Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia vs scirocco

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia vs scirocco

Merhaba arkdaşlar , bende samsundan sciroccosu olan bi arkadasım. yorumlarınızı okudum evet , araclarınızın guzellıgı ve gıdısı ınkar edılemeyecek sevıyede, ancak sciroccoyada yabana atmamak gerektıgını dusunuyorum. samsun plaka 2 tane ınsıgnıa ıle stoc halıyle rocco ıle hem drag hemde roll yaptıgmızda scırocco her zaman aldı . yanlıs anlamayın araclarınızı kotulemek amaclı soylemıorum asla yanlıs anlasılmasın. ancak rocconun yanında ınsıgnıanın hıcmı hıc sansı yok. cunkı scırcco agırlık bakımından ınsıgnıadan hafıf ve serı bır arac.

Yorum

öncelikle kendini tanısma bölümünden tanıtırsan seviniriz dragda şansı yok doğru ama 100-200 rollde durumlar değişir
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

100 - 200 ' de zor, ancak 150-160 lardan sonra başlarsanız geçersiniz roccoyu

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

100-200 2 sn önde insignia bu konuyu tartısmaya bile gerek yok
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Konu yine hortlamış

Aracın küçük olması ve çift turbo avantajı sebebi ile 150-170 lere kadar roocco iyi gider sonrasında ise insignia gider tabi söförü iyi ise sonuçta 5 viteste 250 leri gören bir araç artı insignialardaki rüzgar direncinden dolayı yüksek hızlarda avantajlı oluyor sonuçta farklı seğment araçları birebir kıyaslayamazsınız ama şuda bir gerçekki trafikte rocconun yapabildiği hemen hemen bütün hareketleri yapabilen bir araç insignia Rocco ise insignianın uzun yoldaki konforu ve performansına erişemez gibi geliyor bana

Trafikte Rocco ile çok ciddi makaslar eşliğinde 10 km gitmişliğim var rocconun söförü genç ve başarılı bir şöfördü ve insigniadan beklemediği hamleler görünce çok şaşırmıştı ve hatta patlayacaktı sonuçta trafiğin kime güleceği belli olmaz ama roccoya 2 fırsat verdim ve sonuçta ya yanımdaydı yada arkamda buradan şu anlaşılmasın rocco kötü yavaş vs.. o da güzel araba seğmenti içinde başarılı bence.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben de 122 hp olanlarını çok beğeniyorum. ihihi

Yorum

vallahı ben sıze soyle soylım, hala konumun arkasındayım insignıa hıc bır sekılde roccoyu gecemez.cunkı alt devır kompresor ve ust devırlerde turbo devreye gırıyor roccolarda, hıc bır devır kaybı yok. evet ıkısıde alman ve ıkısıde aslan gıbı arabalar.ama yanlıs yorum yapıosunuz. cunkı rocco bugun bır 320d e kafa tutan spor bır otomobıl.ınsıgnıayı herzaman uzer bende kullanıcısı oldugum ıcın bırbırımızı aydınlatmak adına soyluyorum. bırde roccomu satınca opc 4&4 ınsıgnıa turbo almayı dusunuyorum dileyen varsa bırgun denerız.

Yorum

320 d güzel bir araç roccoda insigniada sadece inanılması zor olan şey ise 1.6 ton olan devasal büyüklükteki bir araçtan beklenmiyecek çevikliğe sahip olması dediğim gibi trafikte 2-3 viteslerde gidebilirsiniz insignianın 3 vitesi çok keyiflidir diğer taraftan rocconunda ama dediğim gibi sonuçta aynı yerlerden ve aynı ceviklikte sadece standarta ek olarak flexi li yada yaylı bir insignia olması yeterli yolun düşerse bir gün istanbula gezeriz

Yorum

samsunda varsa ınsıgnıa ben varım ama videolucaz

Yorum

Videodaki iki araçta bizim üyelerden

İkiside iyi araç ve iyi şöförler öndeki insignia Sport Tourer ve sapanca yolundalar ve virajlardaki stabil gidişi gerçekten iyi gözüküyor roccoda anca gaz basıp yetişmeye çalışıyor sağı solu boşken geçemiyor ve insignianın rüzgar tüneline girmeye çalışıyor

http://www.youtube.com/watch?v=q6VLimjnglE#

Yorum

fatih abi gökhanın arabasındki müzikten araba gidememiş benden demesi haha haha
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                          Konu yine hortlamış

Aracın küçük olması ve çift turbo avantajı sebebi ile 150-170 lere kadar roocco iyi gider sonrasında ise insignia gider tabi söförü iyi ise sonuçta 5 viteste 250 leri gören bir araç artı insignialardaki rüzgar direncinden dolayı yüksek hızlarda avantajlı oluyor sonuçta farklı seğment araçları birebir kıyaslayamazsınız ama şuda bir gerçekki trafikte rocconun yapabildiği hemen hemen bütün hareketleri yapabilen bir araç insignia Rocco ise insignianın uzun yoldaki konforu ve performansına erişemez gibi geliyor bana

Trafikte Rocco ile çok ciddi makaslar eşliğinde 10 km gitmişliğim var rocconun söförü genç ve başarılı bir şöfördü ve insigniadan beklemediği hamleler görünce çok şaşırmıştı ve hatta patlayacaktı sonuçta trafiğin kime güleceği belli olmaz ama roccoya 2 fırsat verdim ve sonuçta ya yanımdaydı yada arkamda buradan şu anlaşılmasın rocco kötü yavaş vs.. o da güzel araba seğmenti içinde başarılı bence.
                          sana trafikte hayabusa geliyo geçemiyoda rocco neymiş abi

F10 Msport

Yorum

3.20dmi haha haha haha en kral 3.20d yi getir insignia 3 -4 boy atar ben 3.20d ilede denedim merak etme abicim sadece kalkısta alıyor insigniayı ama 100 km hızdan sonra roccoda 3.20d de anca bizim çift egsozları izler alt devirler iyi tamam 0 dan kalkarsak alır ama rollingde şansı yok o küçük aracın...

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                              fatih abi gökhanın arabasındki müzikten araba gidememiş benden demesi haha haha
                              Ogle deme emre adam kitlenmis arac daha gitmiyor belki mesafeye ihtiyaci var

Yorum

ben şimdi 3.20 dninde rocconunda insignianında 100-200 hızlanma videolarını koyucam ondan sonrada bu kounyu kapatmasını rica edicem yönetimden
                                rocco:8.snde baslar 35sn biter buda 27 sn
                                http://www.youtube.com/watch?v=SykVtKzMyOk#ws
                                3.20d :17.sn baslar 43.sn biter buda 26 sn
                                http://www.youtube.com/watch?v=cNjMY...ternalembed-ws
                                insignia :12.sn baslar 34. sn biter buda 22 sn
                                http://www.youtube.com/watch?v=YeoTPaPMScM#ws
                                bunlar ne demek oluyo insignia 100-200 roll yapsa roccoya ve bmw ye minimum 2-3 boy fark atar
                                bakmak araştırmak lazım bişileri iddia etmeden önce

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                                X