Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum bu aracı insignia dan sonra en beğendiğim araç Hyundai 2011 sonata sizce bize rakip olabilirmi ??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sonata sizce nasıl ???
Collapse
X
-
Ynt: Sonata sizce nasıl ???
Ya bende bi sorun mu var siz söyleyin.İnsignia dışındaki hiç bi aracın iç tasarımını beğenmiyorum.Araba sanki benim için yapılmış Hele herkesin beğendi mercedeslerin kini hiç beğenemiyorum çok saçma bence mercedes e o kadar para versem gerçekten gözüm arkada kalır.Sonataya gelinlce dış tasarımı fena değil özellikleride güzel ama dediğim gibi iç tasarım zayıf benceİnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: alperen_54Ya bende bi sorun mu var siz söyleyin.İnsignia dışındaki hiç bi aracın iç tasarımını beğenmiyorum.Araba sanki benim için yapılmış Hele herkesin beğendi mercedeslerin kini hiç beğenemiyorum çok saçma bence mercedes e o kadar para versem gerçekten gözüm arkada kalır.Sonataya gelinlce dış tasarımı fena değil özellikleride güzel ama dediğim gibi iç tasarım zayıf bence
Görüşlerinize aynen katılıyorum.
+1
Gerek resimlerde olsun gerek canlı olsun insignianın tasarımı number one.Sonata çakma bişeye benziyo ama neye benziyo tam kestiremedim karma bi araba olmuş her markadan bişeyler var gibi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: alperen_54Ya bende bi sorun mu var siz söyleyin.İnsignia dışındaki hiç bi aracın iç tasarımını beğenmiyorum.Araba sanki benim için yapılmış Hele herkesin beğendi mercedeslerin kini hiç beğenemiyorum çok saçma bence mercedes e o kadar para versem gerçekten gözüm arkada kalır.Sonataya gelinlce dış tasarımı fena değil özellikleride güzel ama dediğim gibi iç tasarım zayıf benceYeni i30 style 1.6 crdi beyaz
Yorum
Yorum