Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BU FORUMDA YARDİMLASMA SİFİR ... KİMSENİN UMRUNDA DEGİL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BU FORUMDA YARDİMLASMA SİFİR ... KİMSENİN UMRUNDA DEGİL

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
    valla süper bi yardımlaşma örneği olur sufyan abi hadi görelim bakalım
    pillimi olsun, kurmalımı ?
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Pilli cok yakar kurmali olsun bu sefer)
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
        Orjinal yazı sahibi: usta74
        Konuyu açan arkadaşın haklı olduğu bölüm birbirini tanıyan arkadaşların geyik muhabbeti burada olduğu gibi haddinden fazla.
        usta74 Bey, soru soranın sorusu cevaplandıktan sonra ne sıkıntı var.. Geyik muhabbeti belli başlı konularda yapılıyor, bu durumdan rahatsız olanlar o konulara bakmazlar olur biter.

Saygılar
        Arkadaşım açtığı konuya yazılanlara bakın derdin ne diye soran 1-2 kişi varken hala daha geyik muhabbet yapılıyor.

Yorum

Yardimlasiyorlar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
            Konuyu açan arkadaşın haklı olduğu bölüm birbirini tanıyan arkadaşların geyik muhabbeti burada olduğu gibi haddinden fazla.
            Haddi derken nasıl bir sınır ki bu? Siz o ortamda olmadığınız için muhabbetin dışında olabilirsiniz ama bu kimseye gerçek dünyada yaşadıkları, paylaştıklarını sanal ortamda da devam ettirmesini kısıtlatmaz... İkincisi daha önce de defalarca söylenmiştir burası birbirleri ile samimi olan insanların insignia ve diğer konularda paylaşımların bulunduğu bir forum sitesi. Elbette yeri geldiğinde paylaşımlar yapılıyor, sorunlar çözülüyor ve de en önemlisi güzel vakit geçiriliyor.

Daha kendiniz hakkında bir tanışma başlığı açma zahmetinde bulunmadan...İsminizi, yaşadığınız yeri, yaşınızı bilmeden...Nasıl bu muhabbetlerin haddinden fazla olduğuna kanaat getiriyorsunuz anlamadım??? Bunları yapmıyorsunuz ama insanlardan da yardım bekliyorsunuz...Kusura bakmayında siz Insignia Team sayesinde ne tür ayrıcalıklar yapıldığını bu şekilde hiçbir zaman yaşayamayacaksınız.

Sizin için burası yalnızca bir soru cevap yeri olabilir ama bu şekilde ne sorularınıza cevap ne de sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz...
            Ben bir yardım beklemiyorum.Hala daha bu sayfada bile geyik muhabbeti yapıldığından bahsediyorum.
            Nick im soyadım ama bir konu açıp insanlara yardımcı olduğumda nickimden dolayı usta olacağım uyarısıyla konum silinebiliyor.Yada özelden insanlara yazdığımız bir konu okunabiliyor ve bunun çıkar konusu olduğu mesajı ile karşılaşabiliyoruz.
            Demek istediğim forum dur uyarsın uymazsın atılırsın v.b. ama benimde takip ettiğim kadarı ile belli kişiler arasında belli konularda geyik muhabbeti gereğinden fazla.

Yorum

Arkadaslar provakasyona gelmeye lim. Araba cikali 3 sene olmus, site kurulalida o kadar olmasada ona takin. Zaten insignia hakkinda bilinmeyen bir sey kalmadi ki. Hersey simdiye kadar civatasina kadar aciklandi. Arkadaslar biraz usengeclik yapmissin sorununu arastirmamis bize sarmis. Ne demisler meyve Veren agac Taslanir . Arkadasim bu siteyi tubitak hazirlamadi. Her turlu bilinmeyenin cozuldugu bir ortamda geyik muhabbetinin artmasi normaldir. Bizlerin dostlugu bu siteyi ayakta tutuyor. Gegik muhabbeti yaptigimiz kadar bilimsel ve fiziksel konulardada fikir yurutebiliriz .( fiziksel konulardada icin Gokhan Beyle irtibata gecebilirsiniz )

Yorum

[quote=usta74 ]
                Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                Konuyu açan arkadaşın haklı olduğu bölüm birbirini tanıyan arkadaşların geyik muhabbeti burada olduğu gibi haddinden

