Merhaba arkadaşlar 2009 model insignia 1.6 t almak istiyorum ama çevremdeki bazı kişiler araçların sorunlu olduğunu ve ufak bir arızasında çok masraf açtığını ve parçalarının çok pahalı olduğunu söylüyorlar, şimdi sizlerden yardım istiyorum araçda ne gibi sorunlar çıkabilir ve standart bakımlarında masraf olarak nekadar meblayı buluyor? yani her servise götürdüğümde 1000 tl veya 1500 tl gidecekmi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia masrafları hakkında
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia masrafları hakkında
Orjinal yazı sahibi: advertisarMerhaba arkadaşlar 2009 model insignia 1.6 t almak istiyorum ama çevremdeki bazı kişiler araçların sorunlu olduğunu ve ufak bir arızasında çok masraf açtığını ve parçalarının çok pahalı olduğunu söylüyorlar, şimdi sizlerden yardım istiyorum araçda ne gibi sorunlar çıkabilir ve standart bakımlarında masraf olarak nekadar meblayı buluyor? yani her servise götürdüğümde 1000 tl veya 1500 tl gidecekmi?
Abi kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş sıkma canını ya , ufak bir sıkıntısı var sadece o da konsoldan dikkatli dinlemeyince duyulmayan ufak gıcırtı gelmesi o da birkaç çift taraflı izole bandıyla halloluyor. Hiçbir sıkıntısı yok. Zaten 2009-2010 da yılın en sorunsuz arabası seçilmişti..
Bu araçları gerçekten çekemeyenler var, şimdi daha iyi anlıyorum..Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
-
bu araçların tek masrafı periyodik bakım oda değişen parçalara göre en az 400 tutar ek parçalar triyer disk balata v.s işin içine girerse fiyat artar.ama bu diğer firmalarda dahil nerdeyse standart bakım ücretidir.bunun dışında çıkabilecek arızalar tamamen kullanım ve şans işidir.Ben 13.000 km dir aracımı sürüyorum ve sadece periyodik bakım masrafım oldu nazar değmesin
Ve o arkadaşına söyele lütfen hiç insignianın koltuğuna oturmuşumudur acaba2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
yaa işte ne biliyim bi ara nerdeyse insigniadan bile soğuyordumHatta geçen kayserinin önde gelen bi lpg firmasıyla görüştüm aracın subap larının magnezyum olduğunu lpg de eridiğini söyledi hatta ve hatta benzinde bile 100.000 km ye gelince subap erimesi olcanı ve tekrar subap takılacağını söyledi. yani bunu söyleyen kayserinin en meşhur lpg servisi, bu sözlerin ardından yıkıldım inanın bana.
Yorum
-
subapların magnezyum olduğu ve lpg'de sorun çıkardığı doğru da benzinde 100.000km'de sorun çıkaracağını söyleyen elemanları buralarda ziyan oluyor, gitsin Opel mühendislerini kovdurup orada çalışsın nasıl olsa daha iyi biliyor
ne düşünüyorlar acaba, nasıl olsa bu subaplar arızalanacak bari lpg taktırıyım daha az yakarım demenizi mi bekliyorlar
onlar lpg montajı yaparken Opel mühendisleri milyon km'lik testler yapıyor. içiniz rahat olsun.
lpg'de 0-50.000 km arası herhangi bir km'de subaplar erirken ben benzinde subap arızası yaşayan hiç görmedim duymadım.
başkalarının dışarıdan dediğine bakmayın, burada bu arabayı kullanan yüzlerce tecrübeli insan var. forumda aradığınız her bilgiyi bulabilirsiniz.InsigniaTEAM
Yorum
-
problemlerin başladığını erkenden farkederseniz sadece subapla kurtarırsınız. ama son nefesine kadar kullanınca yeni sandık motor almaya kadar gidiyor. ikisinin de örneği forumda daha önce görüldü.
subapların ömrünü ne zaman dolduracağı da belli olmuyor. kimi araç 50-60bin km dayandı, kimi 2.000 km'de bittiInsigniaTEAM
Yorum
-
arkadaşlar bende 1,6 180 hp turbo cosmo paket insigniam var herhangi bir masrafı yok servisde baya ucuz yani on ları söyleyen arkdaşların insigniaları varmıymış lütfen kötülemeyelim insignia alacaklar alabilirler aşırı şekilde öneririm
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ati_kralarkadaşlar bende 1,6 180 hp turbo cosmo paket insigniam var herhangi bir masrafı yok servisde baya ucuz yani on ları söyleyen arkdaşların insigniaları varmıymış lütfen kötülemeyelim insignia alacaklar alabilirler aşırı şekilde öneririmInsigniaTEAM
Yorum
-
bende yenı 2009 model ınsıgnıa aldım su ana kadar bır masrafı yok ha ıllakı ufak tefek eksıklerı olucak balataydı yag degısımı felan fıstık ama bunları masraftan sayacaksan bırak ınsıgnıayı hıc bır araca bınılmez.ayrıca ınsıgnıanın bakımı yetkılı servıste 500 lırayı gecmez su da var 2009 zaten garantısı bıtmıs ozel opel servısınde bu fıyat rahat 300-350 arasına duser.ama ınsıgnıada hangı marka kıt olursa olsun lpg yı onermıyorum normal motor sıcaklıgı benzınde 700-750 dereceyı bulurken lpgde bu 900 ler cıvarında oldugu ıcın sonuc yıne degısmıyor enınde sonunda yıne motora zarar verıyor .ayrıca sadece subap ıle de sorununuz cozulmez motorun kendısı komple magnezyum alasımlı ve yuksek sıcaklıklara daynmıyor subap degısımı sadece subapları kurtarıyor ama yatakları kurtaramıyor.
sonuc olarak 2009 model aracı kafanıza yattıysa hıc dusunmeden alınız bu arada sorması ayıp fıyat ne kadar 2009 model yoksa ben satıyım :P sorunsuz 2009 model tupsuz ınsıgnıa var elımde haha haha haha
Yorum
-
2009 veya 2010 düşünüyorum ama kayseride görüştüğüm birisi var şuan OPEL INSIGNIA EDITION ELEGANCE var 2010 model 56.000 de araç fiyat 42.000 diyor nasıl fiyat olarak sizce?
ABS
ÇEKİŞ DENGE KONTROL
DİJİTAL ÇİFT BÖLGE İKLİM KLİMA KATLANIR AYNALAR
CRUISE CONTROL
FONKSİYONEL DERİ DİREKSİYON
6'LI CD CHANGER MP3, MÜZİK SİSTEMİ
YAĞMUR, FAR, PARK SENSÖRLERİ
DİJİTAL KARARAN DİKİZ AYNASI
ELEKTRİKLİ AYNALAR
Yorum
Yorum