flying spur haddini fazla aşma artık sıkıntı büyümesin kendinden yaşca büyüklerle konusmasını öğren konusmasınıda bilmiyosan bu forumda malesef sıkıntı olusturur
Herhangi bi saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum baştan beri siz diye hitap ediyorum herhangi bi argo da kullanmadım üyeniz bana fanatik demiş fikrimi belirttim 4 senedir bu forumdayım ayrıca forumun kurallarını ve yaşça büyüklere ne olursa olsun hürmeti de iyi biliyorum
bu pek belli olmuyo dostum
Siz öyle düşünüyosanız size göre öyledir sıkıntı yok ben kendimi bildiğim sürece
herneyse dostum yönetimden uyarı aldım seninle daha fazla konusmucam sen istanbula geldiğinde bi çağrı ile arkadasmıssınız galiba bağlantı kurarsın gösterirz sana 1.6tnin gücünü daha sonra bakıp bakıp durursun yazdıklarına
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
herneyse dostum yönetimden uyarı aldım seninle daha fazla konusmucam sen istanbula geldiğinde bi çağrı ile arkadasmıssınız galiba bağlantı kurarsın gösterirz sana 1.6tnin gücünü daha sonra bakıp bakıp durursun yazdıklarına
Tabi katılırım inşallah buluşmalara bu sene geldiğimde
aynen yiyomus aralarında 5 sn farkta olsa yiyomus bizim burda otoparkçı var ona sordum bmw opeli her zaman yer dedi adam biliyo sonucta akşama kadar araba çekiyo haha
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
aynen yiyomus aralarında 5 sn farkta olsa yiyomus bizim burda otoparkçı var ona sordum bmw opeli her zaman yer dedi adam biliyo sonucta akşama kadar araba çekiyo haha
işin gücün yokmu Kadir ya kim neyi yerse yesin, sen kendi yediğine bak, bırak başkalarınınkini
İstanbulda olsam şu an da gelirdim bi çayını içmeye ama istanbulda değilim ne yazık ki Ama 1.6 turbo hiç bişey yapamaz üzgünüm mazot power ıma .Videoyu koyunca forumdaki diğer arkadaşlar da objektif gözle değerlendirdiklerinde göreceklerdir eminim
Bence, sizde insignia'yı bayağı küçümsüyorsunuz.
Kalın yazılı cümlenizde de sizin fanatikliğiniz ortaya çıkıyor.
Bence sizin Türkçenizin zayıf olduğu mesajınızda ortaya çıkıyo.Ben arkadaşın mazot power esprisine gönderme yaptım da ironiyi ne yazık ki anlayamamışsınız
Benim yazdığımdan Türkçe'min zayıflığı değil çok zorlarsanız anca daha önce size yazılana dikkat etmediğim anlaşılabilir.
Genelde yazdıklarıma dikkat ederek daha sonra PM'den özür dilemek zorunda kalmak istemem.
İstanbulda olsam şu an da gelirdim bi çayını içmeye ama istanbulda değilim ne yazık ki Ama 1.6 turbo hiç bişey yapamaz üzgünüm mazot power ıma .Videoyu koyunca forumdaki diğer arkadaşlar da objektif gözle değerlendirdiklerinde göreceklerdir eminim
Bence, sizde insignia'yı bayağı küçümsüyorsunuz.
Kalın yazılı cümlenizde de sizin fanatikliğiniz ortaya çıkıyor.
Bence sizin Türkçenizin zayıf olduğu mesajınızda ortaya çıkıyo.Ben arkadaşın mazot power esprisine gönderme yaptım da ironiyi ne yazık ki anlayamamışsınız
Benim yazdığımdan Türkçe'min zayıflığı değil çok zorlarsanız anca daha önce size yazılana dikkat etmediğim anlaşılabilir.
Genelde yazdıklarıma dikkat ederek daha sonra PM'den özür dilemek zorunda kalmak istemem.
Problem yok yanlış bişey söylediğimi düşünmüyorum ama yine de kırıcı bişey söylediysem özür dilerim.Yapıcı üslubunuz için teşekkürler
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
cok uzun zamandır bu forumu takip ederim. forum genelde seviyeli bır ortaö hakim diyebilirim. uye olma geregını duymadım ınsıgnıa aracım yok.
fakat artık kdristnbl nickli uyenin her konuda mualefet olması bılmış bı sekılde konusması ınsanlara hakaret sevıyesınde tehdıtkar konusmasına dayamadım uye oldum sırf bunu yazmak ıcın. bu kadar provakotor olamamalı hıc kımse sonuç olarak internet uzerinden bilgi paylasimi var.
cok uzun zamandır bu forumu takip ederim. forum genelde seviyeli bır ortaö hakim diyebilirim. uye olma geregını duymadım ınsıgnıa aracım yok.
fakat artık kdristnbl nickli uyenin her konuda mualefet olması bılmış bı sekılde konusması ınsanlara hakaret sevıyesınde tehdıtkar konusmasına dayamadım uye oldum sırf bunu yazmak ıcın. bu kadar provakotor olamamalı hıc kımse sonuç olarak internet uzerinden bilgi paylasimi var.
herkese iyi gunler
liceli ali esmer.
yanlış anlamıssınız siz sayın ali esmer buyrun forumumuza üye olmak için illaki insignianız olmasına gerek yok welcome
herkese iyi gunler
liceli ali esmer.
renk oluyor foruma bazen bu durum tartışır tartışır sonra kanka olur kadir .herkes kardeş gibidir burda
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
ayrıca yukarıda konusulan konu arkadasın ilk kez foruma üye olup ve bizlerin daha önceleri deneyip videolanıp açıklayıcı şekilde koyup emin olduğumuz bir konu hakkında kendini hayla üste çıkarmasından kaynaklıdır
ayrıca siz şimdi gelip ilk mesajınızda forum üyesi hakkında bu tip yakıştırmalar yapıyor olmanız hiç hoş değil gelirsiniz forumumuza üye olursunuz kendinizi tanıtırsınız sizinle ilgili bir sorun olduğunda söylersiniz forumumuzun 3 adet admini olup sizin sıkıntılarınızla ilgileneceğinden hiç şüpheniz olmasın
kadir senın samsuna gelmenı veya burda tanıdık ınsıgnıacı arkadasın varsa oda olur ama ben ozellıkle eger samsuna gelırsen senın ıcın bır 320d ve kendı roccomu vıdeolayıp koyucam neymıs bu ınsıgnıa cıdden merak ettım ımprezayada kafa tutar dıcen dıe korkmuyo deılım yanı. cıdden araba konusunda bılgılısın ve hersey vıdeo demek deıldır bunu unutma, bı vıtes kacırırsın şahın bıle gecer senı. yada ayar yaparsın yandakı basmaz onemlı olan bukadar hırslı olmamak, fabrıka verılerının datalarıyla konusuyoruz ama sen sole yerım bole yerım dıosun. Insıgnıa konfor ıcın yapılmıs bır aractır. hız ıcın deıldır. öncelikle bunu bılmenı ısterım.
Facomx nıcklı abımız için yapıcılıgı adına tesekkur ederım.
Yorum yapıp fazla rahatsız etmek ıstemıorum kardesım herkezın arabası kendıne ıyıdır , ama bazen cıddı arabaların hakkını yıyosun ve abartıyosun. eger ıstanbula yolum duserse mutlaka ugrucam yanına ve vıdeolucaz
dedıklerımle lutfen alınma olmasın burası bı konu hakkında herkezın goruzlerını yazdıgı bır ortam yanlıs anlasılma olmasın lutfen... herkeze iyi forumlar...
Yorum