Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sonata sizce nasıl ???

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sonata sizce nasıl ???

Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum bu aracı insignia dan sonra en beğendiğim araç Hyundai 2011 sonata sizce bize rakip olabilirmi ??

Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Ynt: Sonata sizce nasıl ???

Sonata hyunda i nin amiral arabası güzel ama uzak doğu otomobillerini ben pek tutmuyorum ama özellik ve donanım olarak ta güzel bir araç sonuçta.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yeni hali göze baya hitap ediyor ..
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İnsignia daha güzel daha oturaklı ,sonata sadece yan profilden biraz hoş başka hiçbir yerini beğenmedim içi dahil.

Yorum

imkanım olduğu sürece Alman'dan vazgeçmem
          InsigniaTEAM

Yorum

Ya bende bi sorun mu var siz söyleyin.İnsignia dışındaki hiç bi aracın iç tasarımını beğenmiyorum.Araba sanki benim için yapılmış Hele herkesin beğendi mercedeslerin kini hiç beğenemiyorum çok saçma bence mercedes e o kadar para versem gerçekten gözüm arkada kalır.Sonataya gelinlce dış tasarımı fena değil özellikleride güzel ama dediğim gibi iç tasarım zayıf bence
            İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

Bişeye benzetemedim ama genesisi güzel yapmışlar tasarımı ne kadar çalıntı gibi olsa da.
              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI
              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alperen_54
                Ya bende bi sorun mu var siz söyleyin.İnsignia dışındaki hiç bi aracın iç tasarımını beğenmiyorum.Araba sanki benim için yapılmış Hele herkesin beğendi mercedeslerin kini hiç beğenemiyorum çok saçma bence mercedes e o kadar para versem gerçekten gözüm arkada kalır.Sonataya gelinlce dış tasarımı fena değil özellikleride güzel ama dediğim gibi iç tasarım zayıf bence
                Sizde sorun varsa bende de var demektir.
                Görüşlerinize aynen katılıyorum.
                +1
                Gerek resimlerde olsun gerek canlı olsun insignianın tasarımı number one.Sonata çakma bişeye benziyo ama neye benziyo tam kestiremedim karma bi araba olmuş her markadan bişeyler var gibi

Yorum

Arkadaşlar insigniaların arka farları stoplar felan led mi yoksa normal mi?
                  İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

Aynı anormallikten bende de var o zaman ihihi İnsignianın içi gerçekten çok güzel uçak gibi urock

Yorum

almana bınmıs kısıler ıcın mumkun degıl kalanlar ıcınde sansı olabılır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alperen_54
                        aynen bende hiçbir aracın iç dizaynı bizim araçlardan güzel değil
                        Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

Yanlış hatırlamıyorsam Amerikanın kuzey bölgesinde 2010 yılının aracı seçilmişti

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                          X