Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yardımınızı bekliyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yardımınızı bekliyorum

biliyorsunuz vites sistemiyle ilgili ciddi bir sıkıntım var ve bugün reise birde dayımla gidecem.sizden ricam orda tanıdığınız birileri var mı yüksek mevkilerden işin üstüne düşcek ilgilecek biri varsa yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer

Ynt: yardımınızı bekliyorum

ssh muduru emine hanimla gorusun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      ssh muduru emine hanimla gorusun

oraya gidince ne diyim fatih abi senin yönlendirdiğini mi söylim ?

Yorum

eve şimdi geldim ve size olanları anlatmak istiyorum.bu sefer dayım ve teyzemle gittim.(teyzem oradaki birçok müdürü tanıyor emekli icra müdürü olduğu için) herneyse.bu sefer birçok kişiyle görüştük.bu sefer baskı balatanın bitmemiş olabileceğinden sorunun başka birşeyden kaynaklanıyor olabileceğinden bahsettiler.sorun fabrika hatasından kaynaklanıyor olsa bile ücretin bizden alınacağını söylediler.ve garantiden takılmış baskı balataya parça garantisi verilmediğini bu nedenle garantisi olmadığını belirttiler.pazartesi aracı getirin bu sefer daha farklı bakalım herşeyi en ince ayrıntısana kadar inceleyim vb şeyler söylediler.bunun işçiliğinide biz ödeyecekmişiz tabi.vsvs. tüketici haklarına başvurmaktan başka bir çare kalmadı artık.pazartesi günü uygun bir dilekçeyle ve değişen baskı balatanın servis faturasıyla birlikte tüketici haklarına başvuracam.ayrıca eklemek istiyorum.sanayide bu işten çok iyi anlayan dayımında çok yakından tanıdığı bir ustaya uğradık.adama daha bir sorunumdan bahsettim ve gülümsemeye başladı ve şunları dedi.yeni model araçlarda ve ağır kasalı araçlarda takılan baskı balatanın aracı kaldırmadığından ve elinde aynı sorunları yaşayan 5 tane daha araç olduğundan bahsetti.kendiside 2012 sıfır megane almış.ben usta olmasaydım bu işten anlamasaydım bende bu arabanın baskı balatasını yakacaktım dedi..durum bundan ibaret işte.bu işin peşini bırakmayacam.gerekirse dava açılacak bu husus hakkında.size demek istediğim eğer aracınızda böyle bir sorun olduğunu hissediyorsanız birlik olalım ve gereği neyse yapalım.çünkü ben bu sıkıntının çoğu araçta olabileceğinden şüpheleniyorum.aslında artık şüphelenmiyorum bile,kesin gözüyle bakıyorum.

Yorum

sevgili berkay

bazi seyler yanlis anlasilmasin garanti kapsaminda degisen bir parcayi yine ayni sorun teskil ederse uretici firma degismiyor cunku bu parcalari kullanan binlerce aracta sorun yoksa boyle davraniyorlar ozellikle baski balata olayinin standarti yok 1 ayda da baski balata bitebilir 5 yildada mesala benim arac 62000 km de ve sorun yok insallah sorununuz cozulur.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            sevgili berkay

