Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Binilir Ki Bu..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Binilir Ki Bu..

Herkese merhabalar, sürekli arabalarımızdan dert yanan, sıkıntı yaşayan arkadaşlar konu açıyorlar. Bu konuda da aracımızı övelim, sıkıntılarını bir kenara bırakıp zevk almaya başlayalım. Ben başlıyorum;

2011 Şubat ayında Necvox multimedia ve 18 inç jant ile teslim aldım aracımı.Şuanda 22.000 kilometrede. İlk senemizde Necvox ile sorunlar yaşadım.Bilenler biliyor. Ancak Esse Grup'un desteği ile sorunumu çözdüm ve şuanda aracımdan çok memnunum.Gerek yol tutuşu, gerek konforu.Her anlamda memnunum aracımdan. Nerede olursak olalım araçlarımız çok dikkat çekiyor(maşallah diyelim ). Herkesin gözü üstümüzde. Böylesine güzel ve gösterişli bir araca sahip olduğum için çok mutluyum. Direksiyonuna geçtiğim andan itibaren güveniyorum ve mutlu oluyorum ) Çoğu aracın hızlı giremeyeceği virajlarda araçlarımız yere tam anlamıyla yapışıyor ve güvenimi bir kez daha kazanıyor.

İnsignia ile yolculuk yapmaktan, ilgilenmekten çok haz alıyorum.Her bakışımda benim değilmiş gibi geliyor sanki gözüm sürekli üzerinde

Seviyorum İnsignia'yı.

Ynt: Binilir Ki Bu..

Kardeşim Insignia'nın iyi olan özelliklerini artık tüm dünya kabul etmiş vaziyette ( Yol tutuş, dizayn, performans). Ama bu fanatiklik bizim gözümüzü kör etmiş değil, bilinçli tüketiciler olarak hem iyi yanlarından hemde kötü yanlarından bahsediyoruz doğal olarak. Bence çok takılmamak lazım, araçlarımızın, iyi kötü bir sürü yanı var fakat herkesi kendine aşık eden ayrı bir yanı daha var

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Herkez biliyor abi iyi yanlarını ammaa en ufak bir sorunu dahi bence çok büyütülüyor ve arac kötüleniyor :S

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Absinthe
        Herkez biliyor abi iyi yanlarını ammaa en ufak bir sorunu dahi bence çok büyütülüyor ve arac kötüleniyor :S

Bence aracınızın keyfini yaşamaya bakın,

Hiç bir şey dört dörtlük değildir, bütün sektörlerde (giyecek, yiyecek dahil vs) A'dan Z'ya yapılan bütün işlerde mutlaka olumlu/olumsuzluk durumları bulunmaktadır.

Diğer forum sayfalarına BMW, Mercedes, Volvo, VW ....... gibi girdiğinizde de olumlu/olumsuz düşünce ve olaylara tanıklık edeceğiniz aşikar.

Tekrar etmemde bir sakınca olmadığını düşünüyorum. "Bence aracınızın keyfini yaşamaya bakın,"

Yorum

Ben 1.4 turbo için elimden geldiği kadar konu açtım. Artık nazar değecek diye yazmıyorum haha
          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Hayatım boyunca, siyah renginin üzerine her yeri çizik olduğu halde, kendisine çevrilen bakışlardan tek bir fire vermeyişine şahit olduğum sınıfının tek arabası... Daha dün, Anamur'daki adidas mağazasının önünde, mağaza sahibi ve akrabasına ait olan siyah a5 tdi ve beyaz a4 2.0 tfsi araçların arasına park ettiğim ve civar insanının bakıp "bu ortadaki de acayipmiş kaç beygir ki bu" şeklinde muhabbetlerine tanık olduğum biricik arabam...ki üstünde derin çizikler olmasına rağmen...gelin görünki arabanın güzelliğine bir babamı inandıramadım, nissan qashqai alacam diye başımın etini yiyor orası da ayrı bir konu
            2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Arkadaslar yaklasik 20 senelik şöforüm ve sayisiz araci deneme firsati buldum!!!! Hatta bazilarini pistlerde bazilarni ozel hazirlanmis karli buzlu yollarda baziilarini arazide kullandim....Bu araclar icinde hicbir tanesi verilen parayi bu kadar hak etmemisti....Bu nedenle ilk defa bir arabamla 49000 km yol yaptim...digerlerinin hepsinde yaklasik 30000 km ya da 2 senede yollari ayirdik...Astar h im ve jettam 1.4 tsi 140 bglik araclarimi da cok sevdim ancak insigniam kara sahinim bir baska...Sayisini bilmedigim kadar satma teklifi ve takas teklifi almama ragmen hatta işimle ilgil cok guzel imkanlarla farkli arabalara daha uygun fiyatla sahip olabilecek olmama ragmen elim varmiyor satmaya...Zaten satarken de sevmedigim gozumun tutmadigi kimseye satmayi dusunmuyorum...Bu bazilariniza abarti gelebilir ama buna kesinlikle uyacagim...Yani benim gibi haftada en az 2 kez arabasini yikattirip sorunarinin aninda uzerine gidecek birine satmak için elimden geleni yapacagim....Arabamin goruntusu ve performansina gelince beni surekli mutlu ettigini cogu zaman ekstra bir böbürlenmeye kadar varan tepkiler aldigini soylemeden edemeyecegim... yani hergun birinin gelip abi mükemmel gozukuyor demesi ve daha sonra bu kisllerin bmw , mercedes, audi. Vw gibi guzel arabalara binip mekandanuzaklasmasi kadar guzel bir duygu olamaz. daha dun 308 cc gibi ustu avildiginda fena gozukmeyen ve etraftan az da olsa ilgi cekmeyi basarabilen bir araca binen 4 gencin starbucksda otururken bana donerek abi nazar degmesin super masallah demesi bile oldukca keyif verici oluyor.. Vey bir a6 ve 520 sahibinin dnerek beyfendi jantlariniz ve araabnizin uzerindekiler orjinal mi demesi bana ayri bir keyif veriyor.....yani ben arabamdan sonuna kadar memnunum ve sonucta beni en az onun kadar mutlu edecek bir araba bulana kadar da satmayi dusunmuyorum!!!!! Bu da muhtemel yine bir İNSİGNİA olacak!!!!!!

Yorum

İşleniyor...
              X