Haddi derken nasıl bir sınır ki bu? Siz o ortamda olmadığınız için muhabbetin dışında olabilirsiniz ama bu kimseye gerçek dünyada yaşadıkları, paylaştıklarını sanal ortamda da devam ettirmesini kısıtlatmaz... İkincisi daha önce de defalarca söylenmiştir burası birbirleri ile samimi olan insanların insignia ve diğer konularda paylaşımların bulunduğu bir forum sitesi. Elbette yeri geldiğinde paylaşımlar yapılıyor, sorunlar çözülüyor ve de en önemlisi güzel vakit geçiriliyor.

Daha kendiniz hakkında bir tanışma başlığı açma zahmetinde bulunmadan...İsminizi, yaşadığınız yeri, yaşınızı bilmeden...Nasıl bu muhabbetlerin haddinden fazla olduğuna kanaat getiriyorsunuz anlamadım??? Bunları yapmıyorsunuz ama insanlardan da yardım bekliyorsunuz...Kusura bakmayında siz Insignia Team sayesinde ne tür ayrıcalıklar yapıldığını bu şekilde hiçbir zaman yaşayamayacaksınız.

Sizin için burası yalnızca bir soru cevap yeri olabilir ama bu şekilde ne sorularınıza cevap ne de sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz...
                Ben bir yardım beklemiyorum.Hala daha bu sayfada bile geyik muhabbeti yapıldığından bahsediyorum.
                Nick im soyadım ama bir konu açıp insanlara yardımcı olduğumda nickimden dolayı usta olacağım uyarısıyla konum silinebiliyor.Yada özelden insanlara yazdığımız bir konu okunabiliyor ve bunun çıkar konusu olduğu mesajı ile karşılaşabiliyoruz.
                Demek istediğim forum dur uyarsın uymazsın atılırsın v.b. ama benimde takip ettiğim kadarı ile belli kişiler arasında belli konularda geyik muhabbeti gereğinden fazla.
                O konulari takip etmemeyi deneyin.eminim rahatlarsiniz

Yorum

Arkadaşlar;

Basit mesajları içinden çıkılmaz hale lütfen sokmayalım.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bizde o biçim yardımlaşma var sen görememişsin.
                    2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                      usta74 Bey, soru soranın sorusu cevaplandıktan sonra ne sıkıntı var.. Geyik muhabbeti belli başlı konularda yapılıyor, bu durumdan rahatsız olanlar o konulara bakmazlar olur biter.

Saygılar
                      Arkadaşım açtığı konuya yazılanlara bakın derdin ne diye soran 1-2 kişi varken hala daha geyik muhabbet yapılıyor.
                      usta arkadasim anladigim kadariyla sen bu siteyi sadece araban hakkindaki sorunlari cozebilecegin bilginebilecigin bir site zannediyorsun o yuzdende arkadaslar arasinda yapilan muhabbetlerde seni rahatsiz ediyor anlasilan .. yalniz sunu bilki burasi insanlarin arkadasliklar kurdugu neseli muhabbetlerin oldugu guzel bir site

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Yaw anlamak mı istemiyosunuz anlamıyomusunuz.Adamın biri derdini anlatmış bir konu açmış bizde desteklleyici bir iki yardımda bulunmuşuz.Yaptığınıza bakın.Provakasyondan tutunda araba yardımından çıkın ne alaka ya.Açılan konuya destek olun pilli kumandalı cevaplar yazınca mı dostluk oluyo yada .Burda bile yazdığınız geyikler tiye almalar herkes maşallah uzman olmuş.

Yorum

Ben vallahi bir şey anlamadım dknow
                          Sorun ne ki? oleyy

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Arkadasim sanami kalmis iki abi kardesin arasindaki pilli muhabbet.. milletin arkadasligi dostlugu seni rahatsizmi ediyor hem uzman oldugumuz konu nedir soylede ogrenelim

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Vakit doldu artık sana müsaade hakkını helal et elveda USTA

Yorum

Cok enteresan herkes site den alicagini aliyor, 3 senedir bir siz ve o arkadas cikti isteklerine cevapladi veremedigimiz, kusurumuza bakmayin.

Yorum

İşleniyor...
                                X