Duyuru

Collapse
No announcement yet.

LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZZ???

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZZ???

sımdılerde fıorıno ya bınıyorum ama bunu takas ya da satıp ınsıgnıa 1.6 t almayı ve tup taktırmayı dusunuyordum formda yazılanları okuyuncaya kadar kafam o kadar karıstı kı bır turlu karar veremedım :s

kullanan arkadaslar istegım bu arac lpg taktırınca bu kadar mı kotu oluyor??

hatta bugun bı ılan gordum nerdeyse alacaktım kı hersey alt ust oldu yazılanları okuduktan sonra.

yakıt tuketımı benzınde 45-50kr bulur dıyenler bıle var.. gercekten dogru mu?

Ynt: LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZZ???

Serkan kardesim yazilan herseye inanma burasi haric!!!!!! Evete lpg hicbir sekilde tavsiye edilmiyor ancak 45 50 kurus nasil kullnadiginla alakali ve coguz zaman bir yalan!!!! Yani nomalde bu araba ile cok dusuk yakanlar var!!!! Sehir icinde 9 litre yakan dostlar var!!!! Ha performansli kullaniyorsan her 180 bglik aaba gibi 12 litre yakarsin !!!! ancak bunu hangi arabada olursan olyakarsin zaten!!!!

Yorum

ekonomik ve kendinden lpg li 1.4t insignialar üretiliyor bence onu alın motor konusunda derdiniz olmasın yeri gelip 230 km yapanlar var videosunuda paylaştılar Utku abiminde dediği gibi yakıt ile ayağınız arasında çok hassas bir bağ var dikkat ettiyseniz buradaki abilerim biraz hız tutkunu ehh ondan sonra bu değerler normal ancak 9 lt yakanlarda var misal ben 1.4t astra sahibiyim sabır dedim 4.6lt yaktı araç 150km yolda gelirkende 6.9 ile kafama göre basa basa geldim. Eğer benzinli alacaksanız hangi marka model olursa olsun ayağınızın hafif olması lazım değilse benzinli üzer

Yorum

1.4 140 hp motorlar ıdeal
        yakıtıda pıyasadakı cogu arabadandusuk kararında da gıdıo.
        Piyasada degıl en ıyı bılgıyı burda bulursunuz ınsıgnıayla ılgılı forumu bıraz ıncelersenız tum sorularınıza yanıt bulursunuz.
        Şimdiden ınsıgnıanız hayırlı olsun

Yorum

yourockserkan kardeşim eyer insigniayaya hastaysan al bin gerisi keyif işi
          1.6 turbo220 hp 360 tork 

Yorum

1.6T + LPG yerine 1.4T tercih edin bence

ayrıca kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız memnun oluruz
            InsigniaTEAM

Yorum

arkadaşlar teşekkür ederim yardımınız için...

Yorum

İşleniyor...
              X