sayın ınsıgnıa sahıplerı dah once forumda kendımı tanıtmıs bır cosmo 2.0 cdtı nav as aldıgmı belırtmıstım
aracımı teslım aldım
ancak navı cok yetersız surum en son nısan 2009 guncellenmıs opelı aradım pek yardımcı bır tavır sergılemedıler
ne yapabılırım?,dısarıdan bır program yuklenıyormu bunu ızmırde yapabılcegım bır yer varmı
aracla ılgılı cozemedıgım bır kac sey var yardımcı olursanız cok sevınırım
tel bluetoot bagladıgımda bır numara aradıktan sonra onda takılı kalıyor baska no cevıremıyorum anca ıletısım kesıp tekrar baglayınca duzelıyor
basınıza geldımı
aynalar arac stop ettıgınde otomatık nasıl katlanabılırler
sımdılık sorularım bunlar
bırde ızmırde yasıyan ınsıgnıa sahıplerını gordugumde selektor atıyorum acıkcası ama bır hos ınsanlar sanırım bu clup olayı sadece nette gecerlı
herkese ıyı gunler cevaplar ıcın sımdıden tsk ler
aracımı teslım aldım
ancak navı cok yetersız surum en son nısan 2009 guncellenmıs opelı aradım pek yardımcı bır tavır sergılemedıler
ne yapabılırım?,dısarıdan bır program yuklenıyormu bunu ızmırde yapabılcegım bır yer varmı
aracla ılgılı cozemedıgım bır kac sey var yardımcı olursanız cok sevınırım
tel bluetoot bagladıgımda bır numara aradıktan sonra onda takılı kalıyor baska no cevıremıyorum anca ıletısım kesıp tekrar baglayınca duzelıyor
basınıza geldımı
aynalar arac stop ettıgınde otomatık nasıl katlanabılırler
sımdılık sorularım bunlar
bırde ızmırde yasıyan ınsıgnıa sahıplerını gordugumde selektor atıyorum acıkcası ama bır hos ınsanlar sanırım bu clup olayı sadece nette gecerlı
herkese ıyı gunler cevaplar ıcın sımdıden tsk ler
Yorum