bazi seyler yanlis anlasilmasin garanti kapsaminda degisen bir parcayi yine ayni sorun teskil ederse uretici firma degismiyor cunku bu parcalari kullanan binlerce aracta sorun yoksa boyle davraniyorlar ozellikle baski balata olayinin standarti yok 1 ayda da baski balata bitebilir 5 yildada mesala benim arac 62000 km de ve sorun yok insallah sorununuz cozulur.
            öyle tabi fatih abi ama insan bir noktadan sonra bıkıyor hergünüm serviste geçmek zorunda mı insanlara sürekli aynı şeyleri anlatmak zorundamıyım ben neden herkes sanki lastik yakıyorumda baskı balata ondan bitmiş imasıyla konuşuyor benle servistekilerin.Allah aşkına arabasını benim kadar seven koruyan başka biri var mıdır bilmiyorum.Kaç defa derse geç kaldığım oluyor arabayı silmekten.Abartmadan söylüyorum 4-5 saat ayırıyorum yıkattığımda aracı iç dış jantlarını vs tamamen silmek parlatmak için.balata tozu bile bırakmıyorum.su ter içinde kalıyorum dışardan gören diyor versene yıkatmaya vs diye ama ben zevk alıyorum bunu yaparken.Sonra çukura düşmemek için canla başla uğraşıyorum savaş veriyorum lastiğe janta birşey olcak diye.biryere park ederkende kapıyı çarparlar diye hep 2 arabalık yere tam ortaya bırakıp milletin lafını dinliyorum.her yerde diyorum insanlar bmw ye mercedese dünyanın parasını gömüyor ama çoğu insignianın tadını vermiyor diye.diyorum bmw veya mercedes alacağıma insginia opc ya da astra opc alırım alayını dumana boğarım.her hafta reise gider tekrar tekrar incelediğim araçları yine incelerim bakarım otururum hatta içinde uyuduğum bile olmuştur kısa bir süre.ordaki herkes beni tanır bende ordaki herkesi tanırım.tüm bunları niye anlattım nasıl bir opel aşığı olduğumu anlayın diye.bende art niyet yok markayı karalamaya çalışmıyorum.ya bugün bile o kadar şeyden sonra astra gtc ye bindim baktım inceledim katoloğunu fiyat listesini vs aldım mokkanın kataloğunu aldım fiyatlarını aldım.buna rağmen yine hoşuma gidiyor diğer araçları.ama anlatamıyorum ben bunu.onlar sanki biz baskı balatayı bitirmek için canla başla uğraşıyormuşuz gibi konuşuyorlar.Allah rızası için diyorum biz manyakmıyız.ben baskı balata bitmesin diye mümkün olduğu kadar yarım debriyaj yapmamak için kaza yapma tehlikesi geçirdim kaç defa yine yanacak diye.dar alanlara park edemez oldum yarım debriyaj yapcam baskı balata bitcek diye.benim aklım almıyor bu parça bu kadar mı hassas ? diğer dayım taksicilik yapıyordu bir zamanlar.renaultu vardı 800 bin km deydi araba ve bir kez bile baskı balata değişmedi.bunu geçtim bizde opel vectra vardı 2000 model ve araç amcanda hala baskı balatası taş gibi değişmedi.daha nasıl anlatim.Ne diyim bilmiyorum.Benim istediğim şey markanın aracına müşterisine sahip çıkması.Bakın kaç defa gittim hep dediler baskı balatadan kaynaklanıyor kullanıcı hatası diye.bugün dayımla gittim o çok anlar bu işlerden karşılarında işten anlayan birilerinin olduğunu görünce biz illa baskı balata bitmiş demiyoruza döndüler başka bir sorun olabilir dediler.bu neyin göstergesi sizce.ben bu kadar rastlantıya inanmam.işin şekli böyle olduğunda karşılıklı saygıda biter herşey biter.haksızmıyım..kusura bakmayın biraz sert olmuş olabilir bu dediklerim ama sabır sabır bir yere kadar sonuçta.

Yorum

yaa ben sunu anlamıyorum garantiden değişmiş bi parca bidaha değişim gerekiyorsa neden garantiye girmez belki ayıplı bi urun taktılar bence garantiden takılan her parca 2 yıl garanti altına alınmalı bence peşini bırakmayın derim
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                yaa ben sunu anlamıyorum garantiden değişmiş bi parca bidaha değişim gerekiyorsa neden garantiye girmez belki ayıplı bi urun taktılar bence garantiden takılan her parca 2 yıl garanti altına alınmalı bence peşini bırakmayın derim
                para verilmeden değiştirildiği için garanti vermiyor olabilirler mi acaba emre abi ? yanlış anlaşılmasın bu sadece opele özgü bir tutum değil.her markada bu böyledir ama çok yanlış bir tutum bu.

Yorum

Degstirilen parcanin da garantisi olmasi lazim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
                    Degstirilen parcanin da garantisi olmasi lazim
                    katılıyorum tolga abi.

Yorum

İşleniyor...
                    X