bu akşam avcılardan tekirdağa giderken bi x3 ün gaza getirmesiyle başlayan akşam macerası hem çok hoş hemde şaşırtıcı bi şekilde sonuçlandı benim için.x3 le ışıklarda kalktık baya uzun bi süre yürüdük her seferinde ben öndeydim en son 245 le giderken arkamdan yetişmeye çalışıyodu bi an yavaşladım içine bir baktım bayan sürücü ,dörtlüleri yaktım arkamda park etmesini işaret ettim durduk ,indim ve hiç bu kadar direksiyonu sağlam ve arabanın hakkını veren bir bayan sürücüyle karşılaşmamıştım tebrik ederim ederim sizi dedim o da:uzun zamandır kimse beni bu kadar zorlamamıştı güzel kapışmaydı dedi ve ekledi İNSİGNİA FENA ARABAYMIŞ bu kadar ummuyordum .Bu bayan arkadaşı tebrik ediyorum ve kazasız günler diliyorum kendisine
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bmw x3 kullanan bayanı kutlarım
Collapse
X
-
Ynt: bmw x3 kullanan bayanı kutlarım
Bu bayan sürücüyü foruma devet etseydin tanışsaydık
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Gerçekten tebriğe şayan gitmiş anladığım kadarıyla. gerçi X3 dediğimiz arabada da 2.0d 177 hp motor var. gitmesi normal ama sürücünün bayan olması ilginç. yine de arabamızın hakkını verdiğin ve hayranlık uyandırdığın için tebrikler sana da.Renault!!!
Yorum
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: alperen_54Abi gecenin bu saatinde beni güldürdün Allahta seni güldürsün.Hayatımda böyle bi anı duymamıştım çok hoşuma gitti.Ayrıca medeni cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum.İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Av.OCALGerçekten tebriğe şayan gitmiş anladığım kadarıyla. gerçi X3 dediğimiz arabada da 2.0d 177 hp motor var. gitmesi normal ama sürücünün bayan olması ilginç. yine de arabamızın hakkını verdiğin ve hayranlık uyandırdığın için tebrikler sana da.İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXDüz yolda mı zıpladınız? yoksa trafik temi ?
Her şeye rağmen hızlı ve güzel kullanan bayan sayısı ülkemizde maalesef çok azİNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE
Yorum
-
Haklısın ne diyelim yolun yabancısı olanlara avans verilip sonra da direksiyonu koltuğunun altına sıkıştırıyoruz haha
Şaka bir yana Erhanında direksiyonu sağlam tek sorun arabası gitmiyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum