Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia almalımıyım?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia almalımıyım?

utku kardeş bence arabayı al içinde uhte kalmasın bir dahamı gelecez dunyaya allah sana rızkı verır sen bin boşver araba öle fazla yakmıyo benzın pahalı
    1.6 turbo220 hp 360 tork 

Yorum

Bence dizel bir arac bakin 43 bin civari... cunku kim ne derse desin yakiyor meret cunku motor guclu
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ByOFLEE
        300-600 km yapıcaksanız size cok maliyet cıkarmicaktir sirf zevk için binebirlirsiniz eger arabayı satın alıcak gucunuz varsa alın bının 600 km bişi degil
        +1

Ben de 3 yıl para biriktirip Aralık.2000'de, 2001 model aşık olduğum sıfır km Alfa Romeo 156 1.6 T.Spark almıştım. İşe hafta içi servisle gidip geliyordum ama hafta sonları keyfime de diyecek yoktu. Şimdi düşünüyorum da pişman mıyım diye, pek de değil. Zaten alış maliyeti sorun değilse, baktınız çark dönmüyor satarsınız. Ama dünya gözüyle Insignia'ya binmiş olursunuz, hevesiniz de kursağınızda kalmaz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: action_insignia
          utku kardeş bence arabayı al içinde uhte kalmasın bir dahamı gelecez dunyaya allah sana rızkı verır sen bin boşver araba öle fazla yakmıyo benzın pahalı
          Alıcam zaten son 1 ay iste ya daha önce akaryakıt ıcın bukdar vermedigim içindi tereduttum bugun detaylı hesaplama yaptım bu araba ıcın sonuna kadar değer
          2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
          Gerçek pilot

Yorum

Onat'ın verdiği masraf bilgileri doğrudur ama toplam 3,800 tl. değil 4.800 tl.dir.
            Yıllık 5.000 km yaparsanız araca bağladığınız paranın değer kaybı hariç size km. maliyeti 1.00 tl olur.
            Buda taksi parası kadardır,çok pahalıdır.

Özlem Denizmen'e sorun kesin almayın der.
            http://paradurumu.tv/

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
              Ayda 300-600 km. yapacaksanız bence araç almayın.

Yorum

LPG taktırırsanız bu araba size çok masraf açabilir ama..

Yorum

Dizel araba almam arkadaşlar, hadi insignia yı bir kenara bıraktık bana önerebilceniz araç ne konfor ve gösteriş olarak? Honda diyen arkadaşlar var cevremde ama hondayı sevmiyorum isterse km de 0,10 tl yaksın yinede sevmiyorum,sevemiyorum (

Yorum

Honda nın bende ki algısı Street Fighter'ın bende yarattığı algıyla nedense aynı :/

Yorum

Bu araç nasıl mesela, arka camdaki silgeç orjinalindemi var? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...promotion_topl

Yorum

5 kapılı dedikleri model bu, HB olarak geçıor Türkiyede 0 olarak satmıyolar bu artık ama almanyada satılıyor tabi. Bana sorcak olsan ben şu an 0 insignia alcak olsam 5 kapı almak isterim ama Tutulmadıgı için getirmediklerini solemislerdi. Yani 2. el de biraz sıkıntı yaşatabilir. Ama dediğim gibi bnm gözüme 5 kapı modelleri daha çok hitap edıyor..

Yorum

bu araba tam senlik kardeş bırak insigniayı kendini zorlamış olursun alırsan bizim araçtan al ford ol lord)))
                          2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

bu durumda bazı şeylerden kısmak gerekebilir giderlerinizi göz önüne alaraktan en doğru sonuca siz varırsınız olmuyorsada onunda bir zamanı vardır demek en güzeli olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turhan_3d
                              Bu araç nasıl mesela, arka camdaki silgeç orjinalindemi var? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...promotion_topl
                              ertemel otomotiv sağlam bir firmadır müsiad üyesidir aynı zamanda. düzgün insanlar.
                              34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

dostum moralini bozmak istemem ama bu araç biraz masraflı bir aaç d sınıfı old dan
                                ben aylık 600 tl benzine veriyorum(ayda 1000 km)
                                kaskosu 1200 tl
                                vergisi 770 tl
                                trafik sigortası 250 tl
                                yıllık bakım yağ(her yağı 250 tl), su ,balata , 3o bin bakımı 45 bin bakımı o şu bu vs ortalama 500-700 tl en az...
                                parça kırarsa yada değişmesi gerekirse orjinal balata değişimi mesela 1600 tl ,silecek lastiği 120tl ,ön fren balatası 240 tl(ben volant ile balata değiştim 3000 tl ye mal oldu)
                                kısaca masraflı bir araba zor bence 1500 e bu araba ile başa çıkmak..
                                180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

İşleniyor...
                                X