Goruyorsun emrecim illa birsey bulur fatih ama yuzumuz ak ciktik sudan iddiamizi gerceklestirdik
volkan abi bi gariplik farkettinmi şafak abi yok piyasada
emreeeee Safak her zaman piyasasindan tam ortasindadir icin rahat olsun. Yuruyus yapiyordum bir telefon geldi kankamdan , valla gurur duydum Volkanimla. Simdi geldim ve seyrettim. Helal olsun kardesime kompresor gibi cigerlerini hesaba katmamisiz. Yegenlerim icin kafaliklar feda olsun.
Dünya medyasında ve ajanslarda Volkan'ın rekoru tartışılıyor.
Lütfen buna gölge düşürmeyelim.
Tam bir drama olmuş Berlin kaplanı gibi.
Uğuruna savaşacak bir eşi var. Çocukları var. Onlar için denizim pardon havuzun derinliklerine kendini verip nefesinin son kabarcığına kadar mücadele etti.
Yoksam bu cantmış , kafalıkmış bunlar boş şeyler.
Dünya medyasında ve ajanslarda Volkan'ın rekoru tartışılıyor.
Lütfen buna gölge düşürmeyelim.
Tam bir drama olmuş Berlin kaplanı gibi.
Uğuruna savaşacak bir eşi var. Çocukları var. Onlar için denizim pardon havuzun derinliklerine kendini verip nefesinin son kabarcığına kadar mücadele etti.
Yoksam bu cantmış , kafalıkmış bunlar boş şeyler.
eyvallah nurettincim bir ekleme daha yapayim eger iddianin icinde erhan olsaydi vede iddia sadece araba cilasi bile olsaydi ben o havuzu bide geri donerdim kazanmak icin vede kazandigimdada simdiki jant ve kafaliklari kazanmaktan cok daha fazla sevinirdim ne demisler domuzdan kopardigin kil. bile kardir diye haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum