Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia vs scirocco

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia vs scirocco

6 boy alan rocco 210 beygir civari stock roccoyla denenmedi okadar fark yok ama yinede rocco alabilir
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

hangi hızlarda denediler bilgin varmı kardeşim ?
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

60 civari basladilar diye biliyorum
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

60 civarı chipli filtre egsoz vs 6 7 boysa stock 100-200+ 4 5 boy rahat rahat alır insignia...
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

60 da basladik rocco dsg ile
            O 80 de 2 yi
            120 de 3 bitiriyor
            160 da 4 bitiriyor
            Dsg de sagolsun gittikce gidiyor
            Bu arada Yigit arkada 210 hp den biraz daha fazla 230 larda falanmis dedigi kadari ile tork 290 nm
            Ben 150 de 4 attigimda keske stok rocco ilsa dedim
            Stok DSG ile 120 de roll on keyifli olut
            160 dan sonra geceriz sanirsam
            Stok duz Rocco da isler 200 den sonra belli olur
            Arac bizden 300 kg hafif buna ragmen yasadiklarimiz cok keyifli
            Ben zaten hizli gitmeyi sevmem

Yorum

Yazılımsıyla araçlar tabiki geçme ihtimali var ama stocklar yiyemez bizimkinleri bence arkadaşlar

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

hakan abı stok bulalım bıtane semıhe soyleyelım tamamen ayarlasın 1 gunde acele oldu bır kac gun evvelden soyleyelımde stok bulalım gercı mıllete nasıl guvenılcek bılmıyorum ya 320 d flnda gelse tam super olur

Yorum

Bizim 140 lık insignialar acaba 122 hp lik sciroccolara ne yapar?
                  2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

arkadasımız yazmıstı gecmıs 1 2 boy kadar sanırım

hakkatende ne roccomus ya

Yorum

Ben fatıh abıyle denedım 120 cıvarı basladık 200!e kadar ondeydım 200 den sonra o gectı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                        Belli bir süreye kadar stop lambalarını görürüz scirocco'ların fakat sonrasında işler tersine döner diye düşünüyorum.
                        Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beraat
                          Orjinal yazı sahibi: smg05
                          Belli bir süreye kadar stop lambalarını görürüz scirocco'ların fakat sonrasında işler tersine döner diye düşünüyorum.
                          Ben 120 den sonra iddaalıyım açıkcası. Özellikle 120- 200 km/h arası çok atik geliyor bana
                          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Ben yazdim diger konuya 190a kadar 5-6 boy oldu 4.vitesimiz cok iyi 4e atar atmaz uzamaya basladim alt hizlarda o aliyo iste git gide bizimki aciliyo
                            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Bizimki baba araç arkadaşlar,önce evladına yol verir.Görüş mesafesine kadar izin verir önden gitmesine,sonra baktı ki gözden kayboluyor babalık hissiyle hemen öne geçer ,sonra da hep önde devam eder.
                              2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Bir de belgesel izlemiştim,belgeselde sırtlan sürüsü erkek aslana bulaşıyor,sürünün lideri aslana artistlik yapıyor bir süre. Bilirsiniz erkek aslanlar pek hareketli değildir ama bir yere kadar. Sırtlan sürüsünün lideri bir,iki,üç... derken bir bakıyor ki erkek aslan ensesinde,bir pençe atıyor sonra da belini kırıyor sırtlanın. Sırtlan da mevta oluyor tabi,sonra erkek aslan bir şey olmamış gibi işine devam ediyor...
                                2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

İşleniyor...
                                X