Hic dikkat ettiniz mi cd calar icindeki cd varken cd den sarki dinlerken icerden cd okuyucusunun sesi geliyor,, dikkatimi cekti sadece paylasmak istedim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
CD calar
Collapse
X
-
Ynt: CD calar
CD çalardan CD çalarken ses gelmesi rahatsız ediyor artık bizi.. bu sesten dolayı yakında araçlardan soğuyanlar da olur (!) sahip olduğumuz şeylerin birazda kıymetini bilmeye yönelmeliyiz anlamalıyız.. çok normal olan şeyler bile artık bizde takıntı haline geldi ve rahatsız etmeye başladık kendi kendimizi... CD çalar tabi ki ses getirecek ama ne teyp açacak açtıracak kadar şiddetli bir ses ne de öyle abartılı ve yüksek desibelde gelen kulaklarımızı tırmalayan bizi ayar eden bir ses var araçlarımızda..
ama nedense forumda hep ses gelen ve getiren konular açılıyor bu arabalar hakkında.. küçücük bir ses bile takıntı haline gelip rahatsız ediyor bizi.. bir türlü memnun olamıyoruz aslında sadece arabalarımızla ilgili değil, bu ülkede artık millet hiçbirşeyden memnun olamıyor.. bahaneler üretmek göz boyamak kendimizi kandırmak hiçbirşeyden memnun olmamak bazı şeyleri haddinden fazla abartmak meziyetimiz olmaya başladı... eskiden kasetçalar teyplerimizden de hışırtı sesleri gelirdi kaset dinlerken sararken vs.. ama bunu önemseyip bilgi olsun diye kimseye söylemiyorduk kasetçalardan kaset dinleyince ses geliyor diye.. )
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattCD çalardan CD çalarken ses gelmesi rahatsız ediyor artık bizi.. bu sesten dolayı yakında araçlardan soğuyanlar da olur (!) sahip olduğumuz şeylerin birazda kıymetini bilmeye yönelmeliyiz anlamalıyız.. çok normal olan şeyler bile artık bizde takıntı haline geldi ve rahatsız etmeye başladık kendi kendimizi... CD çalar tabi ki ses getirecek ama ne teyp açacak açtıracak kadar şiddetli bir ses ne de öyle abartılı ve yüksek desibelde gelen kulaklarımızı tırmalayan bizi ayar eden bir ses var araçlarımızda..
ama nedense forumda hep ses gelen ve getiren konular açılıyor bu arabalar hakkında.. küçücük bir ses bile takıntı haline gelip rahatsız ediyor bizi.. bir türlü memnun olamıyoruz aslında sadece arabalarımızla ilgili değil, bu ülkede artık millet hiçbirşeyden memnun olamıyor.. bahaneler üretmek göz boyamak kendimizi kandırmak hiçbirşeyden memnun olmamak bazı şeyleri haddinden fazla abartmak meziyetimiz olmaya başladı... eskiden kasetçalar teyplerimizden de hışırtı sesleri gelirdi kaset dinlerken sararken vs.. ama bunu önemseyip bilgi olsun diye kimseye söylemiyorduk kasetçalardan kaset dinleyince ses geliyor diye.. )
Yorum
-
SELAM ARKADAŞLAR ARABAMI ALALI 2 HAFTA OLDU BAZEN KENDİ KENDİME İYİM YAPTIM KÖTÜ MÜ YAPTIM DİYE. GENELDE HEP ŞİKAYET KONULARI KONUŞULUYOR. İKİ ARADA BİR DEREDE KALDIM DESEM YERİ VAR.[center]
İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
BİR ZAMANLAR
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: YK34SELAM ARKADAŞLAR ARABAMI ALALI 2 HAFTA OLDU BAZEN KENDİ KENDİME İYİM YAPTIM KÖTÜ MÜ YAPTIM DİYE. GENELDE HEP ŞİKAYET KONULARI KONUŞULUYOR. İKİ ARADA BİR DEREDE KALDIM DESEM YERİ VAR.
Yorum
-
Murat abi sana sonuna kadar katiliyorum cd calarken cd den ses gelmesinden daha normal bisey var mi suana kadar bindigim butun arabalarda bu ses geliyodu hemen hemen gerci hic dikkat etmemistimde su an dusununce buldum hatta evde kullandigimiz cd-dvd oynatan her alettede bu ses cikiyo bu kadar ince ayrintilara takilip moralimizi bozmayalim guzel dusunelim guzel gorelim hayatimizdan lezzet alalim2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
-
Bazı arkadaşlar sanırım benim büyüttüğümden daha fazla büyütmüşler olayı.. Benimki sadece basit bisiydi, soyledim gectim Arabayı kötülemek veya herhangi bir şikayet değildi..1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
-
1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
-
2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: action_insigniabu paraya alınabıleecek en guzel en suratlı en saglam araba boşverın keyıf almaya bakınHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum