Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia hakkında hakkaten çok mu sorunlu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia hakkında hakkaten çok mu sorunlu

oncelıkle aracın ıcı cok konforlu ılk bındıgınız zaman yuksek bır sınıf araca bınmıs gıbı oluyorsunuz gostergeler ve ıc dızayn baska bı yere goturuo arabayı ben 2.0 160 hp dızel kullanıyorum aracım cok guzel hızlanmaaya sahıp ve benı hıc uzmedı ayrıca 200 kurus yakıo kmde bıraz suspansıyonları sert o da yol tutusu olarak gerı donuo ama genelde opelın tum modellerınde bu boyle he bıde bagajı gayet buyuk 4 kısı tatıle gıttım ve esyalarımızı rahat rahat aldı

uzun yolda cok tatlı bır surusu var su an ben scırocco beklıyorum eger arac ıstedgım gıbı gelmezse tekrar ınsgınıa alıcam kesınlıkle ama kesınlıkle super bır arac passatta kullandım bı kere passatın dızel motorları kafa sısırıo benzınlılerıde cok yakıo ayrıca passatın yuzu eskıdı bırde sırket arabası gıbı oldu bır cok sırkette var bence hıc dusunmeden ınsgınıa

Yorum

İnsanları cebindeki paraya göre değerlendiren aşağılama kompleksine kapılan ben değil yukarda ki sırıtan arkadaş.Ben kimseyi kırmak yada incitmek istemedim saygısızlığım olduysa konuyuda saptırdıysam herkesten özür diliyorum.

Yorum

Sirocco ile Isnigna arasında çok fark var yalnız.
        Bence sizin şu andaki güdümünüzden sonra. İştahınızbir sirocco ve bir Insignia alırsanız tam anlamı ile çözülüecek.
        Sirocoo tek başına yetmez. Isnignai varken Benden soylemesi.
        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

bugün insigniayı test etme fırsatı oldu.makinanın herşeyi güzel.ama tıkırtılar vectrada olduğu gibi duyuluyordu.bunun içinde keşke yapacak birşey olsa

Yorum

nedense ben o tıkırtıları hiç duymuyorum bence bazı arkadaşlar çok sorun ediyor bunu ben direk arabanın muhteşemliğine odaklandığım için ses felan duymuyorum
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

tıkırtısı olan bi insignia kullanmak istiyorum sitede var mı bu sorunu olan? bir çk kez dile getirdim 2 insigniam oldu ve ikisinde de hiçbir tıkırtı sorunum olmadı... 2004 model astra h aracım vardı onda bile en ufak bir tıkırtı yoktu...
              F30 Sport+

Yorum

2004 vectramda çok belirgin tıkırtılar vardı.bu tıkırtılardan benden başka şikayetçi olanda yok zaten.insigniada yanlış değilsem vitesin etrafından gelen tıkırtılar vardı.ama çok hafif.ben çok hassas olduğum için farkına varıyorum.yoksa araba on numara.2. viteste patinaja düştü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytin
                  Sirocco ile Isnigna arasında çok fark var yalnız.
                  Bence sizin şu andaki güdümünüzden sonra. İştahınız bir sirocco ve bir Insignia alırsanız tam anlamı ile çözülüecek.
                  Sirocoo tek başına yetmez. Isnignai varken Benden soylemesi.
                  ınsgnıa war zaten

Yorum

... buraya uzun süredir bakmamıştım..Birincisi; Benim yazdığım yazıyı anlayamıyacak IQ seviyesi düşük kişilere cevap verme alışkanlığım yoktur. Benim yazdığım yazıda insignia ile ilgili olarak; aracın D segmentinde olduğu, eğer belli bir gelir düzeyinde değilseniz kullanmada ve bakımında sıkıntılar yaşanacağına dair gerçek bir tespit vardır..Bu saptamama verilen cevabın, niteliğinden çok kişinin yaşam tarzından kaynaklanan alınganlıkları ile yazılmış olduğunu üzülerek okudum...Ben de bu cevaba karşı, kişiyi kırmamak için sadece oraya koyduğum gülümseme simgesine, hala anlamayıp "sırıtma" demek ortak akıl tarafından aymazlıkla nitelendirilir... Yazdığım fikirlerin arkasındayım..iyidir,kötüdür,mantıklıdır veya değildir.. Fikirlerim veya zekamla dalga geçilmesinden hiç hoşlanmam, sadece benden zeki insanların yapmasına izin veririm.. Onca arkadaş nezaketle yazdıklarıma cevap vermiş veya yeni fikirler yazmış.. oysa ki üye arkadaşın sorumsuzca kullandığı, içinde "aşağılık" "kompleks" terimleri olan kelimeleri özenle seçmesini beklerdim..Zira forum da olan Tıp Doktoru arkadaşlarımız kimin ne kadar tedaviye ihtiycı olup olmadığını semptomlardan hemen anlar.. ilginç olan saçmaladığını görüpte cevap vermeme nezaketini gösterdiğim üye arkadaş, kişilik sorunlarını ortaya koyup cevap yazdığı için onun deyimi ile cevap olarak "sırıtma" dediği gülümseme işereti ile niçin cevap verdiğimi sanırım artık anlar..Bu forum kişilerin özel problemlerinin ele alınıp dr tavsiyesi yapıldığı yer değil, keyifle zaman geçireceğimiz birbirimizden bilgi alış verişi yaptığımız hatta kişilerin birbirleri ile tanışması ve kaynaşmasını sağlayan bir forum..Sanırım bundan sonraki yazılarımızdaki "uslup" çok daha dikkatlice olacaktır..

P.S I'm sorry for the unnecessary topic.

Yorum

İşleniyor...
                    X