Arkadaslar aracimda yan aynalarin araci kilitledigimde katlanmasini yani kapanmasini isaretlememe ragmen aractan indikten sonra kumandada kilitleme tusuna bastigimda kapanmiyor. Ama basili tuttugumda kapaniyor yani basili tutmam gerekiyor. Benim bildigim ise sadece bir kere kilitleme tusuna basip cekmemiz yeterli? Anlamadim gitti ..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Acil yardim ederseniz sevinirim arkadaslar
Collapse
X
-
Ynt: Acil yardim ederseniz sevinirim arkadaslar
Tesekkur ederim kardesim oncelikle. Yanliz bu bence bi eksik arac icin. Bu arada benimkisi de tam Turk mantigi oldu biraz. İnsan bi acar okur degil mi kitapcigini bilmeden biniyoruz iste1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
-
1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
-
2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)
Yorum
-
Opel'in geçmişten beri böyle malesef. aynalar, camlar, sunroof kumandadan basılı tutmaya göre çalışıyor.
-Vectra B2'de basılı tutunca camlar ve sunroof kapanıyor (açma yok)
-Vectra C'de camlar, sunroof ve aynalar (ayna sadece Elegance'da) basılı tutunca açıyor veya kapatıyor
-Insignia'da camlar, sunroof ve aynalar (ayna sadece Cosmo'da) basılı tutunca açıyor veya kapatıyor. zamanını iyi ayarlarsanız arabaya geldiğinizde camları açtırmadan sadece aynaları açabilirsiniz
karışık bir anlatım oldu ama durum bu şekilde ihihiInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOpel'in geçmişten beri böyle malesef. aynalar, camlar, sunroof kumandadan basılı tutmaya göre çalışıyor.
-Vectra C'de camlar, sunroof ve aynalar (ayna sadece Elegance'da) basılı tutunca açıyor veya kapatıyor
-Insignia'da camlar, sunroof ve aynalar (ayna sadece Cosmo'da) basılı tutunca açıyor veya kapatıyor. zamanını iyi ayarlarsanız arabaya geldiğinizde camları açtırmadan sadece aynaları açabilirsiniz
karışık bir anlatım oldu ama durum bu şekilde ihihi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AzureOrjinal yazı sahibi: cagriOpel'in geçmişten beri böyle malesef. aynalar, camlar, sunroof kumandadan basılı tutmaya göre çalışıyor.
karışık bir anlatım oldu ama durum bu şekilde ihihiInsigniaTEAM
Yorum
-
Selam arkadaşlar
Bu aynaların kumandadan kapanma konusunda bilgiye bende muhtacım
Aracım İnsignia 1.6 T Edition 2011 aynaları kumandadan kapatılmıyor sadece ayna ayap joystiğini aşağı basınca açılıp kapanıyor, bu durum normalmi yoksa bir problem veya bir ayar gerektiren durummu var ortada
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eneskabaSelam arkadaşlar
Bu aynaların kumandadan kapanma konusunda bilgiye bende muhtacım
Aracım İnsignia 1.6 T Edition 2011 aynaları kumandadan kapatılmıyor sadece ayna ayap joystiğini aşağı basınca açılıp kapanıyor, bu durum normalmi yoksa bir problem veya bir ayar gerektiren durummu var ortada
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Cosmo'larada koymasalarmis siritmazmis.. Var da ne oluyor sanki basili tutunca kapanacaksa ne anladim ben o isten,, ha icerden arabadan inerken kapatmisim ha indikten sonra kumandaya basili tutumusum..1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
-
1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
-
2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)
Yorum
Yorum