Evet dostlar buradan esip gürleyen vwne laf söyletmeyen rocco tatlandırıcı,polo şeker ve de golf sopası kullanan ve de sonunda dönüp dolaşıp doğru yola tekrar opelde bulan Gökhan kardeşimin fotoları magazin sayfalarını süslüyor...Kendisi kırmızı bir astra gtc içinde görüntülendi...Sorulan sorulara ilk önce yanıt veremeyen Gökhan sonrasında 'Utku abi duymasın!' diyeerek başladığı sözlerini 'Zamanında bir hata yaptık .hatanın nereisnden dönersek kardır' diyerek sonlandırdı... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bilin bakalım rocco tatlandırıcılı polo sekerli golf sopalı Gökhan nerde?????
Collapse
X
-
Ynt: Bilin bakalım rocco tatlandırıcılı polo sekerli golf sopalı Gökhan nerde?????
gökhan alınma ama tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı diye boşa dememişleryeni aracında hayırlı olsun mu diyelim ihihi ihihi utku abi doktorluğu bırakıp magazine geçmelisin dülünsene her purogramda insignia reklemı herkesi opel sahibi yaparsın
2015 leon fr
Yorum
-
Ynt: Bilin bakalım rocco tatlandırıcılı polo sekerli golf sopalı Gökhan nerde?????
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Evet dostlar buradan esip gürleyen vwne laf söyletmeyen rocco tatlandırıcı,polo şeker ve de golf sopası kullanan ve de sonunda dönüp dolaşıp doğru yola tekrar opelde bulan Gökhan kardeşimin fotoları magazin sayfalarını süslüyor...Kendisi kırmızı bir astra gtc içinde görüntülendi...Sorulan sorulara ilk önce yanıt veremeyen Gökhan sonrasında 'Utku abi duymasın!' diyeerek başladığı sözlerini 'Zamanında bir hata yaptık .hatanın nereisnden dönersek kardır' diyerek sonlandırdı... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
Foto isteriz
Yorum
-
Bu arada o artist Gökhanı bekliyorum bakalım neler diyeceK??? Yok ya sadece bakıyordum , yok ya olur mu ben hala vwcuyum , yine de vw fena değil gibi cümleler bekleniyor kendisinden muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozkancbu foto galiba
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum