde kndiniz hakkında konu açıp tanıtır mısınız. Meslek, yer gibi ...Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
-
hoşgeldiniz,
şuanki aracınız sanırım Passat?
102 hp ile 10 litre yakıyorsanız 180 hp Insignia'dan hiç pişman olmazsınız bence. o da 11-12 litre yakıyor ama en azından gidiyor
yanlız S40 C segmenti araç, yani Astra eşdeğeri, ve içi çok dar. ben olsam düşünmezdim.
isim Volvo ama şahsen o kadar dar bir araca o parayı vermezdim ben olsamInsigniaTEAM
Yorum
-
Ayrıca İç mekan kıyaslamasını yptırdığınızda Volvoda FORD imzası iyice göze batıyor.
Hani Insigniadaki iç mekanı da değerlendirin.
Torpido görüntüsüsü olsun ,dayanma yerleri olsun .... Kapı kolları.
Arabaya otruduğunuzda İşte budur diyor mu VOLVO kardeşimiz ?Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Arkadaslar bugun siparişi verdim haftaya beyaz 1.6 180 hp lik navigasyonlu bir insignia sahibi olucam Allah'ın izni ile.gerçi 2010 imiş hala ama olsun. forumdaki bilgiler gerçekten çok yararli oldu tercih yapmamdacevaplar içinde teşekkürlerInsignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
Vaaay Clubumuz sayesinde insignia sahibi olma kararı aldıysanız Çok ilginç olmuş olur. Sanal ortam artık bir Realite anlamına gelir!
Adınıza çok sevindim, super bir araç sahibi oluyorsunuz. Hayırlı ve sağlıklı kullanımlar dilerim.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Pamperos öncelikle yeni aracın hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler. Aldığın arac cosmo'mu edition mı? fiyatı neydi acaba? Ben de Insignia 1.6 180 HP Cosmo + DVD 800 almayı düşünüyorum da bu arada bir pazar arastırması yapmış olurum bu sayede
selamlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: alpacinoPamperos öncelikle yeni aracın hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler. Aldığın arac cosmo'mu edition mı? fiyatı neydi acaba? Ben de Insignia 1.6 180 HP Cosmo + DVD 800 almayı düşünüyorum da bu arada bir pazar arastırması yapmış olurum bu sayede
selamlarInsignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
Yorum