Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia vs scirocco

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia vs scirocco

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Bence Hafife almayın 160 ve DSG liler iyi gidiyor test edilmiştir.
    hafife alma gibi bir durum olmadı zaten fatih abi.dediğin gibi gerçektende iyi gidiyor.ancak ne dsg ne f1 yetmiyor bize yetişmeye

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Berkaycim Gokhan vw laf soyletmez ama higline golfunu de nasil satacak herkes gorecek...Sanirim sen o zman uye degildin Gokhan abinde bor rocco tatlandirici vardi ve bana kafa tutuyordu ama nerde bulusmaya polo sekerle geldi!!!! muhaha muhaha muhaha eee bende polo ile ugrasmadim tabii degil mi Gokhanim???? muhaha muhaha muhaha muhaha
      muhaha çok şeyler kaçırmışım ben o zaman utku abi ama olsun sen böyle yeri geldiğinde geçmişe dönersin arada bu arada gökhan abi ne dicek merak ediyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: berkay55
        Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        122 lik olmasin
        o kadarda değil gökhan abi anladım ben seni sen vw ye laf söyletmek istemiyorsun
        ama herşeye rağmen scirocco ya olan sevgim azalmadı halen en beğendiğim vw aracı diyebilirim
        en begendigim VW CC dir benim de ama bence CC insignia'yi yer 1.4 litre 160 bg vs 1.6 litre 180 bg olarak demek istiyorum..
        Insignia Su Mavisi 1.4 lt Turbo Ecotec 140 HP + Necvox
        MacBook Pro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aliyavuz
          Orjinal yazı sahibi: berkay55
          122 lik olmasin
          o kadarda değil gökhan abi anladım ben seni sen vw ye laf söyletmek istemiyorsun
          ama herşeye rağmen scirocco ya olan sevgim azalmadı halen en beğendiğim vw aracı diyebilirim
          en begendigim VW CC dir benim de ama bence CC insignia'yi yer 1.4 litre 160 bg vs 1.6 litre 180 bg olarak demek istiyorum..
          1.4 160 lık cc insignia 180 likle gidemiyor test etmenize gerek yok

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bulent abinin tek avantaji onde olmasiydi) insignia eger ondeyse rocco farki kapatamiyor. Ben 240 la giderken bulent abide acip gidemedi

Ben roccoyla insigniaculara arabalarini sattirdim)) daha ne yapayim))
            F30 Sport+

Yorum

Bende hafta sonu ışıklarda bir roccoyla denk geldim kalkışta hafif burun attı ama çift şerit yoldu sonrasında yiyemiyor aracım 1.6 180

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alior
                Bende hafta sonu ışıklarda bir roccoyla denk geldim kalkışta hafif burun attı ama çift şerit yoldu sonrasında yiyemiyor aracım 1.6 180
                Orjinal yazı sahibi: alior
                doğrudur.her zaman demişimdir yine diyorum.bizim canavarların 3. ve 4. vitesteki ivmelenmesine bayılıyorum.kalkışta biraz ağır kalabiliyor ancak 3.vitesten sonra kimse tutamıyor

Yorum

Bulent abinin tek avantaji onde olmasiydi) insignia eger ondeyse rocco farki kapatamiyor. Ben 240 la giderken bulent abide acip gidemedi

Ben roccoyla insigniaculara arabalarini sattirdim)) daha ne yapayim))
                  ben her c.tesi gecesi caddedeyim ne roccolar gördüm 122likten deil 160lıktan bahsedicem sadece 0 dan 100e kadar zorlar insigniayı. 3.vites başlangıcında bayaa bi ayırıyorum he videoda çekebilirim yakın bi arkadasımda war rocco... eğer istersen bi hafta sonu ataşehirde roll ayarlıyabilirm gökhan abi...
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Aynenn 3.viteste adeta koltuğa yapıştığınızı hissediyosunuz

Yorum

Scirocco daha bir alır gibi duruyor ama sonuç bana ilginç geldi..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

.
                        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Ben kendim ufak bi kapışma yaşadım gözle görülür boy farkı atıyor bizim arabalar.

Yorum

rocco her turlu alıyor arkadaslar dun aksam denedıler boy boy acıyor bızlere soylemesı bulasmamak lazım 6 boy fln en az 200 den sonra durumlar degısebılır tabıkıde ama ne kadar zaman sonra oda var

Yorum

Yazilimli diyordunuz akşamki bulusmanizdaki roccolara?
                              2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                              yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                                rocco her turlu alıyor arkadaslar dun aksam denedıler boy boy acıyor bızlere soylemesı bulasmamak lazım 6 boy fln en az 200 den sonra durumlar degısebılır tabıkıde ama ne kadar zaman sonra oda var
                                sürücüden sürücüyede çok şey değişiyo dragda 0 120 130 flan rocco alırda hatta 1.5 2 boyda öne geçebilir ama 140 150den sonra şansı yok söylediğin roccoda en kötü filtre egzos vardır buda ona baya bi avantaj sağlar bide hangi viteslerde denendği önemli

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                                X