İnsignia TP düğmesi bugün bu tuşu yeni farkettim config tuşunun alt ksmnda ne işlevi var aktiv ve aktiv değil diye yazıyor basınca yardmc olursanız sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia TP düğmesi
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia TP düğmesi
TP- trafik programı
TP tuşu yabancı ülkelerde DAB (Digital Broadcasting) sayısal yayın yapan radyolarda işe yarıyor. Haber yayını,yol durumunu veren radyoları bulmak için kullanılır. Ülkemizde genelde standart araçlarda bulunan ve TP tuşuna basınca bip bip diye arada sırada sinir edici bir ses gelmesi de kaçınılmazdır. Gelen bip sesi'de analog yayında böyle bir özellik olmadığından dolayı frekans boşluğu var anlamındadır.
Alıntıdır.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
-
hazır bu konu açılmışken bende sorayım bir soru: arkadaşlar benim araçta doğru dürüst radyo dinlemek mümkün olmuyor, kanallar kendiliğinden değişiyor. tp devre dışı oluyor ama yinede değişiyor. ama bunu sadece belli kanallarda yapıyor. örneğin 5 numaraya bir kanal kaydemişim. basıyoum 5'e, bakıyorum benim kaydettiğim kanal değil başka kanal çalıyor...MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilgecemhazır bu konu açılmışken bende sorayım bir soru: arkadaşlar benim araçta doğru dürüst radyo dinlemek mümkün olmuyor, kanallar kendiliğinden değişiyor. tp devre dışı oluyor ama yinede değişiyor. ama bunu sadece belli kanallarda yapıyor. örneğin 5 numaraya bir kanal kaydemişim. basıyoum 5'e, bakıyorum benim kaydettiğim kanal değil başka kanal çalıyor...2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilgecemhazır bu konu açılmışken bende sorayım bir soru: arkadaşlar benim araçta doğru dürüst radyo dinlemek mümkün olmuyor, kanallar kendiliğinden değişiyor. tp devre dışı oluyor ama yinede değişiyor. ama bunu sadece belli kanallarda yapıyor. örneğin 5 numaraya bir kanal kaydemişim. basıyoum 5'e, bakıyorum benim kaydettiğim kanal değil başka kanal çalıyor...
anteniniz orjinalmi?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilgecemhazır bu konu açılmışken bende sorayım bir soru: arkadaşlar benim araçta doğru dürüst radyo dinlemek mümkün olmuyor, kanallar kendiliğinden değişiyor. tp devre dışı oluyor ama yinede değişiyor. ama bunu sadece belli kanallarda yapıyor. örneğin 5 numaraya bir kanal kaydemişim. basıyoum 5'e, bakıyorum benim kaydettiğim kanal değil başka kanal çalıyor...
tabi dilediğiniz zaman sayfayı arttırabilir ve istediğiniz kadar radyo kanalı kaydedebilirsiniz..
direksiyon üzerinden de SRC tuşuna mause tıklar gibi tıklayarak CD-USB-Radyo listelerini dolaşabilirsiniz zaten bu şekilde dolaşırken kaydettiğiniz radyo kanalı o sayfalardan herhangi birinde çıkacaktır karşınıza.
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: bilgecemhazır bu konu açılmışken bende sorayım bir soru: arkadaşlar benim araçta doğru dürüst radyo dinlemek mümkün olmuyor, kanallar kendiliğinden değişiyor. tp devre dışı oluyor ama yinede değişiyor. ama bunu sadece belli kanallarda yapıyor. örneğin 5 numaraya bir kanal kaydemişim. basıyoum 5'e, bakıyorum benim kaydettiğim kanal değil başka kanal çalıyor...
anteniniz orjinalmi?MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
çok denedim ama favori sayfaLARINI azaltmayı denemedim. onuda deneyeceğim. ancak yinede neden ben istemeden kanalın başka favori sayfasındaki kanala geçtiğini anlamadım. ve özellikle sadece bir kanalda bunu yapıyor. 1. sayfanın 5. kanalı...MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilgecemçok denedim ama favori sayfaLARINI azaltmayı denemedim. onuda deneyeceğim. ancak yinede neden ben istemeden kanalın başka favori sayfasındaki kanala geçtiğini anlamadım. ve özellikle sadece bir kanalda bunu yapıyor. 1. sayfanın 5. kanalı...
yeni nesil CD-CDC-DVD isimli radyolarda aynı sistem olmayabilir belki ama denemekten zarar gelmez.InsigniaTEAM
Yorum
Yorum