Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA İÇİN FLANŞ(SPACER )YORUMLARI.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNİA İÇİN FLANŞ(SPACER )YORUMLARI.

arkadaşlar benim lastikler 245/45/19 yani orjinalinden %3,5 daha büyük.ve bu benim hoşuma gidiyor. şu an arka teker çamurluk mesafesi 0 da.hatta biraz dışarıda. ama ben biraz daha arka tekerlerin dışarıda olmasını istiyorum. bence bizim arabalara ( kaslı yapısı olduğu için) yakışır diye düşünüyorum. bu konuda siz ne düşünürsünüz? spacer yaptıran var mı?
    180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Ynt: İNSİGNİA İÇİN FLANŞ(SPACER )YORUMLARI.

bu görüntü kimine güzel gelebilir, kiminede çirkin, önemli olan sizin beğenmeniz, ancak spacer takmanız çok sağlıklı olmaz, jantlar büyük olduğu balans problemi yaratabilir, titreme olabilir, diğer yandan kasislerde, tümseklerde, esnemelerde, lastiğin çamurluğa sürtme durumuda sözkonusu....

Yorum

Abi bence cok guzel durur bende jantlari degistirince dusunuyorum arkalara kesinlikle arabayi cok daha spor ve kasli gosterir
      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

beğeni kişiye göre değişir ama uygulama yapılmış bir insignia görmüştüm. aracın elit havasını bozmuş biraz bana göre.
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

http://i45.tinypic.com/dq3ebr.jpg

http://i50.tinypic.com/2nqbij5.jpg

görüntü olarak bu şekilde oluyor...

Yorum

Ankara'nin yollari hep hosuma gitmistir
            Bence hosunuza gidiyorsa yapin derim
            Ama saga sola cok ziPlarim derseniz
            Konfor ve guvenlik icin tekrar dusunun derim
            Malum Turkiye Sartlari

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
              kaçlık spacer bunlar ve lastik jant ebatların nedir?19 galiba..yay da vart sanırım
              180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drzb
                kaçlık spacer bunlar ve lastik jant ebatların nedir?19 galiba..yay da vart sanırım

bu jantlarda spacer takılı değil, önler 8,5, arkalar 9,5 ofset, 3cm likte yay var...ebatlar 245/40/19

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drzb

bu jantlarda spacer takılı değil, önler 8,5, arkalar 9,5 ofset, 3cm likte yay var...ebatlar 245/40/19
                  bende de 245/45/19 yazlıkalr ve 3 cm yay var. bunlara takılırsa sürter diye düşünüyorum.
                  kışlıklarım 225/55/17 olduğundan içeride kalıyor. muhtemelen bunlar için taktırcam hasan kardeş.

www.zaferboyraz.com

Yorum

yazlık 19larda sürtebilir bencede, ama spacerin kalınlığına bağlı, jantın ofseti 8.5 ise 6-7 mm lik bi spacer takılabilir, kışlıklarda sorun yaratmadan kullanabilirsin...

Yorum

İşleniyor...
                    X