En iyi lastikle kötü bir lastik arasında frenlemede en fazla 1,5-2 m fark olur.Konfor konusunda daha fazla fark olabilir.
Ben 1.5 veya 2 metre gibi bir mesafenin cok az olacagini dusunuyorum. Fark cok cok daha fazla. inanin kuru havada bile hemen kayiyor ben yagmurlu bir havada dusunemiyorum. Bu arada herkese gecmis olsun dileklerinden dolayi tesekkur ediyorum.
Kardeşim geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Ben de bridgestone den sonra Good year almıştım kışlık olarak da PETLAS bence her ikisi de bri den daha iyi gelmişti. Bahsettiğiniz pati ve ABS olayı hakikaten çok doğru. Bri de çok sık oluyordu ama goodyear da çok rastlamamıştım. Sessizliğinin de daha iyi olması cabası tabi.
Su lastik konusu beni hakikaten cok tedirgin etti. Resmen araclara yaklasmaya korkar oldum.. Sehirici arac kullanmak ciddi geriyor beni, hele ki suan Kayseri deyim, buranin kasap soforleri de cabasi...Degistireyim diyorum ama daha 9000 km yapmis lastigi yok pahasina vermek ve durduk yerde 2500-3000 tl yeni lastik parasi odemek istemiyorum. Alacagin olsun Bridgestone
Su lastik konusu beni hakikaten cok tedirgin etti. Resmen araclara yaklasmaya korkar oldum.. Sehirici arac kullanmak ciddi geriyor beni, hele ki suan Kayseri deyim, buranin kasap soforleri de cabasi...Degistireyim diyorum ama daha 9000 km yapmis lastigi yok pahasina vermek ve durduk yerde 2500-3000 tl yeni lastik parasi odemek istemiyorum. Alacagin olsun Bridgestone
Şimdilik sadece önleri değiştir
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Geçmiş olsun! bende de 245,45,18 continental lastiklerde bahsettiyiniz sıkıntıları bende yaşıyorum. 30 km hızda bile durmuo araba en kısa sürede değişmeyi düşünüyorum burdan continental almayı düşünen arkadaşlar varsa asla tavsiye etmiyorum
Yorum