o zaman bmw 184 hp ile 7 sn ninde altına iniyordur...3 serisinde. yani 136 lığı öyleyse.
7.5 civarı 184 lüğü vites oranlarıda çok önemli mesela yakın güçteki insignia 1.4t ve 316i kıyaslamasında insignia 3. vitese atarken bmw neredeyse 3. vitesi bitiriyor buda opelin bütün araçlarında olduğu gibi 0-100 ü düşük gösteriyor performansı sadece 0-100 sanan adamı yanıltıyor
sadece türkiyeye gelenlerde yok diye biliyordum.. avrupa versiyonu falan da mı yok? ayrıca olmasa bile, benim kastettiğim otomatik bir 136 hp böyleyse manuel bir 184 nasıl olur şeklinde bir soru .
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
sadece türkiyeye gelenlerde yok diye biliyordum.. avrupa versiyonu falan da mı yok? ayrıca olmasa bile, benim kastettiğim otomatik bir 136 hp böyleyse manuel bir 184 nasıl olur şeklinde bir soru .
Bildiğim kadarıyla ekstra para ödeyerek özel sipariş olarak getirilebiliyor manuel vites
Bildiğim kadarıyla ekstra para ödeyerek özel sipariş olarak getirilebiliyor manuel vites
Manuelinden az yakipcabuk hizlanan bir otomatik varken manuel niye
Yorum