biliyorsunuz vites sistemiyle ilgili ciddi bir sıkıntım var ve bugün reise birde dayımla gidecem.sizden ricam orda tanıdığınız birileri var mı yüksek mevkilerden işin üstüne düşcek ilgilecek biri varsa yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yardımınızı bekliyorum
Collapse
X
-
Ynt: yardımınızı bekliyorum
eve şimdi geldim ve size olanları anlatmak istiyorum.bu sefer dayım ve teyzemle gittim.(teyzem oradaki birçok müdürü tanıyor emekli icra müdürü olduğu için) herneyse.bu sefer birçok kişiyle görüştük.bu sefer baskı balatanın bitmemiş olabileceğinden sorunun başka birşeyden kaynaklanıyor olabileceğinden bahsettiler.sorun fabrika hatasından kaynaklanıyor olsa bile ücretin bizden alınacağını söylediler.ve garantiden takılmış baskı balataya parça garantisi verilmediğini bu nedenle garantisi olmadığını belirttiler.pazartesi aracı getirin bu sefer daha farklı bakalım herşeyi en ince ayrıntısana kadar inceleyim vb şeyler söylediler.bunun işçiliğinide biz ödeyecekmişiz tabi.vsvs. tüketici haklarına başvurmaktan başka bir çare kalmadı artık.pazartesi günü uygun bir dilekçeyle ve değişen baskı balatanın servis faturasıyla birlikte tüketici haklarına başvuracam.ayrıca eklemek istiyorum.sanayide bu işten çok iyi anlayan dayımında çok yakından tanıdığı bir ustaya uğradık.adama daha bir sorunumdan bahsettim ve gülümsemeye başladı ve şunları dedi.yeni model araçlarda ve ağır kasalı araçlarda takılan baskı balatanın aracı kaldırmadığından ve elinde aynı sorunları yaşayan 5 tane daha araç olduğundan bahsetti.kendiside 2012 sıfır megane almış.ben usta olmasaydım bu işten anlamasaydım bende bu arabanın baskı balatasını yakacaktım dedi..durum bundan ibaret işte.bu işin peşini bırakmayacam.gerekirse dava açılacak bu husus hakkında.size demek istediğim eğer aracınızda böyle bir sorun olduğunu hissediyorsanız birlik olalım ve gereği neyse yapalım.çünkü ben bu sıkıntının çoğu araçta olabileceğinden şüpheleniyorum.aslında artık şüphelenmiyorum bile,kesin gözüyle bakıyorum.
Yorum
-
sevgili berkay
bazi seyler yanlis anlasilmasin garanti kapsaminda degisen bir parcayi yine ayni sorun teskil ederse uretici firma degismiyor cunku bu parcalari kullanan binlerce aracta sorun yoksa boyle davraniyorlar ozellikle baski balata olayinin standarti yok 1 ayda da baski balata bitebilir 5 yildada mesala benim arac 62000 km de ve sorun yok insallah sorununuz cozulur.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXsevgili berkay
bazi seyler yanlis anlasilmasin garanti kapsaminda degisen bir parcayi yine ayni sorun teskil ederse uretici firma degismiyor cunku bu parcalari kullanan binlerce aracta sorun yoksa boyle davraniyorlar ozellikle baski balata olayinin standarti yok 1 ayda da baski balata bitebilir 5 yildada mesala benim arac 62000 km de ve sorun yok insallah sorununuz cozulur.
Yorum
-
yaa ben sunu anlamıyorum garantiden değişmiş bi parca bidaha değişim gerekiyorsa neden garantiye girmez belki ayıplı bi urun taktılar bence garantiden takılan her parca 2 yıl garanti altına alınmalı bence peşini bırakmayın derimHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxryaa ben sunu anlamıyorum garantiden değişmiş bi parca bidaha değişim gerekiyorsa neden garantiye girmez belki ayıplı bi urun taktılar bence garantiden takılan her parca 2 yıl garanti altına alınmalı bence peşini bırakmayın derim
Yorum
Yorum