Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BU FORUMDA YARDİMLASMA SİFİR ... KİMSENİN UMRUNDA DEGİL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BU FORUMDA YARDİMLASMA SİFİR ... KİMSENİN UMRUNDA DEGİL

Konuyu açan arkadaşın haklı olduğu bölüm birbirini tanıyan arkadaşların geyik muhabbeti burada olduğu gibi haddinden fazla.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: usta74
      Konuyu açan arkadaşın haklı olduğu bölüm birbirini tanıyan arkadaşların geyik muhabbeti burada olduğu gibi haddinden fazla.
      usta74 Bey, soru soranın sorusu cevaplandıktan sonra ne sıkıntı var.. Geyik muhabbeti belli başlı konularda yapılıyor, bu durumdan rahatsız olanlar o konulara bakmazlar olur biter.

Saygılar
      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

SELAM ARKADAŞLAR
        İNSİGNİAMI ALMAMDA BU SİTENİN ACAYIP BİR YARDIMI OLDU.
        HER SORUMA CEVAP BULDUM. ARACIMI ALDIKTAN SONRADA NE SORDUYSAM ARKADAŞLAR YARDIMCI OLDU.
        BİR DE BU SİTE İNSANDA BAĞIMLILIK YAPIYOR DESEM YALAN OLMAZ.
        HERKESE ÇOK TEŞEKÜR EDERİM.
        [center]
        İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Orjinal yazı sahibi: usta74
          Haddi derken nasıl bir sınır ki bu? Siz o ortamda olmadığınız için muhabbetin dışında olabilirsiniz ama bu kimseye gerçek dünyada yaşadıkları, paylaştıklarını sanal ortamda da devam ettirmesini kısıtlatmaz... İkincisi daha önce de defalarca söylenmiştir burası birbirleri ile samimi olan insanların insignia ve diğer konularda paylaşımların bulunduğu bir forum sitesi. Elbette yeri geldiğinde paylaşımlar yapılıyor, sorunlar çözülüyor ve de en önemlisi güzel vakit geçiriliyor.

Daha kendiniz hakkında bir tanışma başlığı açma zahmetinde bulunmadan...İsminizi, yaşadığınız yeri, yaşınızı bilmeden...Nasıl bu muhabbetlerin haddinden fazla olduğuna kanaat getiriyorsunuz anlamadım??? Bunları yapmıyorsunuz ama insanlardan da yardım bekliyorsunuz...Kusura bakmayında siz Insignia Team sayesinde ne tür ayrıcalıklar yapıldığını bu şekilde hiçbir zaman yaşayamayacaksınız.

Sizin için burası yalnızca bir soru cevap yeri olabilir ama bu şekilde ne sorularınıza cevap ne de sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz...
          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
            Sirf araba uzerine konusmak gibi bi gayesi yada mecrubiyetleri yok insanlarin insigniayla ilgilide her sorun modifiyede dahil bu sitede daha onceden yazildi paylasildi bu sitedeki dostluk arkadaslikta hic bir sitede yok benim acimdan bakarsakta ben en iyi dostlarimi arkadaslarimi bu sitede buldum
            +999....

Yorum

Talihsizce yazılmış bir konu başlığı.

Yorum

İşim gereği çok yoğunum. Sabahları ilk işim önce maillerime bakmak. Daha sonra son haberleri okumaktı. Özellikle son zamanlarda içimizi karartan haberler çoğaldıkça, maillerime bakar bakmaz ilk işim bu siteye bakmak oluyor. Dostluklarınızı imrenerek izliyorum. Ben de siteniz sayesinde insignia sahibi olanlardanım ve de insigniamla gayet mutluyum. Teşekkürler...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                  Orjinal yazı sahibi: volkan
                  Sirf araba uzerine konusmak gibi bi gayesi yada mecrubiyetleri yok insanlarin insigniayla ilgilide her sorun modifiyede dahil bu sitede daha onceden yazildi paylasildi bu sitedeki dostluk arkadaslikta hic bir sitede yok benim acimdan bakarsakta ben en iyi dostlarimi arkadaslarimi bu sitede buldum
                  Mesela Erhan
                  haha

Yorum

Arkadaşlar belki de arkadaşın bunaldığı bi anda açtığı bir konu olmuştur hepimizin başına gelebiliyor bazen, ılımlı karşılamak lazım bence....

bu arada çözüm bulamadığınız bir sorununuz varsa yazın cevap vermeye çalışalım bilgimiz ölçüsünde...
                    F30 Sport+

Yorum

Zaten arkadaşımız da başlıktan sonra herhangibir yorum yazmamış.
                      Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denizucar
                        İşim gereği çok yoğunum. Sabahları ilk işim önce maillerime bakmak. Daha sonra son haberleri okumaktı. Özellikle son zamanlarda içimizi karartan haberler çoğaldıkça, maillerime bakar bakmaz ilk işim bu siteye bakmak oluyor. Dostluklarınızı imrenerek izliyorum. Ben de siteniz sayesinde insignia sahibi olanlardanım ve de insigniamla gayet mutluyum. Teşekkürler...
                        Eyvallah tespit ve değerlendirmenizden dolayı tebrik ederim.
                        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

yourockbence o yazan arkadaş bunalıma gırmış çatacak yer aramış memnun degılsen cıkarsın bu kadar basıt burda çok kişiden yardım gördum allah razı olsun valla on numara bır sıte burası yourock
                          1.6 turbo220 hp 360 tork 

Yorum

Var olan tecrübeden dolayı Verilen ve yeterli olan net cevapların kısalığından olabilir mı?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                              Bu forumda insignia hakkında her türlü bilgi mevcut!!! Hatta emin olun soracağınız soru %99 daha önceden sorulmuştur. Ama sağolsun yeni üyeler yukarıdaki arama sekmesine başvurmadan akıllarına geleni yazıyorlar. Bu da forumda konu kalabalığına dönüşüyor. Kimse aynı soruları 40 defa cevaplamak zorunda değil ki yine de hiçbir soru cevapsız kalmıyor...Mesela hangi konu/soru cevapsız kalmış çok merak ettim?

Burası bilgi ve deneyim paylaşılmasının yanı sıra çok samimi bir arkadaşlık sitesi...
                              Eymen kardeşim ne güzel yazmışsın +1000
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bak sefa3434 kardeşim, bu kadar kişi kendileri için bir şeyler buluyorki buradalar,
                                Hee ama burda olmak yada olmamak ayrıca kişilerin kendi ellerinde.
                                Ayrıca açtığın konu başlığının cevabıda konunun kendisi oluyor, baksana kaç kişi sorduğun soruya cevap yazıp yardımcı olmuş, eger bir sorunun problemin yaşadığın neyse direkt onu söyle daha açıklayıcı yorumlar ve yardımlar gelsin, keyifli forumlar herkese.
                                [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

İşleniyor...
                                X