Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arabaya bu sefer de köpekler saldırmış :(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Arabaya bu sefer de köpekler saldırmış :(

Selam abiler. Uzun süredir buralarda değildim. Bu arada eskişehirdeyim. Usta birliğim burası. 1. hava kuvvet komutanlığı, sosyal hizmetlerdeyim. Şafak 116.

İnşallah hepiniz iyisinizdir diye lafa başlıyorum ve dün olanlara kadar bende iyiydim.
    Evvelsi gün gece saat 3-4 civarlarında ( komşunun söylediğine göre ) evin arka bahçesindeki garajda çadırlı olarak duran aracıma 5-6 tane köpek saldırmış. Tüm çadırı patileri ile paramparça etmişler. Neyse çadır kullanılmaz hale geliyor ama tüm tırnakları arabaya geliyor. Arabada bayağı çizik varmış. Nolcak bilmiyorum. Firar edip arabamın yanına gitcem nerdeyse Niye böyle olaylar benim başıma gelir anlamıyorum. Çiziklerin bazıları derinmiş. Diğerleri pasta ve cila ile hallolurmuş. Gözüm harbi arkada kaldı Bundan sonra araba alırsam galiba beyaz alırım artık. Neyse kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun.

Ynt: Arabaya bu sefer de köpekler saldırmış

Büyük geçmiş olsun inşALLAH hepsi çıkabilecek derinliktedir. Hayırlısı ile askerliğinizi bitirin kafanızada fazla takmayın.
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

geçmiş olsun, autokinge bi gösterin derim...

Yorum

geçen 1 ay önce aynı şey benimde başıma geldi aracımı bir güzel kil ,cila, wax uygulayıp kışa hazırladım araç ayna gibi oldu.ayna gibi olduğu için köpekler her halde kendilerini araçta görmüş olacak araca saldırmışlar kapıları tırnakları ile bir güzel çizmişler.neyseki tekrardan cila uygulaması ile bütün çizikleri giderebildim açıkcası geçmez sandığım çiziklerin hepsi geçti.sizinkilerde geçer büyük ihtimalle.
        geçmiş olsun diyelim.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

geçen benimde benzer bi olay başıma geldi gece 3-4 gibi eve dönüyorum etrafımda 6 tane köpek gitmeme izin vermiyor az bişi gaza basıyorum gitmiolar en sonunda biraz gaza bastım birinin ayağının üstünden geçtim galiba açıldılar
          Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
          GIBBON

Yorum

Şimdiden Askerliğin bitmiş Maşşalah Diyelim

Aracınada üzülme dedikleri kadar çok hasar yoktur bütük bir ihtimalle kedinin biri arabanda uyumuştur orada kokusu kalmıştır onlarda saldırmış hayvan işte

Hayırlı teskereler

Sakın firar mirar etme

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

geçmiş olsun kardeşim, cana geleceğine mala gelsin sıkma canını... hayırlı teskereler...

Yorum

Geçmiş olsun kardeşim.. Köpeklerin araçla ne işi var anlamadım gitti
                2015 2.0 sorento

Yorum

Geçmiş olsun Ersin kardeşim.

Fatih beyin bu konudaki düşüncesi doğru.

Yıllarca kedi ve köpek beslemiş biri olarak, (şu anda evde 5 kedi var) Kediler, kendilerini güven altına almak için kapalı ve korugan alanları seçer, Hele kışın motor sıcaksa hemen ısınmak için içine girerler. Bu durumda motor içine sıkışmış yavru kedilere çok rastladığım ve birçok araca da not kağıdı yapıştırdığım "Dikkat Motor kaputu içine kedi girmiş" diyerek ve de araç sahibi ile birlikte kurtarma operasyonlarına bile katıldığım olmuştur....

O sırada kaputun içinde bir kedinin varlığı söz konusu, köpekler kokusunu almış ve onu bulunduğu yerden çıkartmak için havlayarak korkutmak için epeyce mücadele etmişler. Bu arada aracın çadırı parçalanmış ve tabiatıyla araç üzerinde de epey zarar vermişlerdir.
                  (nerden biliyorsun diyeceksiniz bu duruma birkaç kez tanıklık etmiş birisi olarak ve de benim araçta bile motorun üstü kedi tüyü dolu, çalıştırmadan önce kaçması için kaputa birkaç kez elimle vuruyorum, bazen de kaputunu açıp içine bile bakıyorum.)

Konuyu bir NOT ile sonlandırmak istiyorum.

Özellikle kış günlerine dikkat edilmesinde yarar var. Aracı çalıştırmadan önce mutlaka bir kaç kez ön kaputa vurun veya kaputu açıp bakın, olabilir veya olmayabilir kedi motorun olmadık bir yerinde yatar, aracı çalıştırdığınızda hem kedi paramparça olur ve aracınızın motor kısmıda zarar görebilir.

Yorum

Kardeşim gecmiş olsun Eskişehirdesin ve bir alo demiyorsun hiç bişey demicem sana Ersincim
                    2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                    2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Çok geçmiş olsun, vahim bir durum
                      2012 İnsignia 1.4 Turbo 140 Hp Edition Elegance Paket + Stil Paket (White Angle)
                      2011 Toyota Avensis Elegance Extra
                      2009 Peugeot 407 Comfort (Black)
                      2013 Yamaha YZF R-125 Mat Gri

Yorum

Benim arabayı da garajda kedi cizmişti patileriyle hemde iki yerden.Seviyorlar bizim arabayı kedi köpek

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                        35GB5825  A Rh+

Yorum

Abiler teşekkürlerimi sunuyorum. Bazı çizikler geçmiycekmiş rötüş yapılacak galiba...

Ufuk abicim vallahi numaran yok abicim. 1. Hava kuvvet komutanlığında, Sosyal Hizmet bölüğündeyim. İnş. görüşürüz abi.

Yorum

Zaman tekerrür etti. Motorumda yine kedilerin yattığını farkediyordum ama uzun süredir köpekler saldırmıyordu. Tekrar dün gece köpekler saldırmış, çadır yine paramparça... ( 3. büyük köpek saldırısı )
                            Ön sağ çamurluk boyanacak . çökükler var (dolu çöküğü tarzında ve derin çizikler var )
                            Sağ çamurlukda 1 tane derin çizik var... ( Rötüş yapılacak )
                            Harbi söylüyorum bıktım. Boyası olmayan aracıma köpek yüzünden boya yaptıracağım.
                            Nazar değe değe bir hal oldu. Hafta sonu 2 gün uğraştım. Detaylı iç temizlik , koltuk ve taban silme işlemi, motor, bagaj temizliği ve cila işlemleri için )

Derler ya:
                            SAKINAN GÖZE ÇÖP BATAR... Yapacak bişi yok, Kader utansın...

Yorum

Bence çadırın üzerinde kedi kokusu kalmış köpeklerde saldırıyor

Geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X