Onları denemedim o yüzden yorum yapamiycam a8 x5 ağır arabalar 200den sonra alabilir doğrudur. Ben 530d a6 3.0 tdi falan mı diyolar acaba diye sordum.
Orjinal yazı sahibi: emre2929
Orjinal yazı sahibi: flying_spur
İstanbulda olsam şu an da gelirdim bi çayını içmeye ama istanbulda değilim ne yazık ki Ama 1.6 turbo hiç bişey yapamaz üzgünüm mazot power ıma .Videoyu koyunca forumdaki diğer arkadaşlar da objektif gözle değerlendirdiklerinde göreceklerdir eminim
video rolling yapılırken olan bir video olsun olay kökünden biter...aracın kaç hp?
Aracım 163 hp stock.Bulunduğum yerde 1.4 turbo astra ve 2.0 cdti 160lık insignia var 1. dereceden tanıdık olarak ama bi yakından 1.6 turbo falan bulursam onla da çekerim
kusura bakmayın ama 163hp 1.6t ye yaklaşamaz bile
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
tamam çek göster bizde gerilmeden kardeş kardeş izliyelim
Başından beri bunu söylemeye çalışıyorum gerilmeye gerek yok 4 tekerli metal yığınları yüzünden zaten geçse de geçilse de eyvallah der geçerim ben fikir belirtiyorum izlediklerim kadarıyla ve kullandığım kadarıyla.Videoları da yine bu konu içine atarım
Onları denemedim o yüzden yorum yapamiycam a8 x5 ağır arabalar 200den sonra alabilir doğrudur. Ben 530d a6 3.0 tdi falan mı diyolar acaba diye sordum.
İstanbulda olsam şu an da gelirdim bi çayını içmeye ama istanbulda değilim ne yazık ki Ama 1.6 turbo hiç bişey yapamaz üzgünüm mazot power ıma .Videoyu koyunca forumdaki diğer arkadaşlar da objektif gözle değerlendirdiklerinde göreceklerdir eminim
video rolling yapılırken olan bir video olsun olay kökünden biter...aracın kaç hp?
Aracım 163 hp stock.Bulunduğum yerde 1.4 turbo astra ve 2.0 cdti 160lık insignia var 1. dereceden tanıdık olarak ama bi yakından 1.6 turbo falan bulursam onla da çekerim
kusura bakmayın ama 163hp 1.6t ye yaklaşamaz bile
Bakalım yine fikir alışverişinde bulunuruz videolardan sonra.Sanırım sizin araç da 1.4. Astrayla olan video da size bir fikir verir faydalı olur umarım
Bence, sizde insignia'yı bayağı küçümsüyorsunuz.
Kalın yazılı cümlenizde de sizin fanatikliğiniz ortaya çıkıyor.
Bence sizin Türkçenizin zayıf olduğu mesajınızda ortaya çıkıyo.Ben arkadaşın mazot power esprisine gönderme yaptım da ironiyi ne yazık ki anlayamamışsınız
anladım 1.4t ile çekiceğiniz video buradaki kimseyi aydınlatmaz biz 1.6t active selectle yaptığımız rollde bile 1.5-2 boy önde oluyoruz http://www.youtube.com/watch?v=GCTG62VWIe8#ws
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Ben o videoyu 1.6 turboyla kıyaslansın diye koymiycam zaten 100 200ü o iş için koyucam. Astrayla olan rolling sizin 1.4 turbo bile belki sizi geçebilir mesajınız için olucak
Bende arkadaşa katılıyorum 1.6T'nin 3.20d 184 karşısında şansı yok
flying spur haddini fazla aşma artık sıkıntı büyümesin kendinden yaşca büyüklerle konusmasını öğren konusmasınıda bilmiyosan bu forumda malesef sıkıntı olusturur
Herhangi bi saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum baştan beri siz diye hitap ediyorum herhangi bi argo da kullanmadım üyeniz bana fanatik demiş fikrimi belirttim 4 senedir bu forumdayım ayrıca forumun kurallarını ve yaşça büyüklere ne olursa olsun hürmeti de iyi biliyorum
Ben o videoyu 1.6 turboyla kıyaslansın diye koymiycam zaten 100 200ü o iş için koyucam. Astrayla olan rolling sizin 1.4 turbo bile belki sizi geçebilir mesajınız için olucak
haklısın ya ben şimdi biraz araştırdım bmw dizeller felaket gidiyolarmıs kusura bakma
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
flying spur haddini fazla aşma artık sıkıntı büyümesin kendinden yaşca büyüklerle konusmasını öğren konusmasınıda bilmiyosan bu forumda malesef sıkıntı olusturur
Herhangi bi saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum baştan beri siz diye hitap ediyorum herhangi bi argo da kullanmadım üyeniz bana fanatik demiş fikrimi belirttim 4 senedir bu forumdayım ayrıca forumun kurallarını ve yaşça büyüklere ne olursa olsun hürmeti de iyi biliyorum
bu pek belli olmuyo dostum
Yorum