oğlum şimdi yeri değil burası
sen olayı bilmiyosun fatih abinin hayabusayı madara ettiği gün yoktun
KADİRRRR ne madara etmişiniz hayabusayı bee bilseydim daha önce gelirdim ihihi se mutlu ol diye
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
abiş sen üzerine alınma sen değilsin seni kim madara edebilir sen bir efsanesin tek teker emresin bizim düz gittiğimiz yerde sen yan yan tek teker gidersin sen busun
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
arkadaslar bulun getirindeniyelim 3.0 dizelleri geçiyoken 2.0 dizel neymiş senmi bana araba öğreticeksin flying kardeş arabanın kaç hp oldunu gazlıyıp gazlamadımı nerden biliyosun burası farklı bir forum olsaydı farklı bir cevap verirdimde neyse... alın bulun getirin deniyelim burda videolarla,belgelerle geliyoruz sizde çekin koyun belgelendirin ya siz hiç insignia sürmemişssiniz yada bişeyden haberiniz yok hersey ortada paylaştığım videoları seyret 100-200 arasındaki saniyeleri hesapla neye göre 163lükle başa baş diyosun denediysenız video nerde
Önce biraz sakinleşirsen daha sağlıklı konuşabiliriz burda kavga edecek bişey yok sonuçta arabalardan bahsediyoruz İkinci olarak sen mi öğreticeksin bana tarzı bi üslup hiç yakışmıyo gördüğüm kadarıyla yaşınız 24 belli şeyleri aşmış olmanız gerekir diye düşünüyorum. Esas mevzuya gelince internette yüzlerce video var ben onlara bakarak konuşmuyorum kendi aracımla (163 hp stock) 100 200 çekmedim ama 100- 180 17 snde çıkıyorum 2 kişiyle istiyosanız 100 200 de çekerim karşılaştırırsınız. Olayı sidik yarışına getirmenin manası yok
Son olarak üslubunuzu değiştirmediğiniz sürece bu konuya başka mesaj yazmiycağımı da belirtiyim.Güzelce tartışıp fikir belirtemeyeceksek de sizin için son temennim umarım yolda gerçekten sizinle yarışan bi 320d ile karşılaşırsınız da hayal dünyanızdan çıkarsınız artık
Son olarak üslubunuzu değiştirmediğiniz sürece bu konuya başka mesaj yazmiycağımı da belirtiyim.Güzelce tartışıp fikir belirtemeyeceksek de sizin için son temennim umarım yolda gerçekten sizinle yarışan bi 320d ile karşılaşırsınız da hayal dünyanızdan çıkarsınız artık
hayırdır kardeşim sana ters yapan mı var, söyle hemen indirelim!
Kadir akıllı ol, sen git kumda yanla haha
arkadaslar bulun getirindeniyelim 3.0 dizelleri geçiyoken 2.0 dizel neymiş senmi bana araba öğreticeksin flying kardeş arabanın kaç hp oldunu gazlıyıp gazlamadımı nerden biliyosun burası farklı bir forum olsaydı farklı bir cevap verirdimde neyse... alın bulun getirin deniyelim burda videolarla,belgelerle geliyoruz sizde çekin koyun belgelendirin ya siz hiç insignia sürmemişssiniz yada bişeyden haberiniz yok hersey ortada paylaştığım videoları seyret 100-200 arasındaki saniyeleri hesapla neye göre 163lükle başa baş diyosun denediysenız video nerde
Önce biraz sakinleşirsen daha sağlıklı konuşabiliriz burda kavga edecek bişey yok sonuçta arabalardan bahsediyoruz İkinci olarak sen mi öğreticeksin bana tarzı bi üslup hiç yakışmıyo gördüğüm kadarıyla yaşınız 24 belli şeyleri aşmış olmanız gerekir diye düşünüyorum. Esas mevzuya gelince internette yüzlerce video var ben onlara bakarak konuşmuyorum kendi aracımla (163 hp stock) 100 200 çekmedim ama 100- 180 17 snde çıkıyorum 2 kişiyle istiyosanız 100 200 de çekerim karşılaştırırsınız. Olayı sidik yarışına getirmenin manası yok
çek koy o zaman görelim biz videolarla konusuruz kardeş...
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
yanlarız kumdada yanlarız yapmadığımız seymi
arkadaslar bulun getirindeniyelim 3.0 dizelleri geçiyoken 2.0 dizel neymiş senmi bana araba öğreticeksin flying kardeş arabanın kaç hp oldunu gazlıyıp gazlamadımı nerden biliyosun burası farklı bir forum olsaydı farklı bir cevap verirdimde neyse... alın bulun getirin deniyelim burda videolarla,belgelerle geliyoruz sizde çekin koyun belgelendirin ya siz hiç insignia sürmemişssiniz yada bişeyden haberiniz yok hersey ortada paylaştığım videoları seyret 100-200 arasındaki saniyeleri hesapla neye göre 163lükle başa baş diyosun denediysenız video
nerde
çek koy o zaman görelim biz videolarla konusuruz kardeş...
Tamamdır 2 gün içerisinde yol da görünecek şekilde çekip koyucam aynı şartlarda senden de bekliyorum
sen kendi stock 163lük aracını bi getirsene bi video çekelim gör bakalım nasıl gidip gitmediğini aracının madem güveniyosun basa bas giderim diyosun gelde git bakalım kaç boy atacak insignia
Yorum