Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bluetooth telefon

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bluetooth telefon

SELAM ARKADAŞLAR Bluetooth TELEFON BAĞLANTISI ARASIRA GİDİP EKRANDA YAZI BELİRİYOR VE TEKRAR TELEFONU TANITMAK GEREKİYOR BU NORMALMİ MERAK ETTİM. YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. :/
    [center]
    İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Ynt: Bluetooth telefon

Normal değil ama çok nadirde olsa yapabilir

Bu sık sık yapıyor ise yapacaklarınız

Ayarlar kısmında cihazınızı bulup tekarar tanıtın hala sorun devam ediyor ise telefonun yazılımını güncelleyin hala sorun varsa ya telefonu yada arabayı değiştirin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Normal değil ama çok nadirde olsa yapabilir

Bu sık sık yapıyor ise yapacaklarınız

Ayarlar kısmında cihazınızı bulup tekarar tanıtın hala sorun devam ediyor ise telefonun yazılımını güncelleyin hala sorun varsa ya telefonu yada arabayı değiştirin
      direk kökten çözüm haha haha
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

MODERATORÜMÜZ FATİH BEY ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. GALERİYİ ARADIM ARACI ALIP YERİNE COSMO VERSİYONUNU VERECEKLERMİŞ. haha haha
        [center]
        İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YK34
          MODERATORÜMÜZ FATİH BEY ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. GALERİYİ ARADIM ARACI ALIP YERİNE COSMO VERSİYONUNU VERECEKLERMİŞ. haha haha
          arabanız Edition mı yani? cyclone-flyaudio gibi bir ekran taktırıp onun bluetooth'undan bağlanıyorsanız sorunu başka şekilde aramak gerekebilir
          InsigniaTEAM

Yorum

Eğer telefonunuz aynı anda hem arabayla hem de başka bir cihazla (örneğin kulaklıkla) bağlantı kurmaya çalışıyorsa kesintiler olabilir.

Yorum

İşleniyor...
            X