Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KASKO ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• KASKO ?

Arkadaşlar bayadır uğrayamıyorum foruma işlerden dolayı ama bugünm cok sinirliyuim maad maad aracımın kaskosu 12 sinde bitiyor bende pazar yola cıkıcam tatile nasipse, dedik nolur nolmaz yeniletelim kaskoyu bi çıkardılar aracın kasko değeri 38500 tl ağzım açık kaldı aramadıgım adam kalmaadı herkes aynı şeyi söylüyor.. nedir ne değildir işin aslı ??

aracım 2009 model 1,6 t 180 HP EDİTİON ELEGANCE

nette giriyorum değer listesine 1,6 115 hp ye 40,600 cıkarıyor 1,6t 180 hp ye 38 500 ?? bu ne saçmalık bi iş

Ynt: KASKO ?

Malesef rakam doğru. Siz de sistemden kontrol edebilirsiniz.

http://www.tsrsb.org.tr/sayfa/kasko-deger-listesi

Yorum

vverdiğiniz inkten zaten kontrol ettim ama dedim acaba bi yanlışlık warda mı ben bilmiyroum. sigorta poliçeme de beyfendiler 1.6 hb 115 hp olarak yazmışlar onu da görünce iyice kıllandım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selvi
        vverdiğiniz inkten zaten kontrol ettim ama dedim acaba bi yanlışlık warda mı ben bilmiyroum. sigorta poliçeme de beyfendiler 1.6 hb 115 hp olarak yazmışlar onu da görünce iyice kıllandım
        düzelttirme yapabilirsiniz kosko bedeli de değişecektir. bizim aracıda lale gitmiş edition ve 1.4 100 hp işlemiş çok düşük bir kasko rakamı çıkmıştı. düzelttirdik. rakamı istediğiniz bedele çekmenizde mümkün ancak bu özel kaskoya giriyor ilk indirimsiz kaskoda 700 tl filan üstü bedel talep ediliyor

Yorum

cosmo için 52.500 tl iken edition için 38.500 olması ilginç

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
            Orjinal yazı sahibi: selvi
            düzelttirme yapabilirsiniz kosko bedeli de değişecektir. bizim aracıda lale gitmiş edition ve 1.4 100 hp işlemiş çok düşük bir kasko rakamı çıkmıştı. düzelttirdik. rakamı istediğiniz bedele çekmenizde mümkün ancak bu özel kaskoya giriyor ilk indirimsiz kaskoda 700 tl filan üstü bedel talep ediliyor
            cıksın rakam önemli değil fakat en fazla %10 arttırabiliyomusuz ? siz ne kadara artıttırdınız kasko değerini

Yorum

Orjinal opsiyonelleriniz var ise ilave ettirebilirsiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

benimki aracın yanlış seçiminden kaynaklı idi sizi tanıdık kaskocumun numarasını vereyim bi konuşun isterseniz pm atıcam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                  benimki aracın yanlış seçiminden kaynaklı idi sizi tanıdık kaskocumun numarasını vereyim bi konuşun isterseniz pm atıcam
                  teşekkür ederim

Yorum

İşleniyor...
                  X