Evet arkadaslar yeni bir iddiamiz var mustafa ve safak ile... ben havuzda su altindan 44 metre gidecegimi iddia ediyorum onlarsa gidemezsin diyor iddiamiz mustafayla jantina safakla iki adet kafalik monitorune ne diyorsunuz yapabilirmiyim sizce
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
su altindan gitme iddiasi
Collapse
X
-
Ynt: su altindan gitme iddiasi
Orjinal yazı sahibi: FacomXbundan 10 yıl önce olsaydı evet
şimdi ise hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sen önce şu bizim iddiayı halletOrjinal yazı sahibi: FacomXbundan 10 yıl önce olsaydı evet
şimdi ise hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sen önce şu bizim iddiayı hallet
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Fazlada 'girdik birkere gaza geldik yalniz kilo almadan once 50 metrelik havuzu bastan basa gidiyordum simdiyse ya allah deyip atliycaz havuza hiho
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dawn1974Valla banada cok geldi o yuzden iddiaya girdim zaten yigit
Ama hemşerimdede mangal gibi yürek var[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
Yorum