Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arabaya bu sefer de köpekler saldırmış :(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Arabaya bu sefer de köpekler saldırmış

çok geçmiş olsun nasıl köpekmiş onlar ya acaba kediler köpeklerden kaçarken senın arabanın altınamı giriyoda köpekler çıldırıp arabaya saldırıyo ilk defa duydum böyle birşey en iyisi kapalı bir otoparka koymak aracı
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Vallahi bence brandayı ilk aldığımda bu yavru kediler; kışın dışarıya göre çadırdan dolayı daha sıcak yazın ise daha şerin olan motorumun ecotec yazılı bölümünü mesken tutmaları zamanla alışkanlık haline geldi, ne yaptıysam terklettiremedim. Sokak köpekleride tabiki bu duruma sessiz kalamadı ayrıca pamuklu olan bu çadırı parçalamak bunlara bulunmaz bir oyuncak... Neyse yapacak bişi yok Pazartesi boyaya gidiyorum. Ama moralim çok bozuk

Yorum

Tekrar tekrar geçmiş olsun Ersin kardeşim.
        Kediler benim arabanın motorunda da yatıyorlar ya, hadi hayırlısı...

Yorum

takmayın kafanızı tertemiz olur binersiniz ama boyatmadan önce video ve fotosunu çekin satarken sıkıntı olusturmasın
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Geçmiş olsun kardeşim. Bu arada Eskişehir hava iyidir. Bir sıkıntın olursa orada asteğmen arkadaşlarım var. Ben de Kütahya Merkez Komutanlığındayım. police
            34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Geçmiş olsun
              2015 leon fr

Yorum

kardeşim tekrar geçmiş olsun, Allah bi daha göstermesin inşallah

Yorum

gecmıs olsun
                  1.4 Turbo 140 bg&opc body kıt&opc 18 jant&opc logolar&sprınt boster&air süspansiyon

Yorum

Normalde hareket eden tekerlekli her araca saldırma eğiliminde oluyor köpekler (benim kurdum da bisiklet traktör araba affetmez), sizinki biraz şanssızlık olmuş. Büyük ihtimalle brandalı olmasının da etkisi büyük. arabayı koruyalım derken hepten zarar verme bazen benim de başıma gelir. (örnek fazla göz önünde olmasın diye kuytu bir yere park edersin bir de bakarsın 2-3 kişi kaputa oturmuş muhabbet ediyor vs) çok geçmiş olsun

Yorum

Askerliğim biteli 9 ay oldu artık ankaradayım.
                      Bu arada dün çizik gidericiler ve rötüş boyasıyla giriştim arabaya bayağı bi geçti. Sanırım boya olayını erteliyeceğim. Sadece 3 tane çökük (dolu hasarı gibi diş izi ) ve 5-6 tane 1'er cm'lik çizikler kalmıştı, onlarıda rotüş yaptım. Çökükleride iyi bi ustaya çıkartcam ama boyatmıycam. Akşam arkadaşlara gösterdim bence boyatma dediler. Biraz daha böyle devam edeyim.

Yorum

Geçmiş olsun
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                        X