60 da basladik rocco dsg ile
O 80 de 2 yi
120 de 3 bitiriyor
160 da 4 bitiriyor
Dsg de sagolsun gittikce gidiyor
Bu arada Yigit arkada 210 hp den biraz daha fazla 230 larda falanmis dedigi kadari ile tork 290 nm
Ben 150 de 4 attigimda keske stok rocco ilsa dedim
Stok DSG ile 120 de roll on keyifli olut
160 dan sonra geceriz sanirsam
Stok duz Rocco da isler 200 den sonra belli olur
Arac bizden 300 kg hafif buna ragmen yasadiklarimiz cok keyifli
Ben zaten hizli gitmeyi sevmem
hakan abı stok bulalım bıtane semıhe soyleyelım tamamen ayarlasın 1 gunde acele oldu bır kac gun evvelden soyleyelımde stok bulalım gercı mıllete nasıl guvenılcek bılmıyorum ya 320 d flnda gelse tam super olur
Bizimki baba araç arkadaşlar,önce evladına yol verir.Görüş mesafesine kadar izin verir önden gitmesine,sonra baktı ki gözden kayboluyor babalık hissiyle hemen öne geçer ,sonra da hep önde devam eder.
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Bir de belgesel izlemiştim,belgeselde sırtlan sürüsü erkek aslana bulaşıyor,sürünün lideri aslana artistlik yapıyor bir süre. Bilirsiniz erkek aslanlar pek hareketli değildir ama bir yere kadar. Sırtlan sürüsünün lideri bir,iki,üç... derken bir bakıyor ki erkek aslan ensesinde,bir pençe atıyor sonra da belini kırıyor sırtlanın. Sırtlan da mevta oluyor tabi,sonra erkek aslan bir şey olmamış gibi işine devam ediyor...
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum